Ako sa Vám pozdáva nová domina?
Mne docela áno, aj keď som si všimol, že pri prevádení príspevkov vo fórach sa u mna objavili príspevky, ktoré som nikdy nenapísal. Ale to je v podstate len drobná "chybička krásy"
Ja sa pridávam k prosbám o riesenie tohto problému... Chyby v uzivatelskom rozhraní sa dajú zniest aj ked vam to odhana publikum, ale ak sa toto nezmeni, tak to tu zabalim. Uzivatelia dodali vycerpavajuce info na riesenie problém, tak šup šup.
Vopred dík...
Pravdomluvec said:Admin řekl:1mess řekl:V poslednej dobe pocas prezerania Domina.sk mi pipa antivirus pri kazdom prekliku.
Nikomu z adminov nevadi ze stranka posiela rozne neziaduce "virusy", malware a podobne???
Bohužel žádný virus či malware nemohu potvrdit jelikož při testu bylo vše v pořádku.
Ale ten malvér tu je. linkangood.com, neustále mi to tu vybieha. Viď foto
A trvá to už nejakú dobu. Netreba sa tváriť že to tu nie je, ale treba s tým niečo robiť. Lebo potom ma napadá už len jedno. Že sa o tom vie, lebo je to tu zámerne.
Admin řekl:1mess řekl:V poslednej dobe pocas prezerania Domina.sk mi pipa antivirus pri kazdom prekliku.
Nikomu z adminov nevadi ze stranka posiela rozne neziaduce "virusy", malware a podobne???
Bohužel žádný virus či malware nemohu potvrdit jelikož při testu bylo vše v pořádku.
Ale ten malvér tu je. linkangood.com, neustále mi to tu vybieha. Viď foto
A trvá to už nejakú dobu. Netreba sa tváriť že to tu nie je, ale treba s tým niečo robiť. Lebo potom ma napadá už len jedno. Že sa o tom vie, lebo je to tu zámerne.
Ahojte, tu uplne skapal PES, nova domina.sk nestoji za nic !
Nema to ziadny prehlad, zíadnu charizmu, nepritahuje to ludi, nema to ziadne moznosti overenia, velmi by pomohlo napr overovat fotky clenov, ak niekto chce uz mat fotku v profile, nech ma vlastnu, nie muz sa skryvat za zenu a naopak..
Jednoducho, stratilo to vsetku pritazlivost tu...
Skoda, ze sa maijtelia novej dominy neinspiruju svetom.... A este pytat sa vsetkych clenov na nazory je ako keby majitelia webstranky ziadny vlastny nazor nemali, smutne...
Saleo
mam obavy ze tu uz diskusiu a aktivitu nerozprudi nic. ludia sem uz nechodia,vzdali to aj najskalnejsi optimisti. presunuli sa jednoducho inam. neviem si predstavit co by ich sem,na tuto mrtvu stranku pritiahlo nazad. zvlast ked napr na fb je mnozstvo skupin ktore si strazia kto tam je a koho si tam pustia
Zdravím :-)
je prima, že se zprávy ukazují nejnovější nahoře, ale ještě by to chtělo, aby se místo pro odpověď nalézalo na stejném místě, protože když pak musím stejně prorolovat až dolů, přes všechny zprávy, abych mohla odpovědět (kor když odpovídám na delší zprávu a chci na ni ještě občas juknout), je to poněkud nepraktické :-)
Díky a přeji prima den a hodně elánu do dalších úprav :-)
Neprehladné, neergonomicke, neviem či ten koho som zobral za priatela je ozaj moj priatel , neviem preco v mojom vlakne su udalosti ktoré sa mna netykaju( napr. mojmu priatelovi niekto napisal, alebo si ho niekto vzal za priatela) V jednoduchosti je krasa - ale tu nie.
Stara domina bola možno nachylna na hackovanie - ale bola prehladna a jednoducha, 2 kliky bol som z mojho profilu všade