Forums » Nekategorizováno

D/s vzťah

• 6. augusta 2015 20:27:28 CEST
    Keby si aspoň trochu chlap tak si stojíš za slovom ja tu nebudem vyhľadávať tvoje príspevky. Sám Dobré vieš čo si napísal A keď nevieš tak je to smutne.
  • 6. augusta 2015 19:33:24 CEST
    čím som ťa zase urazil? skús napísať čím som ťa urazil, celkom určite aj ostatných zaujíma, čo považuješ za urážku, lebo ja netuším...
  • 6. augusta 2015 19:32:31 CEST
    ty čakáš? skús vypĺňať čas čakaním tým, že nájdeš, kde píšem z čoho ma obviňuješ.

to druhé som napísal, vidíš že k tomu výhrady nemám.

už raz a navždy sa nauč, že keď tu niečo napíšem, tak ja sa k tomu aj priznám. áno napísal som to tak, aj kľudne vysvetlím ako som to myslel a v akom kontexte, ale vytáča ma do červeného, keď niekto tu bude tvrdiť, čo som nepísal a väčšinou to robíš práve ty...
  • 6. augusta 2015 19:27:56 CEST
    A prestaň má neustále urážať.
  • 6. augusta 2015 19:27:20 CEST
    Su tam spomenuté dve tvoje označenia čakám že sa vyjadríš aj k tomu druhému.
  • 6. augusta 2015 19:23:38 CEST
    stále čakám, kedy a kde som písal, že mi vadia prostitútky? teraz mi čo napíšeš? že robím z teba debila? nie, nerobím ho.

keď som sa ťa minule pýtal, či netrpíš dysgrafiou a dyslexiou náhodou, lebo nie je možné, že mi tu sústavne vkladáš do úst slová, ktoré som nepovedal, aby som sa na teba pozeral ináč, lebo viem pochopiť, že možno nechápeš textu a nevieš to ovplyvniť, tak si sa urazil, že ťa zase ponižujem, čo ma nikdy nenapadlo, lebo viem pochopiť tieto poruchy...
  • 6. augusta 2015 18:48:27 CEST
    kedy mi to vadilo? skús nájsť jediný príspevok. skús nájsť jediný príspevok, kde odsudzujem prostitútky? nie, nenájdeš nič, tak buď taký láskavý a píš len to, čo som tu dal a nie čo si ty myslíš...

a to, že mi nesedí pár ľudí ešte neznamená, že s inými vychádzam úplne v pohode.
  • 6. augusta 2015 18:45:48 CEST
    Odrazu mu nevadí ísť medzi prostitútky A pseudo dominantov.
    • 13 posts
    6. augusta 2015 18:30:48 CEST
  • 6. augusta 2015 18:30:43 CEST
    presne tak, tiež si myslím, že tam pôjdem a neodradí ma ani to, že tam budeš aj ty, aj keď úbožiakom by som ťa nenazval, si až prehnane sebakritický

stále sa bavím, ako veľmi sa bojíte porušovania nejakých pravidiel, aj keď doteraz som absolútne žiadne neporušil
  • 6. augusta 2015 18:26:35 CEST
    Každá normálna tematická stránka trollov blokuje... Bohužiaľ tu to zatiaľ nefunguje, aj keď admin sľubuje nápravu aj v tomto smere v novej verzii stránok... zatiaľ jednoducho nekŕmte trolla...
    A neísť na akciu, na ktorú chcem ísť len kôli tomu, že tam možno príde nejaký úbožiak??? Ani náhodou... Akcia má svoje pravidlá, ak ich bude ktokoľvek porušovať, organizátor ho jednoducho z akcie vykáže... A problém bude mať aj osoba, ktorá sa za neho zaručila.... Tá totiž nesie za konanie osoby za ktorú ručí zodpovednosť...
    • 2 posts
    6. augusta 2015 18:19:10 CEST
    o.i. drunken presne vie, kto som. teda tie dristy o tom, že niečo skrývam sú úplne blbosť.
    • 2 posts
    6. augusta 2015 18:18:06 CEST
    už ti to píšem poslednýkrát, lebo aj moja trpezlivosť s tvojou nechápavosťou má hranice. ľudia odtiaľ ma poznajú, vedia ako vyzerám. viem, že sa na mňa informuješ, ale pýtaš sa stále nesprávnych ľudí. nemám absolútne žiadny problém s mojou tvárou, ani s postavou nie mal som tu dosť fotiek a nemám problém ukázať kto som zase.

vždy je väčšie "hrdinstvo" (ale aj blbosť) dať foto ksichtu na túto stránku, kde to má možnosť vidieť neskutočne veľa ľudí, ako sa ukázať na stretku, kde je pár starostlivo vybraných ľudí čo sa súkromia týka.

• 2 posts
    6. augusta 2015 18:14:01 CEST
    Vieme o koho ide...
    • 13 posts
    6. augusta 2015 18:12:39 CEST
    ban ti prd pomôže keďže je zatajený. Hrdina bez tváre.
  • 6. augusta 2015 18:11:00 CEST
    srandičky, srandičky ale mne sa neozvala žiadna baba, ktorá by chcela byť so mnou v izbe na akcii u leona a potrebujem hneď tri.
  • 6. augusta 2015 18:09:24 CEST
    dostať ban na envy akcie. zrútil sa mi svet. škoda, že to nevidíte. 3x som sa hodil o zem od zúrivosti. nebude žiadny diplom, certifikát a guláš. koniec sveta. môj život nemá odteraz zmysel
  • 6. augusta 2015 18:05:28 CEST
    to este stále frčí?
    Ja len tak očkom sledujem debatu, ale teda envy ban je moja srdcovka, a samozrejme, tiež ho hrdo nosím.
  • 6. augusta 2015 18:03:27 CEST
    páči sa mi tvoj zmysel pre humor vždy má vie úplne od smiechu položiť na podlahu, keď niekto mi dá akože ban na akciu, kde som ani náznakom nechcel ísť, ako napr. envy
    • 2 posts
    6. augusta 2015 17:50:36 CEST
    Neviem ako je HT na tvojich akciach ale na tie ENVY ma ban. To uz mame nepekny pocet ludi... Zatial sa nikto nevyjadril ci by siel na akciu kde je on ale rucit mu nepojdeme.
  • 6. augusta 2015 17:46:29 CEST
    ty si taký vďačný za všetko, ostatní sú už príliš fajnoví, nič im nie je dobré
  • 6. augusta 2015 17:45:04 CEST
    Aspoň mam čo čítať
    • 13 posts
    6. augusta 2015 16:10:59 CEST
    som rád, že som ti urobil radosť
    • 13 posts
    6. augusta 2015 16:05:38 CEST
    a ešte sľúb že tieto veľmi tajné informácie nikomu neprezradíš.
    Už som tu čítal všelijaké indivíduá. Ale momentálne fakt asi vyhrávaš.
  • 6. augusta 2015 16:02:15 CEST
    zdieľaj ich na fóre, nech to môže čítať každý, chceš predsa pomôcť viacerým a nie len jednej babe, či? sľubujem, že nebudem do toho zasahovať, písať že si vraj gigolo a berieš peniaze za bdsm lekcie. teda keď sa toho bojíš, tak buď v pohode.