Forums » Nekategorizováno

D/s vzťah

• 3. augusta 2015 19:32:06 CEST
    lebo tých pohľadov je viac, na rovnakú vec sa môžeš pozerať rôzne.

príklad. žena D, muž S. chce ju robiť šťastnou, tak bude čumieť ako ju preťahuje iný muž, ešte po ňom aj "uprace". ide mu vyslovene o blaho dominantnej ženy, nie to svoje. pri tom môže byť na poslednom mieste. ono čakať, že sa bude okolo subiny točiť svet je iracionálne. o tomto som mal debatu dávno s jednou ženou, ta mi napísala, že ale ty nie si sub, lebo... a veľa argumentov. mne príde tiež, že ty nie si subina. taká ozajstná. akurát sa ti páčia určité veci z oblasti bdsm.

ináč, ako vieš, že budeš u niekoho na poslednom mieste? čo vlastne znamená to posledné miesto? že nevenuje svoj voľný čas tebe, že ťa nebude bombardovať telefonátmi, sms, či? mne sa zdá, že ty to máš tak "vyskladané", že taký chlap ani neexistuje. je to ako chcieť terénne auto, ktoré má maximálnu rýchlosť 300 km/h a dokáže plávať.

• 3. augusta 2015 19:20:41 CEST
    no tiež jeden pohlad na vec
    nečakám nejaké velké city alebo lásku, aj ked to by bolo ideálne, skor by som očakávala zodpovednosť od partnera, ako si mám vážiť svojho Pána, ked viem že som u neho na poslednom mieste?

takému mám dôverovať a uspokojiť sa s tým, že je to otvorený vzťah o ničom?

nie som otrok, ale subinka a jednoducho mi to nejde dokopy vzťah a byť na poslednom mieste u pána a ešte sa z toho aj vytešovať

hm asi uzavriem tuto tému, v podstate som sa aj niečo dozvedela, ale v podstate nič pre mňa poučného a použiteľného

končím s hladaním a kašlem na celé bdsm
    • 13 posts
    3. augusta 2015 13:50:44 CEST
    neboj, keď mi nebudeš sústavne protirečiť, tak ti neodpadne jazyk ani prst

trdlo to myslel tak, že stále je jeden viac namotaný, zaľúbený a ten ťahá za kratší koniec, lebo je ochotný urobiť v tom vzťahu viac. nemusí byť hneď zneužívaný

• 13 posts
    3. augusta 2015 13:10:02 CEST
    Su aj take, kde je... kde obaja miluju rovnako, kde obaja vedia ze su si sudeni... naozaj. Vtedy je to uzasne, clovek moze byt v klude a nemat stres... moze sa uplne otvorit...
    • 13 posts
    3. augusta 2015 13:08:40 CEST
    ale ťahá, vždy je vo vzťahu jeden, ktorý viac ľúbi a to chce viac udržať vzťah. vždy. ten kto menej ľúbi, alebo má väčšiu šancu nájsť si partnera, teda je všeobecne u opačného pohlavia žiadanejší, ten ťahá nitkami. skutočne nikdy nie je vzťah úplne vyrovnaný.
    • 13 posts
    3. augusta 2015 13:02:47 CEST
    ak uz raz clovek zacne mat niekoho ludsky rad, je fuk ci to je bdsm alebo iny vztah, netaha za nitky nikto a kazdy zaroven... a tak to je spravne, o tom je laska
    • 9 posts
    3. augusta 2015 12:03:28 CEST
    bláznim. bral som to z obrátenej pozície ako to vnímajú dominantné ženy v súvislosti s mužom a ako jeden z možných pohľadov na tú situáciu. ty si úplne niekde inde, vo vzťahu práve ty ťaháš nitkami, bez ohľadu na d/s. teda ty nie si smerodajná vzorka
  • 3. augusta 2015 9:12:45 CEST
    "a teda aj keď by on bol pre teba prvoradý a ty na poslednom mieste, tak by si sa mala tešiť"
    To nam chces naozaj tvrdit ze takto funguje ds vztah? Kebyze som pre nejakeho chlapa na poslednom mieste tak ho poslem kade lahsie, bez ohladu na to ci je dominant alebo vanilka.
    • 9 posts
    3. augusta 2015 8:27:41 CEST
    pripadá mi,že nevieš čo vlastne chceš....ale chceš to hneď....
    Budem zasa za hovado,ale dominantov primeraných Tvojmu veku až toľko nieje a tý čo sú,majú už nejaké viac-menej pevne vzťahy.Prerabat vanilku na ds-kara chce čas a asi aj niekolko pokusov.Takže asi je na čase zľaviť zo svojich požiadaviek a porozmýšľať nad kompromisom.
    Alebo trpezlivo čakať na zázrak s vedomím,že pravdepodobne nepríde....
  • 3. augusta 2015 6:10:34 CEST
    práve to som sa ti snažil vysvetliť, že asi tvoje požiadavky reálne nie sú, keď dlhšie nevieš nájsť adekvátneho partnera.

