Forums » Nekategorizováno

D/s vzťah

• 4. augusta 2015 9:21:21 CEST
    Ani ja nemam ideal....ani co sa tyka vztahov a vlastne ani inych veci v zivote. A preto castokrat nezvyknem hodnotit veci ako dobre a zle, pretoze neviem ich porovnavat s idealnym kriteriom.
    Ale kebyze mam predsalen vyvodit nejaky zaver, aby som tiez nebola troska nespokojna :-) tak potrebujem uspokojit aj moju vanilkovu dusicku, aj tu submisivnu a aj tu dominantnu:-)
    A ted babo rad:-)
  • 4. augusta 2015 9:11:56 CEST
    možno som sa zle vyjadril, ty si sa práve chytila slovíčka "obhájiť". napíšem to ináč. spracovať. jednoducho, keď dominantná žena si nájde submisívneho muža, lebo toho svojho nechce doma mlátiť, robiť mu piss a neviem čo, lebo si ho váži a jeho pozícia, jeho status je úplne niekde inde ako status suba a psa, tak to dokáže alebo mal byt muž lepšie spracovať. ale opačne to tak nefunguje, lebo zrazu je to poníženie pre muža, že on by mal dať niečo tej žene, čo jej nedáva a dostane to od iného muža.

je predsa obrovský rozdiel, či muž vidí svoju ženu, keď jej iný muž bozkáva nohy alebo keď kľačí pred iným a uctieva ho ako boha. rozdiel v tom ako muž dokáže spracovať v sebe tu situáciu.

• 4. augusta 2015 9:08:37 CEST
    A co je tvoj ideal?
  • 4. augusta 2015 9:05:41 CEST
    Neslo mi tu o nejake obhajovanie, hlavne v tom zmysle, ze robim nieco "zle" a musim si to obhajit a preto mam pravo mat to po com tuzim. Asi aby nieco taketo fungovalo, museli by to mat v sebe podobne nastavene vsetci.

Ale diky za nazor. Uz viem, ze ty to mas v sebe inak nastavene:).
    • 9 posts
    4. augusta 2015 9:00:59 CEST
    obe situácie majú ďaleko od ideálu a dlhodobo sú ťažko udržateľné
    Skôr by som ich bral ako kompromisné východisko z núdze
  • 4. augusta 2015 8:57:08 CEST
    Co si predstavujes pod uplnou oddanostou?

• 4. augusta 2015 8:53:33 CEST
    Ja nehodnotim kvalitu vztahu vylucne na zaklade kriterii akym je dlhdodobost a ci spolu ziju v jednej domacnosti, vnimam ho komplexnejsie a tieto dve spomenute kriteria neberiem ako zakladne.

• 4 posts
    4. augusta 2015 8:48:55 CEST
    Podľa mňa takéto vzťahy majú veľké obmedzenia z dôvodu ze Pán nemôže od eska očakávať úplnú oddanosť keďže ma ešte jeden vzťah ktorý je asi na prvom mieste ale krátkodobo to môže celkom dobre fungovať ale skôr či neskôr sa to určite skončí
  • 4. augusta 2015 8:44:43 CEST
    Ja osobne som v takom vztahu bola a brali sme to vsetci traja ze ok. Aj ked teda priatel bol tiez Ds+, nebol vanilkovy a mala som suba. Uz nie sme spolu, takze neviem hodnotit trvacnost takehoto vztahu, ale nerozisli sme sa z dovodov ktore by sa tykali formy vztahu. Ja si viem tsketo fungovanie predstavit aj dlhodobo, avsak nie je to nieco co by som vyslovene vyhladavala. Tam to proste musi zapadnut ako puzzle
    • 4 posts
    4. augusta 2015 8:44:07 CEST
    ono je rozdiel aj či je to z pohľadu muža alebo ženy, keďže muži sú ješitnejší a viac prežívajú, keď im niekto dupe po egu a hrdosti, ale...

prvý príklad, kde dominantná žena má vanilkového muža a hľadá submisívneho sa dá veľmi ľahko obhájiť, akurát to musí muž vstrebať. muž predsa chce, aby bola jeho priateľka šťastná, spokojná. lenže ju urobí šťastnou niečo, naplní ju niečo, čo jej muž nevie dať, niečo s čím nie je kompatibilný. to je také niečo podobné ako keby túžila po žene a veľa mužov dve ženy nepovažuje ako neveru a nič by proti tomu nemali. teda stačí mužovi vysvetliť, že jeho miesto je niekde vyššie ako miesto a pozícia toho suba, že ten sub je len dobrý, aby jej kľačal pri nohách, slúžil a uctieval ju, že on nikdy nebude do nej vnikať, ani ju preťahovať. teda pozícia priateľa nebude ohrozená, stále bude mať svoju hrdosť a postavenie. je to niečo ako keby si dominantná žena kúpila psa.

