Forums » Nekategorizováno

D/s vzťah

• 5 posts
    2. augusta 2015 14:25:37 CEST
    Ano, to mi došlo :-) ...Napíšem to maličko inak. Na prvé stretnutie sa ide nie kvoli tomu, že si tam chcem niekoho nájst, ale že chcem spoznat nových ludí. A od toho sa potom všetk ostatné odvíja. Nové kontakty, nové obzory a možno aj nové smery, kam by si sa mala obrátit. Možno tam bude iná subinka, ktorá zná niekoho, čo by sa k tebe hodil.
  • 2. augusta 2015 14:23:20 CEST
    neuvažovala, som hetero
  • 2. augusta 2015 14:16:50 CEST
    po toľkých rokoch možno aj zbláznila

frustrácia je už za dverami
  • 2. augusta 2015 14:15:16 CEST
    ved píšem, že chyba je niekde vo mne

preto som otvorila túto tému aby som našla tú chybu
    alebo aj nie
  • 2. augusta 2015 14:13:54 CEST
    ja si hladám partnera na D/s
    nie zábavu
    • 5 posts
    2. augusta 2015 14:12:20 CEST
    keď mi vlastne ani nevieme, čo chceš, lebo teba zaujímajú len skúsenosti. vzťah + ds podľa tvojho názoru ťažko už nájdeš, len ds tiež, lebo by si bola na poslednej koľaji... len vzťah by ťa nenaplňal, lebo ty hrozne potrebuješ to ds ono to vyzerá tak, že pre teba tu nie je nič. ale celkom určite je, neboj
    • 5 posts
    2. augusta 2015 14:11:47 CEST
    Ešte pred rokom to tak bolo a myslím, že ked prebehneš vlákno stretnutia v Bratislave, tak sa tam aj za posledný rok nájdú príspevky od nových, čo tam išli len tak a boli spokojní. Je to vždy o tom, čo očakávaš.
    Ako som kedysi dávno vravel, že kto očakáva, že príde a na jednej strane bude desat domin a na druhej desat subiek, ktoré čakajú len na neho, tak ten bude velmi sklamaný. Kto tam príde, aby spoznal nových ludí a dobre sa zabavil, tak určite neodíde sklamaný. A už je vždy na tom jednotlivci ako to bude dalej.
  • 2. augusta 2015 14:10:49 CEST
    dakujem naozaj si ma pochopila
    zdielam tvoj názor
    len že to "nič" je už niekolko rokov a tak hladám nejaké riešenie, myslím si úprimne, že chyba je niekde vo mne
  • 2. augusta 2015 14:08:14 CEST
    nikdy som "pána" neuháňala, neotravovala, nenúkala,
    mám za to, že ak chce on, tak to tak bude
    ak nechce, môžem sa aj rozkrájať a tak to nebude
  • 2. augusta 2015 14:06:10 CEST
    lenže ty chceš, aby len jeden dominant ťa mal, aby si bola pre neho všetkým, teda keď to dobre chápem. skús to brať tak, že si subina, tak tvoj údel je byť jednou z mnohých a stále sa snažiť o pánovu pozornosť. smejem sa, lebo na toto ja nie som vôbec, chápem ťa v tom, ale tak dominantné baby majú väčšinou viac nešťastníkov.
  • 2. augusta 2015 14:01:44 CEST
    som subinka, ako sa potom mám na to pozerať?

ubližovať si nenechám na to sa mám píliš rada

ubližovať myslím emocionálne, lebo sa nenechám ovládať mužovi, ktorému na mne nezáleží, pre ktorého som len spestrenie jeho stereotypu, mna výprask na holú naozaj bolí
  • 2. augusta 2015 14:00:11 CEST
    nechcem sa zapájať veľmi, ale už je dosť dlho, čo tam nechodíš, teda písať ako ste vždy zatiahli do debaty je trochu mimo tému, konkrétne vlados tu to napísal, ale aj jedna dominantná žena mi o tom napísala, minule som sa tiež s niektorými bavil, tak ono to až také zatiahnutie do debaty nie je. jednoducho vždy je lepšie nájsť si tu niekoho na kecanie, s kým si sadne tá osoba a ísť tam na istotu ako tam ísť len tak naslepo. je iné ísť naslepo niekde do spoločnosti, kde sú všetci noví a prvýkrát a iné, kde sú už dlhoročné vzťahy...

