Forums » Nekategorizováno

D/s vzťah

• 13 posts
    6. augusta 2015 12:42:30 CEST
    samozrejme, domina sa málokedy dotýka pohlavných orgánov otroka, vôbec tam nepatrí cbt, fist, nútená masturbácia, kontrola orgazmu, ruined orgasm, cievkovanie, klinik a mnoho iného, kedy sa ho domina dotýka a vôbec nedochádza k manuálnej stimulácii napr. prostaty. skús ešte rozprávku o troch prasiatkach, už keď si začal týmto žánrom
    • 13 posts
    6. augusta 2015 12:40:11 CEST
    osviež mi pamäť. Ja používam nejaký vulgárny slovník na teba?
    • 13 posts
    6. augusta 2015 12:38:12 CEST
    wikipedia.cz: Prostituce (z lat. prostituere) je poskytování sexuálních služeb (obvykle manuální stimulace, orální sex, pohlavní styk nebo anální sex) za úplatu nebo jakoukoli jinou protihodnotu.
    Podotýkam že pri hre domina - otrok sa málokedy domina dotýka jeho orgánov a skoro nikdy otok jej orgánov. Ale ako som vravel. Hovor si čo chceš.
  • 6. augusta 2015 12:33:38 CEST
    keď pôjdeš do väzenia medzi odsúdených, tak ti drvivá väčšina z nich povie, že sa necíti vinná, teda subjektívny pocit osôb, ktorých sa čokoľvek dotýka by som nebral ako relevantný ukazovateľ a predsa radšej by som sa pridŕžal oficiálnej definície. ale ako som písal, nechcem sa k tomu vyjadrovať.

chcem spoznať nových ľudí, vidieť ich tváre, reálne ako vyzerajú, vedieť o nich viac, získať nové skúsenosti, nový pohľad na bdsm a v neposlednom rade príjemne pokecať bez nadaviek a urážok na moju osobu, keďže som si istý, že napr. ani ty, ani jagoo v reále taký slovník používať nebudete.
    • 13 posts
    6. augusta 2015 12:16:27 CEST
    tvoja definícia prostitúcie ma nezaujíma. mOJE kamošky ktoré si občas vypýtajú honorár sa za prostitútky nepovažujú a ja ich za ne tiež nepovažujem. Tvoj názor mi je ukradnutý. A na to čo treba splniť aby si mohol ísť na našu akciu som ti už odpovedal viac krát. ale kľudne ti to zopakujem ak si to nebol schopný pochopiť. Len chcem predtým vedieť akú motiváciu máš dostať sa tam.
  • 6. augusta 2015 12:11:45 CEST
    takže to mám brať, že definícia slova prostitúcia sa ti páči a konečne budeš ticho.

na otázku, ktorú som ti položil som si neodpovedal, čakám odpoveď od teba a keď obaja myslíme na to isté, tak tá diagnóza sa volá dyslexia
    • 13 posts
    6. augusta 2015 12:04:43 CEST
    ak začneš dávať otázky bez toho aby si si na ne sám odpovedal, možno niekto bude mať chuť na ne reagovať. Možno aj ja. Len by si nesmel trpieť dislexiou. Máš zjavne problém pochopiť napísaný text.
  • 6. augusta 2015 11:58:43 CEST
    Prostitúcia (z lat. pro-stituere zložené z pro a statuere – vystaviť dopredu, ukázať, odhaliť) je pohlavný styk alebo iné sexuálne úkony vykonávané za finančnú a/alebo naturálnu odmenu.

skús si všimnúť slovné spojenie "iné sexuálne úkony", týmto by som to uzavrel, lebo nemám potrebu ti to objasňovať. v tom tvojom svete je "prostitútka" zjavne niečo zle, v tom mojom nie. nemal by som dokonca problém priznať, že poznám také ženy, resp. že sú to moje známe. nepovažujem to za urážku, ani za nič hanlivé. viac sa tomu venovať nemienim.