na jednej strane si subina, na druhej ješitná a hrdá a nechceš hrať druhé husle. už tam sa to trochu bije. ja si napr. neviem predstaviť, aby som nejakej dominantnej žene mal určovať koľko iných mužov má mať okrem mňa, som rád že má mňa. jednoducho zo statusu, ktorý z toho vyplýva, tak subovi by malo ísť o šťastie dom. a teda aj keď by on bol pre teba prvoradý a ty na poslednom mieste, tak by si sa mala tešiť.

podobne by sme asi vedeli nájsť viac takých veci, kde sa to navzájom u teba bije. potom treba hľadať vanilkový vzťah s perspektívou ds, to má byť prvoradé a ds by bola len nadstavba.

ináč sú muži, ktorí by ti dovolili mať ešte iný vzťah mimo toho oficiálneho a takto tu zrejme funguje väčšina párov, lenže nikto o tom nebude písať (ja som na čiernej listine, ja môžem), lenže tie ženy sú dominantné, teda tam sa to dá ako tak zdôvodniť. v tvojom prípade by to bolo zložitejšie.
  • 2. augusta 2015 23:39:07 CEST
    nááááhodou som niekde čítal, že útok medveďa trvá max 30 sekúnd, až teraz mi dáva zmysel, prečo ma každá baba, s ktorou som bol, volala macko
  • 2. augusta 2015 23:32:40 CEST
    áno, niečo ako oddiaľovanie orgazmu. keď ma žena vidí, tak ho odloží až na dôchodok
  • 2. augusta 2015 23:26:02 CEST
    ja by som sa aj, ale ja nemám momentálne žiadny vzťah, ja len dráždim tu ženy, každým slovom
  • 2. augusta 2015 21:56:27 CEST
    Co su to za kokotiny?
  • 2. augusta 2015 21:26:03 CEST
    naznačila som čo asi, ale s tým úspech nemám, tak preto chcem vedieť ako to funguje u ostatných, ako reálne funguju.....ako to riešia a tak

je na tom niečo zle?

v konečnom dôsledku si aj tak vyberiem čo by mi asi vyhovovalo najviac, alebo nevyberiem nič

ale aspoň sa utvrdím v tom, že mám primerané požiadavky a očakávania a že nie som nejaka vadna a hladám chiméru
  • 2. augusta 2015 21:16:44 CEST
    ale my sa stále nechápeme. ty chceš vedieť ako to funguje u iných. to je ako keby si sa pýtala, čo varia iní. lenže ty si predsa iná, môžeš vedieť čo kto varí, tebe v konečnom dôsledku aj tak iné vyhovuje, lebo si predsa výnimočná. stále len chceš vedieť ako to funguje u iných, ale nedala si tu predstavu podľa teba, ako by si chcela fungovať, alebo čo konkrétne by teba napĺňalo
  • 2. augusta 2015 21:05:55 CEST
    ja nepotrebujem niekoho chápať, len chcem vedieť ako to funguje u ostatných, teda ak niečo vôbec funguje a možno sa v niečom nájdem a možno v ničom

