Forums » Nekategorizováno

D/s vzťah

• 2. augusta 2015 13:26:36 CEST
    no asi niečo medzi tým, spoločnú domácnosť nie ale ani hranie divadielka nie,

ale ideme na to dobre, vylučovacou metódou
  • 2. augusta 2015 13:24:19 CEST
    pozri, keď som tak kecal so zrelými ženami, tak nakoniec sme prišli k záveru, že vlastne ony by sa dokázali vzdať "bdsm", alebo to výrazne potlačiť, keby mali partnera, s ktorým by dokázali ako tak fungovať vo vzťahu. teda je už len na tebe, čo je pre teba dôležitejšie. či také to "mojkanie" alebo dostať výprask na zadok a podľa toho sa zariadiť, či chceš niečo vážnejšie alebo voľnejšie.
  • 2. augusta 2015 13:19:23 CEST
    upratané mám aj ja
    vždy žiadam len to čo sama viem ponúknuť, kde je pes zakopaný neviem
  • 2. augusta 2015 13:17:31 CEST
    dakujem za tvoj názor a postrehy
  • 2. augusta 2015 13:16:42 CEST
    tak ja neviem, zoberiem to na seba. keď mám problém si nájsť ženu na dlhodbý vzťah, takú ktorá by so mnou chcela mať dieťa a tak, je to dlhodobé, tak si sadnem na riť a musím si povedať, že asi tým babám ponúkam málo. teda možno to bude aj tvoj problém. máš problém s mužmi, tak asi im ponúkaš málo. to je to isté ako kupovať auto. mám nejaké vyhladnuté, pozriem do prasiatka a málo peňazí. tak buď nebude žiadne, alebo musím znížiť zo svojich nárokov. no a potom postupne prídem na to, že si môžem dovoliť len trabant. tak to nejako funguje aj vo vzťahu. podľa mňa je neskutočne veľa voľných ľudí, akurát vždy máme vyššie nároky. chcem dostať viac ako vieme dať. aj ty, aj ja. teda potom buď znížiť z nárokov, alebo samota. ja som si už v hlave poupratoval celkom úspešne.

edit: lenže nájsť niekoho all in one je ťažké. neskutočne. to netvrdím, že takí nie sú, ale tí zase hľadajú dokonalých a tam sa to zase nestretne s úspechom.
    • 5 posts
    2. augusta 2015 13:12:42 CEST
    tak pokecové stretnutia bývajú väčšinou len o takom tlachaní, ale dá sa nahodit téma, diskutovat a získavat rady. Ked sa zíde dobrá partia, tak to nie je iba o prázdnych rečiach. Aspon tak to bývalo na stretkách U Zemana
  • 2. augusta 2015 13:12:11 CEST
    napíš mi čo neviem
  • 2. augusta 2015 13:10:38 CEST
    bez ohľadu na vek je celkom náročné nájsť partnera, pri ktorom by si nemala potrebu už hľadať inde. tam je vždy dôležité, aby sa tí dvaja našli, nehovoriac o tom, keď v tom je ešte aj "bdsm", tak je to už skutočne ťažké veľmi a vždy jeden bude robiť o dosť väčší kompromis.
  • 2. augusta 2015 13:02:48 CEST
    rozumiem ti
    ale nájsť partnera do života v mojom veku je už priam nereálne

čo s D/s ked chýba a absencia mi narúša reálny civilný život?

hľadám alternatívu, teda to si uvedomujem že musím robiť kompromisy a upustiť od svojich požiadaviek

do akej miery, toť otázka...
  • 2. augusta 2015 12:59:55 CEST
    ja na stretnutia chodievam
    poviem pravdu, hrstka ludí čo sa kamaráti a prázdne reči o ničom
    v stretkách riešenie nevidím
    • 5 posts
    2. augusta 2015 12:59:09 CEST
    ináč v tom má vmoci pravdu. jednoducho najskôr má byť vzťah, najskôr má byť partner na vzťah a to ds postupne upravovať, prispôsobovať. lenže tie dominujúce kritéria, parametre a to čo vidím v partnerovi nemajú byť ovplyvnené ds.

