Forums » Nekategorizováno

Kam az siahaju hranice ..

• 3. apríla 2006 16:20:22 CEST
    Kecal som raz z jednou zenou -> a nasledne na to sme urobili maly experitment. Prihlasil som sa na "chat" pod zenskym nickom. (Nemalo by sa to , ale islo viac menej o zistenie - overenie pravdy) Bol som prekvapeny co som zistil => co vsetko su ludia schopy urobit, darovat aby sa "so mnou" stretli ...
    Pytal som peniaze -> z pociatku male ciastky, potom vacsie az nehorazne (pre mna).
    Povedal som ze so mnou to nieje len tak ze idem po tych najkrutejsich praktikach => ponukali mi seba, svoje telo
    Povedal som,ze nemam zaujem => doslova ma otravovali (cest vynimkam ... )

Zaver: Co sme zistili? Neviem asi nic. Len sme sa presvecili,ze vazne su tu aj ludia ktory to musia mat za kazdu cenu, su ochotny obetovat vsetko seba, svoju lasku, peniaze, zdravie! kvoli tomu ...
  • 23. apríla 2006 21:39:15 CEST
    velmi zaujimave forum.

to:pes suhlasim, za peniazky to neni ono, ak za to zaplatis beres to ja tovar, ale ja napriek tomu verim, ze najdem partnerku, priatelku dominatnu suhlas s JAVANJAN.

Nenufer good
    • 2 posts
    19. apríla 2006 17:39:06 CEST
    Mozno je to skor o tom ako silne ma v sebe zakodovanu tu D alebo s, ona ta poloha zavisi aspon u mna silne od nalady.
  • 19. apríla 2006 9:13:38 CEST
    "a to pise switchka csidda" switchKA to zase nie, ale to ostatne
    ale preto neidem ani nebudem
    Switch zrejme by mal prekrocit vlastnu hranicu a vediet rozhodnut, ale to nevie alebo nechce,alebo je to vrodene, preto je switch. Svet je farebne a nie cierno biele.
  • 17. apríla 2006 3:12:52 CEST
    ..a to pise switchka csidda ja zas nechapem switchov..ti moyu hovorit fakt len o hre..oni nic nemaju vrodene, vsetko su len experimenty..to je nieco ako bi..taki tiez neexistuju naozaj..v jednom sa len pretvaruju
  • 10. apríla 2006 13:16:22 CEST
    Naprosto súhlasím. Sub má jedného Pána, alebo Pani.
  • 9. apríla 2006 12:06:30 CEST
    "To ze je sub voci svojej PAni (PAnovi) neznamena ze to plati voci vsetkym dominantom v okoli."

Naprosto souhlasím. Ovšem ne vždy se tento princip respektuje a často se stává, že přiznání submisivních sklonů znamená nutnost překonat více překážek při získávání společenského postavení.
  • 7. apríla 2006 12:38:43 CEST
    aj sub je este stale clovekom.. súhlasím
    Aj žena je človekom veľa mužov a kultúr to zabúdá dokonca aj tá naša. Napríklad násilie v rodine, týranie deti, podvod, zneužitie postavenia z dovodu zbohatnutia, tiež neni D/S vťah.
    Je veľa toho čo neni, ale čo je to je v tomto forume doležité!

• 2 posts
    7. apríla 2006 11:38:08 CEST
    Nesuhlasim, aj sub je este stale clovekom a ma pravo na pochybnosti. Je otazka skor Dominanta a vobec ich vzajomneho vztahu aby k pochybnostiam nedoslo.
    odla mna je totiz velky rozdiel v miere submisivity urcitej osoby k dominantnym osobam v jeho okoli. To ze je sub voci svojej PAni (PAnovi) neznamena ze to plati voci vsetkym dominantom v okoli.
  • 7. apríla 2006 11:29:33 CEST
    Jeto hra, Vážná hra, každý sám určí pokiaľ ide, kde má hranice, a to sa dá posúvať podľa partnera, nálady a situácii. Ale nikdy sa nesmie porušiť.

• 7. apríla 2006 10:50:51 CEST
    Sub splní všetky želania Pána či Pani, a vie že je to najlepšie v jeho živote. Na
    Pána či Pani záleži, či je skutočným vládcom a vie čo potrebuje sub. Zneužívanie pochybnosti, to už neni D/s vzťah.
    • 6 posts
    5. apríla 2006 16:05:09 CEST
    trochu som smutný z tvojho názoru a zo sklamania, ktoré prezentuješ ako svoju životnú skusenosť a v podstate si tuto kapitolu v sebe zrejme uzavrel.
    som sub. a v živote som mal to šťastie, že som spoznal ženu, ktorá mi zo svojho srdiečka vracia späť čo z mojho dostáva ... a možno niečo bude na tom, že ako sa do hori volá, tak sa z nej ozíva.
    • 2 posts
    3. apríla 2006 22:39:10 CEST
    Moj príspevok sa týkal tvrdenia že "spravím všetko", ktoré sa žial na nete vyskytuje veľmi často a podľa mojich skúseností a vedomostí je to blbosť.
    Inak platbu za službu Dominy nevidím ako až taký problém, keď sú obaja rozumný tak to ohrozuje otrokov civilný život oveľa menej ako paralelný vzťah s Pani.
    Vždy je to ale o miere dohody a dodržiavaní stanoveného.
  • 3. apríla 2006 20:57:13 CEST
    Neboj sa viem o com rozpravas.
    Mas uplnu pravdu.Kazdy sme iny, kazdy sme original.No ja osobne si myslim ze sex, alebo hocico ine za peniaze uz nieje to co chces, je to len urcity druh sluzby - ktoru si si od danej osoby kupil. Neviem ci take neco by som ja chcel. Skor chcem SM citit, a potrebujem to od osoby ktora ma miluje. Nevedel by som sa niekomu uplne oddat - osobe ktora je pre mna cudzia ktoru poznam par hodin.
    Mozem vediet kolko si platil a zaco resp. za ake sluzby?
    • 8 posts
    3. apríla 2006 20:43:02 CEST
    Pekne forum.
    ja si myslim ze tak ako vacsina ludi nieje ochotna obetovat vela, mozno prachy ak ich maju, ale ako vravi Nenufer, vacsina ma priatelky, priatelov a SM je len take ozivenie ich zivota.
    Ja osobne som ochodtny obetovat do SM vztahu tie peniaze, trochu casu a trosku duse, inak asi je to vsetko, vies je narozne najst normalny protajsok s ktorim ta to bude bavit a vedz ze viem o com hovorim, skusal som SM uz z vela babami aj za peniaze a dokonca aj s muzom a pre kazdeho je iba urcity druh zabavy...
    Zatial caves
    • 2 posts
    3. apríla 2006 18:39:18 CEST
    A hlavne kecajú :-)
    Potom v reáli zistíš že majú ženu, deti a hlavne aby to nebolo vidno :-))
    Ale je pravda že sú aj zúfalci čo možno skutočne nechajú zo sebou robiť čokolvek.