problém z môjho pohľadu nastane, keď submisívna žena by si našla dominantného muža. tam je sebavedomie, hrdosť, ego, úplne všetko u muža pošliapané, lebo síce tiež je tu niečo čo jej akože nemôže dať, ale už samotný vzťah subina + dominant je taký, že priateľa to vo vzťahu poníži a málokto by to predýchal. ale je aj napriek tomu dosť takých mužov, dokonca ich to asi aj vzrušuje.
    • 4 posts
    4. augusta 2015 8:39:35 CEST
    Inteligentný a zodpovedný si nehľada D keď to má doma a keď to doma nefunguje tak to ma riešiť hlavne tam. keď je schopný chodiť na lekcie niekde inde tak to neni ds vzťah ale vanilka čo sa len tak hrá
  • 4. augusta 2015 8:31:12 CEST
    Ako sa pozerate na nasledovne dve modelove situacie? Vsetky zucastnene strany su s touto situaciou uzrozumene (dobrovolna baza):

1. Dominantny muz (dominantna zena) ma svoju priatelku (priatela) a funguju viacmenej na baze vanilkoveho principu a sucasne ma svoju subinku (suba)
    2. Submisivna zena (submisivny muz) ma svojho priatela (priatelku) a funguju viacmenej na baze vanilkoveho principu a sucasne ma svojo Pana (Pani)

Potesi ma akykolvek prispevok k teme - ci uz osobna realna skusenost, ci niekoho takeho poznate, nazor, pohlad na vec, porovnanie oboch situacii, ci je pre vas jedna viac "akceptovatelna" ako druha....cokolvek:)
    • 4 posts
    4. augusta 2015 8:16:39 CEST
    Inteligentný a zodpovedný si nehľada D keď to má doma a keď to doma nefunguje tak to ma riešiť hlavne tam. keď je schopný chodiť na lekcie niekde inde tak to neni ds vzťah ale vanilka čo sa len tak hrá
    • 4 posts
    3. augusta 2015 23:18:54 CEST
    Nečítala som celú debatu ale niekto tu napísal ze ds vzťah nieje možný, celkom neviem prečo by nebol jasné že je možný keď sa stretnú dvaja inteligentný ľudia čo majú aspoň podobné predstavy
  • 3. augusta 2015 23:12:41 CEST
    všetkým čo sa tu vyjadrili, myslím že téma je vyčerpaná

chytanie za slovíčka a filozofické úvahy nie su potrebné

majte krásne vzťahy
    Gala
  • 3. augusta 2015 23:09:27 CEST
    toto je otázka v téme:
    ako si predstavujete D/s vzťah?..

nie otázka či je takýto vzťah možný.....
  • 3. augusta 2015 22:48:03 CEST
    Ja len jednemu nerozumiem....pisala si,ze si mala 5 rocny D/s vztah a ze to bolo najkrajsie obdobie tvojho zivota...Tak naco sa tu pytas,ci takyto vztah je mozny???A teda ako by mal fungovat?Ved hadam po 5 rokoch by si to mala sama vediet...ci?
  • 3. augusta 2015 22:15:01 CEST
    a keď sa neodpovedá tak alebo nereaguje tak ako sa vám všetkým páči a vyhovuje a niekto vám protireči tak ho odjebete ako škodnú a nemá chuť viac prispievať...skončila som debatu
    • 9 posts
    3. augusta 2015 22:11:08 CEST
    nikto nikoho nezadupal.povedal som svoj nazor
  • 3. augusta 2015 22:09:57 CEST
    len sa z toho nepotentujte aby ste neboli raz ozaj prekvapení
    a láskavo ju nezadupavajte
    téma mohla byť zaujímava ale zasa ste ju zničili
    toto je ozaj cele tu už o ničom
    • 9 posts
    3. augusta 2015 22:07:56 CEST
    premenujeme vlakno na čakanie na zazrak
  • 3. augusta 2015 22:02:02 CEST
    náhodou ja by som tiež ak tak chcela také ale takí chlapi už sú rozobratí na súčiastky
  • 3. augusta 2015 21:57:57 CEST
    už sedím a ty sedíš tiež? haf
    • 9 posts
    3. augusta 2015 21:55:31 CEST
    kuš potvora.....a sadni!....
  • 3. augusta 2015 21:54:01 CEST
    pre seba možno ale pre dámu eeee...nonono