Forums » Nekategorizováno

D/s vzťah

• 6. augusta 2015 22:55:02 CEST
    Som na 15-tej strane,ale vážení Vy máte niečo proti trdlu?,,,,sa nedivím,keď sa v jeho zrkadle vidíte,,,,
  • 6. augusta 2015 22:45:46 CEST
    ešte raz. vždy keď sa ukázalo, že moje obvinenia boli nepravdivé, tak som sa tým osobám ospravedlnil. urobil som to tak pri thela1, jej som napísal niečo v kontexte, že je profi domina a aj pri dadulke s tebou... koľkokrát sa ospravedlnili ostatní mne? lebo nech ma máš akokoľvek v zuboch, tak musíš vidieť, že tu zaznejú občas klamstvá. v tom je ten veľký rozdiel medzi mnou a ostatnými, aj tvojimi kamarátmi.
  • 6. augusta 2015 22:44:54 CEST
    radšej už ani ja nič nepoviem
    • 9 posts
    6. augusta 2015 22:44:22 CEST
    radsej uz nic nepoviem....
  • 6. augusta 2015 22:41:54 CEST
    niekedy je ironický ale to je on...stačí len nereagovať...samozrejme pokiaľ to niekoho baví tak reaguje
    • 9 posts
    6. augusta 2015 22:39:50 CEST
    to niesu len otazky
  • 6. augusta 2015 22:39:13 CEST
    tak ja viem, že nie som príjemný a unavuje to. pochopil som to a morousovi, keď som sa s ním hádal. odvtedy ho posielam za vmoci, keď vidím že ide rýpať
  • 6. augusta 2015 22:37:19 CEST
    zaujímavé je, že som sa vám s dadulkou ospravedlnil, keď napísala, že ste spolu nič nemali. prezraď, koľko ľudí sa tu ospravedlnilo mne? veď ja netvrdím, že som nikoho z ničoho neobvinil, ale keď sa ukázalo, že som sa mýlil, tak prišlo ospravedlnenie...
  • 6. augusta 2015 22:37:18 CEST
    neviem kladenie otázok a očakávanie odpovede...aj keď niekedy veľmi osobnej...čo ti ja viem? nepovažujem to za obvinenia
  • 6. augusta 2015 22:34:39 CEST
    ale nie...nerýp...aj keď asi by si rád..aj keď neviem prečo...unavuje to...ja to takmer nezvládam...potom mi nadávajú že sa hádam a trepem nezmysli...som na to prišla že majú pravdu
    • 9 posts
    6. augusta 2015 22:34:07 CEST
    zaujimave,on nema rad ked ho niekto z niecoho obvinuje.....
    ale sam to robi rad a casto....to vela vypoveda o jeho charaktere
  • 6. augusta 2015 22:33:32 CEST
    o.i.keď je niekto vnímavý, nečíta len vyslovene čo je napísané, tak si vie urobiť celkom zaujímavý a dosť presný obraz o ľuďoch. pri submisívnych je to viac menej jedno, u dominantných je dosť dôležité, kto sa komu zverí do rúk, teda aj zdanlivo bezvýznamná diskusia má obrovský význam...
  • 6. augusta 2015 22:31:33 CEST
    mne sa nechce, akurát nemám rád, keď ma tu niekto ide obviňovať z niečoho, čo nie je pravda. zase aj keď je to virtuálny svet, ale aj tak... to čo urobí tu, urobí aj naživo. charakter je stále rovnaký... napr. ja by som furt do teba rýpal
  • 6. augusta 2015 22:28:52 CEST
    vás normál obdivujem že sa vám stále chce sa navzájom doťahovať
  • 6. augusta 2015 22:14:12 CEST
    asi ťa prekvapím, keď napíšem, že mama hotel som opustil, keď som mal 18, ale do toho ťa vôbec nič nie je. tiež ťa prekvapím, keď napíšem, že k mame prichádzam často nie kvôli tomu, že to potrebujem ja, ale ona. kvôli veku. teda tvoje informácie, ktoré si dostal neboli celkom presné, ale na tvoju obhajobu musím povedať, že ja som ich takto podal...