je to napr. že by som miloval piss a nejaká baba by mi to chcela robiť. tak je hlúposť si vybrať partnerku podľa "piss" a celý život sa s ňou trápiť vo vzťahu len preto, že sme sa zhodli v nejakej praktike.
    • 5 posts
    2. augusta 2015 12:57:45 CEST
    Ani u nás to o začiatku nebolo o manželstve, ani jeden z nás nerozprával o manželstve, ale časom sa ten vztah posunul tak daleko, že manželstvo bol logický krok. Ale ako som už písal, každý vztah sa vyvíja inak.
    Keďže ty máš určité predstavy, tak sa ich drž. Možno by si mala dôjst na dajaké pokecové stretko a tam sa porozprávat s reálnymi ludmi. Nie každý pár, ktorý chodí na stretnutia, diskutuje aj tu na domine, alebo inej bdsm stránke.
    A znáš to, tu je veľa ľudí, čo len dokážú písať na nete, ale v realite je v živote nepotkáš.
  • 2. augusta 2015 12:56:14 CEST
    vysvetlím ti to pohľadu D (ja) a S (ona). úplne normálne fungujúci vzťah. navonok. dokonca ani okolie nič nevidí, nepozorovalo. nemusí mi vykať, ani ostatné blbosti. je žena, dáma. úplne plnohodnotná bytosť. dokonca jej aj dvere podržím lebo pre mňa je také správanie voči žene nad to "ds". sme spolu, bývame spolu, stretávame sa. zase nemám problém umývať riad, vysávať a robiť čokoľvek. stále je to rovnocenná partnerka. neponižujem, správam sa úctivo. príde na "hranie sa", na sex a tam sa situácia už mení. tam je subina so všetkým čo k tomu patrí, so všetkým čo sa páči obom. skončí to, zase je to moje zlaté dievčatko. teda dokážem sa na jednu a tú istú ženu pozerať ako na rovnocennú partnerku ale aj ako subinu. mne sa to v hlave nejako nebije a nepotrebuje iné prejavy toho, že mi je nejaká oddaná.

lenže ako som to veľakrát písal, zjavne nie som smerodajná vzorka a ľudia majú asi ináč nastavené hodnoty.
  • 2. augusta 2015 12:55:32 CEST
    a čo by som mala podla teba dostať?
  • 2. augusta 2015 12:48:43 CEST
    máš pravdu, ja nehladám manžela a na začiatok ani spoločnú domácnosť
  • 2. augusta 2015 12:47:14 CEST
    aj prezradíš konkrétne tie skúsenosti? popr. riešenie a prekopnaie problemov, alebo krachu
    opakujem, som zvedavá na skusenosti, a viem že každému vyhovuje niečo ine.....ja mám predstavu čo by vyhovovalo mne, ale poväčšine som tu len tovar na šukačku ak mám byť uprimná, o vzťah tu nemá nikto záujem a som tu v podstate na výsmech
    preto som otvorila túto tému, neverím že som naozaj jediná naivná či čo.....
    • 5 posts
    2. augusta 2015 12:43:40 CEST
    Ale ano vždy som sa snažil mať reálny 24/7 vztah s jednou ženou :-)
    Nuž a teraz to mám dovedené k dokonalosti :-) ..Moje subinka je súčasne aj mojou ženou. Ale to je moje optimálna varianta, tvoja môže byť úplne iná.

Ale už si asi sama zistila, že to je niekedy na dlhé hladanie. Aj mne trvalo dlho, než som našiel tu pravú. :-)
  • 2. augusta 2015 12:42:36 CEST
    lenže reálne skúsenosti sú vždy na individuálnych preferenciách a kritériách konkrétnych osôb, ktoré majú ináč nastavené hodnoty. to, že ja ti napíšem, že to tak fungovalo mne, ešte neznamená, že to bude fungovať tebe a tiež neznamená, že to bude fungovať dlhodobo.

mám s tým skúsenosť, podľa mňa sa dá skĺbiť ds a "normálny" vzťah spolu, lenže to je neskutočne náročné a čím "tvrdšie" predstavy o bdsm, tým náročnejšie si nájsť takého partnera, teda ja osobne napr. viem upustiť od bdsm požiadaviek a tam robiť kompromisy, ale od kritérií "normálneho vzťahu" neupustím. skutočne záleží na každom ako si to nastaví.
  • 2. augusta 2015 12:42:13 CEST
    ani žiadna predstava čo by ti vyhovovalo najviac?
  • 2. augusta 2015 12:38:00 CEST
    máš nejaké reálne skúsenosti?
  • 2. augusta 2015 12:37:05 CEST
    ja nemám vzťah žiadny, ale hladám si partnera, ponuky sú však rôzne, určite však nechcem byť niekomu len na pobavenie
  • 2. augusta 2015 12:36:02 CEST
    nemám v úmysle žiť niekoho model vzťahu, len ma zaujímajú reálne skusenosti

máš reálnu skúsenosť?
    • 5 posts
    2. augusta 2015 12:31:20 CEST
    Tak ako si napísala, vyber si vztah, ktorý bude tebe vyhovovat. Určite máš dajaké predstavy, plány, hranice kam si ochotná zájst. Ludia ti môžu povedat svoje predstavy na vztahy, ale vždy to bude ich názor a nie tvoj. Dôležité je, aby si si "sadla" s partnerom a aby partner mal podobné názory na vztah ako ty.

• 2. augusta 2015 12:30:05 CEST
    názory iných ľudí sú v tomto prípade irelevantné, lebo každému vyhovuje predsa niečo iné a je hlúposť žiť niekoho "model vzťahu", lebo práve ty nemusíš byť s tým kompatibilná.

pre mňa úplne top je kombinácia ds a vanilkového vzťahu ak tí dvaja dokážu takto fungovať, nehľadajú už iných partnerov, lenže toto je skôr výnimka ako pravidlo, trochu aj také snívanie