Forums » Nekategorizováno

D/s vs. Real Life

• 13 posts
    1. marca 2016 0:07:23 CET
    Je vobec mozne tieto dva svety prepojit? Kde je hranica? Je dnes Dominantny Muz toho vobec schopny? Velmi tuzim po tom mat oboje, no naozaj neviem ci je to mozne.
    Dakujem za vsetky rady a nazory.
    • 13 posts
    3. marca 2016 12:49:27 CET
    Tak si to užite
  • 3. marca 2016 9:06:51 CET
    To neznamena ze obcas neni fajn sa vratit do role a tieto mile vztahy trosku zakcnit rakiskami putami odmenami trestami hrackami lanami kozou latexom bicmi placackami voskom studenou sprchou retazami dildami vibracnymi hrackami :D :D juch, dnes mam dovolenkuuuuuu a moj tiez...
  • 3. marca 2016 9:02:04 CET
    Bdsm je nieco co v nas zapina sirsie vnimanie pocitov, hlbsie vnimanie vztahov, kolkokrat nas prinuti zrusit svoju obmedzenost a povrchnochst... Vztahy budovane na absolutnej dovere, otvorenosti a tolerancii (bez toho bdsm nefunguje) su pevnejsie to bezpochyby. Niekto to ma automaticky v sebe, niekto k tomu pride cez bdsm. A potom, ked si najde prioadne aj vanilkoveho partnera, tak tieto prvky tam vie aplikovat. Ci to uz nazve bdsm vztahom,alebo nie, to je v podstate jedno. Naziv netreba, specifikovanie sa do role netreba. Vo vztahu musi byt vsetko a obom to musi vyhovovat. Aj ta subinka manzelka sem tam musi muza "upratat" ci je jej Pan ci neni :D proste to je zivot. Rovnako ja obcas od mojho partnera potrebujem aby mi povedal "Draha, laskavo si zopakuj co si povedala a zamysli sa nad sebou, trepes..."
    • 5 posts
    2. marca 2016 19:48:34 CET
    ..nuž, prelienanie bdsm a realneho života je možné :-) Nájde sa vela dvojic, ktoré sú BDSM a žijú v reálnom vztahu
  • 2. marca 2016 12:59:58 CET
    Je to mozne, ja som zivy priklad. To co pise Jalka, je cista cistucka pravda.
    Ja mam toho najuzasnejsieho manzela, ktory je zaroven mojim Panom..a presne v takom poradi ako som pisala
  • 2. marca 2016 10:32:42 CET
    Ozaj si to vystihla.. v provm rade si musime sediet ako ludia, a potom pojde aj to ostatne.. kazdy hlada dominu, subinku .. ale nie partnera. a podla mna DS je hlavne o vztahoch ...
    • 2 posts
    1. marca 2016 22:00:46 CET
    nezabúdať že sme predovšetkým ľudia ... najskor by sme si mali sedieť ludsky a potom príde aj všetko to ostatné ...

poznám mnohých kde sa ludia spoznali ... mali klasický vzťah a jeden druheho doviedli k tomu k comu chceli a pracovali na sebe ... aj z uplnej vanilky sa dnes stala najkrajsia subinka aku poznam cize ... tazko povedat ci sa len zameriavat na tieto stranky s hladanim pana alebo to proste len nechat na nahodu pretoze niekedy prave ked prestanes hladat vsetko pride samo a zapadne do seba tak ako ma .
    • 2 posts
    1. marca 2016 21:46:38 CET
    • 13 posts
    1. marca 2016 9:15:31 CET
    (Skoro)verejné víkendové BDSM párty sa na Slovensku robia od decembra 2012. Za ten čas sa uzavrelo niekoľko manželstiev mezi BDSM+ a niektoré majú už aj potomka. Tak to asi ide. Ale určite to nie je ľahké ani samozrejmé. Ani nemá nikto záruku že práve k nemu sa niekto ideálny nájde. Ja ale určite radím chodiť medzi reálnych ľudí a nehľadať len vo virtuálnom svete.