Forums » Nekategorizováno

D/s vzťah

• 13 posts
    11. septembra 2015 8:50:55 CEST
    čo my negramotní
  • 11. septembra 2015 7:54:40 CEST
    Nie na vyladeni tych faz...

• 13 posts
    10. septembra 2015 19:17:36 CEST
    na preklade?
  • 10. septembra 2015 16:51:53 CEST
    Pracujem na tom ...

Fázy Bdsm hry
    • 13 posts
    7. augusta 2015 9:32:37 CEST
  • 7. augusta 2015 9:27:46 CEST
    dobre si sa vyspala? ja len či ťa môžeme dnes dráždiť
  • 7. augusta 2015 9:23:32 CEST
    Dajú sa sem posielať obrázky?
  • 7. augusta 2015 9:20:19 CEST
    ,,,no daj,,
    Dnes padám,tak sa fakt teším až sa vrátim
  • 7. augusta 2015 9:13:58 CEST
    nemáš už čo iné čítať? požičiam ti návod na práčku, čítam ho už 3 roky a neomrzel ma ešte
  • 7. augusta 2015 9:09:07 CEST
    Prečítal som si to celé,,,
    Neviem ako pre ostatných,ale mne sa to už zda dosť ťažké
    • 13 posts
    7. augusta 2015 0:40:31 CEST
    presúvať si môžeš nábytok v obývačke, ja nikde nejdem
    • 13 posts
    7. augusta 2015 0:39:23 CEST
    presúvam do k tomu určeného f=ora ôo ničom"
    • 13 posts
    7. augusta 2015 0:35:52 CEST
    ja s tebou nemám žiadny konflikt, akurát poukazujem na to, aké hlúposti píšeš a som rád, že to už aj chápeš, odkedy dávam príklady
    • 13 posts
    7. augusta 2015 0:32:59 CEST
    Nie, nechcem ťa na zraze a už ťa ani nevolám na kávu. len som svoje pozvanie nikdy nezrušil ako si ma obvinil. Ak to chceš rozoberať ďalej tak v nejakom fóre na tom určenom. Toto je už konflikt nás dvoch a s D/S vzťahmi to nemá nič spoločné.
  • 7. augusta 2015 0:26:16 CEST
    chceš ma na zraze? nie. prečo potom by som mal ísť s tebou na kávu? prečo potom padla výčitka, že už som mal byť u teba. to je to isté ako keby manželke povieš, že celkom určite nebudeš večerať a neskôr by si jej vyhodil na oči, že už dávno mala byť večera na stole.

jasné, že nemám potrebu ísť na kávu, keď viem, že na zraz nemôžem, lebo tak si sa rozhodol. to že ťa vnímam ako som písal ešte predsa neznamená, že nemôžem ísť na zraz, veď tam nejdem kvôli tebe. predsa keď vnímam prezidenta klubu ako zlodeja, nemorálneho človeka úplne bez hodnôt, tak mi to nebráni chodiť na hokej, lebo ja tam idem kvôli športu a nie prezidentovi klubu.

aspoň toľko moje zjavne prudko "nelogické" úvahy

povedz mi, ako viac sa dá dokázať môj dlhoročný pozitívny vzťah k bdsm, keď kvôli akcii som ochotný sa stretnúť aj s takým človekom ako si ty.
    • 13 posts
    7. augusta 2015 0:17:01 CEST
    nevidím do tvojich "logických" úvah a žiadna káva nie je záruka toho, že niekto môže prísť na zraz. Ja fakt necítim momentálne žiadnu potrebu ťa stretnúť osobne, ale brániť sa tomu nebudem. Ale sám píšeš že ani ty túto potrebu nemáš. Napísal si ako ma vnímaš, ako ma hodnotíš (jasné podľa teba si ma tým nijako neurazil) a pravdupovediac, čudoval by som sa ak by si sa s takto hodnoteným človekom chcel stretnúť.
    • 13 posts
    7. augusta 2015 0:07:36 CEST
    je bezpredmetné koľko ľudí má pozná, dôležité je, že nie som anonymný. je ich viac celkom určite, aj lokis napr. niektoré baby a pod. ide o to, že si ma obviňoval z toho, že píšem čo píšem, lebo som neznámy a skrývam sa, čo nie je pravda.
  • 7. augusta 2015 0:06:03 CEST
    písal si, že ma na zraze nechceš, káva mala byť ako záruka toho, že môžem na zraz. keď ma nechceš na zraze, tak ma nechceš ani na káve, na čo ináč by som na ňu chodil, že? príde mi to logické.

nepísal som, že prídem s priateľkou, ale s babou, na ktorej mi záleží a prídem s ňou. už sme sa o tom bavili, že to nie je priateľka. skús sa držať podstaty a netrieskať dve na tri. tiež ženy, s ktorými sa stretávaš volám subiny a nie milenky, aj keď...
    • 13 posts
    7. augusta 2015 0:02:11 CEST
    a iba dnes drunken povedal že ťa pozná. je to prvý človek ktorý sa k tebe priznal.
    • 13 posts
    7. augusta 2015 0:01:24 CEST
    tak teraz použijem tvoju zbraň. Kedy som sa vyjadril že o stretnutie s tebou nestojím? teda netvrdím že stojím nejako veľmi. Ale neviem žeby som stiahol moje pozvanie. Vieš kde bývam, povedal si že prídeš s priateľkou a furt ništ.
  • 6. augusta 2015 23:58:09 CEST
    no vidíš, pred chvíľou som nechcel povedať, ktorí ľudia ma poznajú a zrazu sa ti obnovila pamäť. áno, oni vedia kto som presne.

napísal som ti, že číslo ti dám, keď sa budeme mať stretnúť. odvtedy si mi viackrát napísal, že o stretnutie nestojíš, na zraze ma nechceš. pamätáš? teraz sa ma pýtaš, že prečo som ešte neprišiel na kávu? uff, tak sa rozhodni, čo vlastne chceš
    • 13 posts
    6. augusta 2015 23:54:28 CEST
    Ok. Drunken písal že vie ktorý si. spýtam sa ho na to. A čo by mi malo byť trápne. ja som ti dal aj svoje číslo a ponúkol som že sa môžeme stretnúť. Povedal si že prídeš. A kde si teda.
    • 13 posts
    6. augusta 2015 23:52:35 CEST
    hej, poznajú ťa konkrétni ľudia len mi neprezradíš ktorí. Pre mňa si furt anonym bez tváre.
    • 13 posts
    6. augusta 2015 23:50:28 CEST
    nie je ti ani trochu trápne, ale úprimne, keď si tu hulákal ako tu kecám, že som len anonymný ksicht a pod. a zrazu sa dozvieš, že to hrozne trdlo skutočne neklamalo a fakt tu ľudia vedia kto som, ako som ti už dávno písal, len ty si sa stále pýtal nesprávnych ľudí? hm...
    • 13 posts
    6. augusta 2015 23:43:18 CEST
    Domina nie je jeho. A ani nebude dúfam. To by ju musel kúpiť. A to sa myslím nestane. Takých mudrákov čo všetko vedeli, všetkému rozumeli a reagovali skoro na všetko tu už bolo.