edit: ale to je to, čo je teraz a nie čo bolo pred rokmi.
    • 5 posts
    2. augusta 2015 13:57:10 CEST
    tak ja neviem, veď chlap nemá byť na prvom mieste, ibaže by si sa na to chcela pozerať takými submisívnymi očami, že by bol pre teba boh. v tom prípade by bolo ok, keby si ty bola pre neho len "niečo". ale v princípe by si mala mať taký svoj vlastný svet, chlap je len taká nadstavba, niečo čo je fajn a poteší, ale nemusí byť. potom nehrozí, že pre teba bude niekto na prvom mieste a ty na poslednom
    • 5 posts
    2. augusta 2015 13:57:09 CEST
    Inak U Zemana, nik novy, pokial tam nedošiel iba za jedným cielom (nájst si babu na šukanie) neostane sediet o samote. Vždy sme nových zatiahli do debaty.kludne sa môže pýtat na čo chce, takže tam nesedí ako kôl v plote.
  • 2. augusta 2015 13:53:56 CEST
    no neupratalo
    na toto máme rovnaký názor
    • 5 posts
    2. augusta 2015 13:52:04 CEST
    tiež to záleží od teba, ako si to v hlave upraceš. keď si zrelá subina, osloví ťa zajko, tak aspoň ja by som reagoval, že čo chceš ty malé ušate zvieratko. u takého nemôže byť nič, čo by zrelú ženu "upratalo". ale tak možno sa len neviem do toho vcítiť
    • 5 posts
    2. augusta 2015 13:50:48 CEST
    Ja nikdy netvrdím, že keď si tu s niekym padneš do noty, tak musíš chodit na pokecové stretnutia. Ale občas zájst a spoznat ludí, nie je na škodu. Plus, keď nenatrafíš tu na niekoho súceho, tak určite nepôjdeš hladat BDSM človiečika na stretnutie mamičiek s detmi, ale niekam na stretnutie, kde máš aspon dajakú šancu natrafit na človeka s podobnou "vlnovou dlžkou".
    Inak napr. moje šteniatko som práve spoznal na stretku U Zemana. Obaja sme boli v správnou dobu na správnom mieste.
  • 2. augusta 2015 13:50:19 CEST
    u priateľa s výhodami vždy budem len na poslednom mieste

a to mi nevyhovuje, ked že u mna je priatel na prvom mieste

zase prehnaná požiadavka?
  • 2. augusta 2015 13:48:01 CEST
    len zase. chceš taký vzťah, že s niekým byť aj o 10-15 rokov, predstavovať si ako sa hojdáš na dôchodku v kreslu, vedľa teba nejaký starký? neviem, ja už veľmi na rozprávky neverím. asi je lepšie žiť pre súčasnosť a mať vzťah v tom zmysle, že je to priateľ s výhodami.
  • 2. augusta 2015 13:45:50 CEST
    nie, moje obľúbené sú kysnuté koláče s tvarohom, čo sa týka praktík, tak tam veľmi do toho nekecám, stále len o labky prosím
  • 2. augusta 2015 13:44:53 CEST
    no a tu na domine ma v podstate iní neoslovili a ak tak zajace od 22 rokov do 35 rokov.......nezadaní síce, ale na nejaký vzťah ťažko

a vysvetluj generačné rozdiely
  • 2. augusta 2015 13:44:05 CEST
    ináč ja si tiež myslím, že stretká absolútne nič neriešia. príde niekde, kde je skupina ľudí, ktorí sa poznajú už a čo tým akože vyrieším. nič. budú sa baviť medzi sebou ďalej. úplne iná situácia je, keď sa ľudia spoznajú napr. tu, majú o čom kecať, teda je pravdepodobnosť, že budú mať o čom aj naživo.
  • 2. augusta 2015 13:38:59 CEST
    áno, máš pravdu. len to je už na tebe, aby si rozoznala, či konkrétna osoba je ds+ alebo má len chronický problém nájsť si ženu, tak to skúša aj týmto spôsobom...

nie, nie. toto nemá zmysel riešiť, lebo keď je dominant, tak logicky to má rád a logicky by mal mať nejaké pomôcky. veľmi dobre uvažuješ.
  • 2. augusta 2015 13:35:38 CEST
    no myslím že nie len profi domín, ale aj neschopných mužov nájsť si "šukačku" hlavne zadaných, doma zanedbávaných.....a madrac sa mi veru robiť nechce
    a väčšinou sa chcu nasáčkovať ku mne, ked že doma je bud mamička alebo manželka s deťmi

pouka je potom na diskrétny vzťah, ale len z jeho strany.....kde je potom moje sukromie? diskrétnosť z jeho strany?....

dominant hladá subinku a nemá ju kam vziať, nemá pomôcky, nemá nič....len svojho nadržaného vtáka

tak neviem, toto nemá zmysel riešiť, či?
  • 2. augusta 2015 13:30:59 CEST
    ináč, toto je večný strach žien a ja neviem, kde na to chodíte. spoločnú domácnosť nie. to vážne sa k vám muži chcú nasáčkovať, alebo vás volajú ku sebe? veď to je už posledné štádium pred svadbou predsa divadielko sa hrá len vtedy, keď to jedného nevzrušuje a robí to kvôli tomu druhému, to už sme ale v ríší profi domín, tam nechceme byť.