čo ma však zaujíma, aké pravidlá majú ľudia rešpektovať, keď chcú na tvoju akciu? majú prísť k tebe, jagoovi a spol. a potľapkať vás po ramenách, že super chalani, dobre robíte, či?
  • 6. augusta 2015 11:35:02 CEST
    Srdecne dekuji
    • 9 posts
    6. augusta 2015 11:33:54 CEST
    pýtal si sa,tak som odpovedal....
  • 6. augusta 2015 11:31:53 CEST
    Tak to ses privteril do spatne konverzace. My se bavime o vztazich, kdy se Ti dva maji vzajemne radi. Tve postrehy jsou tedy irelevantni. Miluju to slovo.
    • 9 posts
    6. augusta 2015 11:22:23 CEST
    • 13 posts
    6. augusta 2015 10:47:35 CEST
    ak myslíš ten formulár s otázkami tak je snáď celkom jasné že to bola irónia. Žiadny neexistuje. Na naše akcie je v podstate voľný prístup pre BDSM + ochotných rešpektovať základné pravidlá. Na poslednú akciu som nevzal jednu ženu, mal som na to svoje dôvody ktoré som jej povedal a myslím že sme naďalej priatelia.
    • 9 posts
    6. augusta 2015 10:42:34 CEST
    Nie...
    Nie...
  • 6. augusta 2015 10:41:00 CEST
    já bych jednu měl.
    mrzelo Tě to? litovals nevěry?
    tak dvě no. jsem s rozjel.
    • 9 posts
    6. augusta 2015 10:37:20 CEST
    nie,nieje to pre mňa rutina...
    neprasklo to...povedal som jej to ja...
    slobodne sa rozhodla a je s iným....
    este nejaké otázky?
    • 13 posts
    6. augusta 2015 10:21:33 CEST
    skús mi povedať čo je tvojim cieľom. Čo chceš dosiahnuť. To že mnou opovrhuješ už vieme. Že opovrhuješ dominami (nazývaš ich kurvami), ktoré berú za svoje služby peniaze tiež vieme. Chceš ich zachrániť pred večným zatratením? Alebo mňa? Alebo dokonca celý svet?
    • 9 posts
    6. augusta 2015 10:05:40 CEST
    toto nemá význam
    hrozne trdlo nieje nick....
    hrozne trdlo je diagnóza....
    • 13 posts
    6. augusta 2015 10:01:04 CEST
    uz ked nepomohli reci o komunite a formate akcie, lebo predsa len vacsina sa sprava inac ako leon a spol., tak pride na rad faza o trepani prazdnych reci praskaju nam nervicky?! to je zle vies, najhorsie na tom je, ze prazdne reci mas ty... honenie penisu nie je sex, nie je to nevera ale keby to robi tvoja manzelka na zraze, lebo ved konicek, tak uz by ta to az tak netesilo, ze? chlapci, chlapci
    • 13 posts
    6. augusta 2015 9:51:05 CEST
    trepeš somariny. Prispej niečím konkrétnym. Nie len prázdnymi rečami o morálke. Nikto ti neberie tvoj názor. A tvoje hodnoty. A nevravím že máš robiť masové akcie. Alebo že máš robiť akékoľvek akcie. Ale zatiaľ len čítame prázne reči od teba
    • 13 posts
    6. augusta 2015 9:39:45 CEST
    format akcii bla bla bla... napisal si to, ako by cielom akcie bolo stretnutie ludi, ktori doma nechaju regularnych partnerov a isli si vyhodit z kopytka, teda vlastne realizovat konicek
    inac nechapem, preco do toho tahas ostatnych a celkovo komunitu, ked su to tvoje sracky a tvoj bordel... je tu neskutocne vela bdsm+ ludi, ktori vnimaju sex a neveru inac ako ty. nastastie...
    • 13 posts
    6. augusta 2015 9:39:18 CEST
    format akcii bla bla bla... napisal si to, ako by cielom akcie bolo stretnutie ludi, ktori doma nechaju regularnych partnerov a isli si vyhodit z kopytka, teda vlastne realizovat konicek
    inac nechapem, preco do toho tahas ostatnych a celkovo komunitu, ked su to tvoje sracky a tvoj bordel... je tu neskutocne vela bdsm+ ludi, ktori vnimaju sex a neveru inac ako ty. nastastie...
    • 13 posts
    6. augusta 2015 9:27:49 CEST
    formát BDSM akcií ktoré sme s kolegiňou Riderkou a ostatnými účastníkmi vybudovali v priebehu 8 - 9 rokov a o ktoré je celkom slušný záujem ti zjavne nevyhovuje. Nič ti nebráni aby si ponúkol iný model. Na vyššej úrovni a hlavne morálne čistejší ako sú tie naše prízemné orgie. Či už vymyslíš vlastný alebo sa budeš inšpirovať okolitým svetom určite ti držím palce.
    • 9 posts
    6. augusta 2015 8:48:43 CEST
    nechám už vás dvoch debatovať, radosť pozerať akí ste kamaráti po jednom zraze, spája vás predsa spoločný koníček. doma manželka a ...
    • 9 posts
    6. augusta 2015 8:42:34 CEST
    možno Ti pomenuje odborným výrazom trdlovu poruchu vnímania reality