Ahojte, o tejto sexuálnej praktike sa veľmi málo píše preto som založila túto diskusiu. Chcela by som aby ste sa vyjadrili k tomu aký máte názor na túto praktiku kde sa spôsobuje bolesť mužovi na jeho semenníkoch, guliach, vajcách hovorte tomu ako chcete. Zaujímajú ma normálne názory hlavne dominantných žien a submisívnych mužov. Takže píšte čo vás na tom vzrušuje a prípadne konkrétne skúsenosti čo ste mužovi spravili alebo co muž zažil že s nim žena porobila v tejto súvislosti.Ja teda začnem už som muža aj nakopala aj som mu tie vajca stláčala všelijakými pomôckami som mu ich mučila. Popíšte vaše zážitky ale skuste detailnejšie nech viem presne ako to bolo. Ďakujem za odpovede!! ;)
Dobre rano Pani. Kopance do guli, natahovanie, stlacanie a bitie vareskou a rakoskou. Je to pre mna sice velmi velka bolest, niekedy az padam z noh, ale je to aj nesmierne vzrusujuce a clovek ma taky pocit, ze je naozaj majetkom Pani. A tie plamienky v ociach Pani. Hmmm.:-)
Dobrý deň madam, mučenie genitálií je krásna praktika, sám som si ich mlátil, následne aj viaceré ženy ma už nakopávali a ťahali za vajcia, liali horúci vosk na ne, podviazali a fackali. Je to vzrušujúce, zvrhlé a pri takýchto praktikách mám aj najväčšiu erekciu. Čím silnejšie zásahy tým je penis tvrší a pripravený poslúžiť madam.
Nikol řekl:ahoj je to parada hlavne na konci ked uz sa mam spravit vtedi potrebujem poriadne naplacat po vajickach mam rad aj natahovanie a proste ked sa s nimi hra zo je sen
Zdravím Ťa Nikol, ako vidíš moja profilová fotka aspoň podľa mňa nasvedčuje tomu, že priam koledujem o kopanec medzi nohy. Nie som ženštelý ako to niektorý si mylne myslia. Potreboval by som kamošky, kamošov alebo aj miešanú skupinku - kamošov, priateľov, ktorý by sa takto postarali o môj rozkrok . Nie lenže si užívam tie kopance ale priam ich potrebujem dostať. Preto som aj na tomto portály aby takých kamarátov, priateľov, známych našiel ktorý nemajú v tejto sexuálnej praktike žiadne zábrany.
Na bývalom portály domina.sk mal som aj viacere blogy uverejnené v ktorých podrobne opisujem svoje zážitky. Ak by si mala záujem tak ti ho, ich napíšem a pošlem Ti na tvoju poštu. Pozdravujem Ťa
Kopání do varlat
Postavím se s doširoka rozkročenýma nohama, ruce za zády. Paní mi tak může pohodlně kopat do koulí ať už obutou či bosou nohou. Začne jemným kopáním, kdy mi mezi jednotlivými kopy ponechává čas na zvládnutí bolesti. Postupně přidává na síle kopání a zkracuje mezi nimi čas. Konec trestu přichází v okamžiku, kdy se v krutých ale i přes to vzrušujících bolestech svíjím na zemi.