myslím že žiadny normálny muž mi nebude tolerovať dalšie vzťahy mimo náš
  • 2. augusta 2015 16:41:54 CEST
    ale veď chyba nemusí byť v tebe, možno sú to len odlišné očakávania mužov a tvoje, teda kľudne môže byť chyba na druhej strane. tak či tak, ty si musíš povedať čo chceš a čo v rebríčku hodnôt u teba má vyššiu prioritu. či bdsm alebo "normálny" vzťah, či dokážeš mať klasický sex alebo ťa vzruší len bdsm a pod. a podľa toho to smerovať. ale tým, že pochopíš ostatných, alebo budeš vedieť ako to vnímajú ostatní, sa pre teba nič nezmení. teba to nemusí napĺňať. koniec koncov môžeš mať normálneho muža a dohodnúť sa s ním, že svoje bdsm predstavy budeš realizovať inde, napr. veď túto situáciu sa dá riešiť rôzne
    • 5 posts
    2. augusta 2015 15:03:26 CEST
    v tomto smere mame kazdy iny obraz.. subik si rpedstavuje uspesny zivot pri svojej pani, ako ju spravi stastnou bude sa snazit pomahat sluzit,, ale v tom musi myslet to ze je len vec hracka ktoru majitel moze hoc kedy odstranit a nahraditvztach ano poznam par ludi kde to dokonale funguje ano aj ja tuzim ale myslim ze chcem vela.... od tohoto sveta a vela krat ako aj ja uz ked niekoho najdem silim to a zbytocne... myslim ze aby ds vztah fungoval treba sa vela vela rozpravat .. rozumiet si a verit
    • 5 posts
    2. augusta 2015 15:01:13 CEST
    Proste obaja máme iný pohlad na stretnutia. Ja mam svoje skusenosti, ty máš svoje.
    • 5 posts
    2. augusta 2015 14:57:37 CEST
    Nuž, mne sa potom "poštastilo" viackrat. A znám dost ludí, čo spoznali svojho partnera/ku tiež až na stretku. Takže ono to iba o tom štastí nebude.
    Chodím na stretnutia cez 10 rokov a všímam si aké tam vznikajú priatelstva, vztahy, takže viem o čom hovorím.
    A ano, máš pravdu, že vela ludí nechce chodit na stretnutie. každý má k tomu svoje dôvody, aj keď iba málo z nich má dôvody, ktoré sú pochopitelné(príliš známa osoba, manželstvo ...). Väčšina ludí nechodí na streka kvoli iným veciam, ale to by bolo na inú debatu.
  • 2. augusta 2015 14:41:37 CEST
    ja nehladám priatelov, tých mám dosť aj D/s+, to že sa tebe pošťastilo nie je pravidlom, bola som na pár takých stretkach, naozaj je to len o posedení pri samovare

ked som mala nejaké známosti, ani jeden nechcel so mnou ísť na stretko, 90% ludí sa nechce verejne prezentovať, toto si držia v sukromí a nemajú potrebu sa ukazovať a o tom debatiť s cudzími na stretku
    • 5 posts
    2. augusta 2015 14:37:46 CEST
    Ty nespoznáš, ale to neznamená, že to tak nemôže fungovat. Napr. moje subie som potkal práve na stretku U Zemana, do tej doby som o nej nemal ani tušenie.
    A ona prišla na stretnutie sama, bez toho, aby vobec niekoho z ludí, čo chodí k Zemanovi, poznala. Proste si povedala, že ide. Dokonca prišla ešte pred začiatkom stretnutia, ked tam ešte nik nebol. Sedela tam sama a čakala, kto sa objaví. Pre nu sme boli úplne cudzí ludia. Odchádzala s tým, že má zopár nových priatelov.
    • 5 posts
    2. augusta 2015 14:31:23 CEST
    No vidíš, ja som išiel na prvé stretnutia s tým, že spoznám ludi a poklabosim. Nešiel som s velkými očakávaními. A našiel som tam zopár velmi dobrých kamaratov a kamarátiek, s ktorými sa stretávamne a dodnes. Plus ako bonus, som tam čpostupne natrafil aj na zopár skvelých žien, s ktorými som prežil krásne chvíle.
    Proste každý máme svoje skusenosti aj ked sú rozličné. Veď by to bolo hrozné, keby všetci ludia mali rovnaké životy.
  • 2. augusta 2015 14:28:25 CEST
    nepoznám človeka ktorý by si takto našiel partnera na D/s, skor naopak, každý si toho svojho stráži ako oko v hlave a bože chráň sa aj ozvať, ty sa na to pozeráš svojimi očami na ktorých máš ružové okuiare, žiadne obzory, žiadne smery a kontakty? nikto nemá obchod so subinkami alebo Dominantmi,
    tudy cesta nevede