3. augusta 2015 6:10:34 CEST
práve to som sa ti snažil vysvetliť, že asi tvoje požiadavky reálne nie sú, keď dlhšie nevieš nájsť adekvátneho partnera.
na jednej strane si subina, na druhej ješitná a hrdá a nechceš hrať druhé husle. už tam sa to trochu bije. ja si napr. neviem predstaviť, aby som nejakej dominantnej žene mal určovať koľko iných mužov má mať okrem mňa, som rád že má mňa. jednoducho zo statusu, ktorý z toho vyplýva, tak subovi by malo ísť o šťastie dom. a teda aj keď by on bol pre teba prvoradý a ty na poslednom mieste, tak by si sa mala tešiť.
podobne by sme asi vedeli nájsť viac takých veci, kde sa to navzájom u teba bije. potom treba hľadať vanilkový vzťah s perspektívou ds, to má byť prvoradé a ds by bola len nadstavba.
ináč sú muži, ktorí by ti dovolili mať ešte iný vzťah mimo toho oficiálneho a takto tu zrejme funguje väčšina párov, lenže nikto o tom nebude písať (ja som na čiernej listine, ja môžem), lenže tie ženy sú dominantné, teda tam sa to dá ako tak zdôvodniť. v tvojom prípade by to bolo zložitejšie.