to, že rýchlo reagujem znamená, že mám stále zapnutú stránku a som na počítači, čo je v pohode.

a na záver ťa celkom určite prekvapím, že som mohol napísať, že nemám žiadnu povinnosť reagovať, odpovedať alebo sa akýmkoľvek spôsobom obhajovať, ale príde mi to fér a čo nechcem, aby robili mne, nerobím ani ja iným.
  • 6. augusta 2015 22:05:11 CEST
    A dam ti jednu radu na koniec. Vzhľadom na to ako často a z akou až neuveriteľnou rýchlosťou reaguješ na príspevky to vyzerá že celé dni len sedíš za dominou A neustále refrešuješ aby ti nič neuniklo.
    GET A LIFE!!
    Je najvyšší čas opustiť mama hotel nájsť si prácu a postaviť sa na vlastné nohy.
  • 6. augusta 2015 21:55:25 CEST
    asi rovnako ako ty na českých fórach
  • 6. augusta 2015 21:52:01 CEST
    Máš recht Drunken
  • 6. augusta 2015 21:49:25 CEST
    Od kedy teba serie čo tu ľudí zaujíma? Neustále tu ľudia pinadaju že ich nezaujímajú tvoje žvásty ale aj tak v tom vehementne pokračuješ. A odrazu ideš ukončiť ti debatu??? No to mi je teda novinka.
    Ja nie som povinný ti nič dokazovať a možnosť tetaz budeš čudovať nie som povinný dokonca ani odpovedať na tvoje otázky.
  • 6. augusta 2015 21:46:10 CEST
    číst se mi tu nechce, ale Ty tu nejsi moc oblíben že?
    • 2 posts
    6. augusta 2015 21:29:56 CEST
    • 2 posts
    6. augusta 2015 21:23:18 CEST
    Netusim o com HT pise ale musim priznat ze odkedy ho mam na ignore tak nemusim trpiet jeho samolubost :D
    Bondage, Leon, kaslite na to ved to nieje ani z voza ani na voz. Trosku sa povzneste nad jeho chovanie, cim viac ludi ho odignoruje tym menej vas to bude boliet ;)
  • 6. augusta 2015 21:12:52 CEST
    opýtal som sa ťa, kedy som písal, že mi vadia prostitútky, opýtal som sa ťa čím ťa konkrétne urážam, čím ťa ponižujem a kedy robím z teba debila, lebo to sú veci, z ktorých ma sústavne obviňuješ. na nič z toho som nedostal odpoveď, namiesto toho mám nulovú sebareflexiu žiadnu česť a inteligenciu. myslím, že týmto môžeme považovať našu komunikáciu za ukončenú, celkom určite to nikoho nezaujíma a ja si idem radšej čítať niečo o znakoch paranoidnej poruche osobnosti, o.i. pozriem aj futbal jedným okom. pekný večer.
  • 6. augusta 2015 21:04:51 CEST
    To je furt ťa istá pesnička dokola: kedy som napísal hento, kedy som napísal tamto. A furt a furt a furt. Máš nulovú sebarefexiu a absolútne žiadnu česť ani inteligenciu A obrovské ego, vieš len urážať A vyskakovat ako malý chalan.
  • 6. augusta 2015 20:31:00 CEST
    práve preto, že si za slovom stojím, tak chcem, aby si mi to vyhľadal, keď si ma z niečoho obvinil, lebo viem čo som písal. stále čakám, kde píšem, že mi prostitútky vadia. to si doteraz hľadal? skutočne mi neprekážajú, dokonca som písal, že šikovným patrí svet a keď sú muži tak blbí, že platia, tak nech to využívajú.

edit: smutné je, že ty ma z niečoho obviníš, ja som také nepísal a keď sa ťa skutočne úprimne opýtam, či máš dysgrafiu, lebo máš asi problém úplne prečítať text, tak odpíšeš, že ťa ponižujem a urážam. ja ti môžem milionkrát napísať, že nie a nemám také záujem.