Forums » Vše okolo BDSM

!!!Semenníky, gule, vajca...Ballbusting!!!

  • 1. septembra 2017 13:47:18 CEST

    Ahojte, o tejto sexuálnej praktike sa veľmi málo píše preto som založila túto diskusiu. Chcela by som aby ste sa vyjadrili k tomu aký máte názor na túto praktiku kde sa spôsobuje bolesť mužovi na jeho semenníkoch, guliach, vajcách hovorte tomu ako chcete. Zaujímajú ma normálne názory hlavne dominantných žien a submisívnych mužov. Takže píšte čo vás na tom vzrušuje a prípadne konkrétne skúsenosti čo ste mužovi spravili alebo co muž zažil že s nim žena porobila v tejto súvislosti.Ja teda začnem už som muža aj nakopala aj som mu tie vajca stláčala všelijakými pomôckami som mu ich mučila. Popíšte vaše zážitky ale skuste detailnejšie nech viem presne ako to bolo. Ďakujem za odpovede!! ;)

    • 4 posts
    27. mája 2020 9:40:21 CEST
    V oblasti bdsm se pohybuji více než 6let. Nabizim lehčí i tvrdší firmu SM. Specifikuji se na ballbusting a výprasky. Ráda provádím masáže žaludu a oddalování orgasmu, oralu Madam. Další moje oblíbené praktiky mumifikace,footfetish, masáž prostaty, elektro a dog play. Lekce v zamluvenych prostorech,venkovni lekce. Cena lekce 1000kc/h. Pracuji každý den
    • 4 posts
    8. januára 2020 13:52:55 CET
    Stíhlá a mladá domina z Litomyšle. V oblasti bdsm se pohybuji více než 5let. Nabizim lehčí i tvrdší firmu SM. Specifikuji se na ballbusting a výprasky. Možnost masáže žaludu a oddalování orgasmu, oralu Madam. Lekce v zamluvenych prostorech,venkovni lekce. Cena lekce 1000kc/h. Možnost spolupráce komtesky Šárky. Pracuji každý den úterý a čtvrtek od 15h, pátek do 15h
    • 1 posts
    31. decembra 2019 8:34:14 CET

    Dobre rano Pani. Kopance do guli, natahovanie, stlacanie a bitie vareskou a rakoskou. Je to pre mna sice velmi velka bolest, niekedy az padam z noh, ale je to aj nesmierne vzrusujuce a clovek ma taky pocit, ze je naozaj majetkom Pani. A tie plamienky v ociach Pani. Hmmm.:-)

    • 1 posts
    28. júla 2019 9:55:52 CEST

    Dobrý deň madam, mučenie genitálií je krásna praktika, sám som si ich mlátil, následne aj viaceré ženy ma už nakopávali a ťahali za vajcia, liali horúci vosk na ne, podviazali a fackali. Je to vzrušujúce, zvrhlé a pri takýchto praktikách mám aj najväčšiu erekciu. Čím silnejšie zásahy tým je penis tvrší a pripravený poslúžiť madam.

    • 1 posts
    17. decembra 2018 23:49:31 CET
    Neviem či sa to radí medzi mučenie semenníkov.ale moja vtedajšia Madam mi dala závažie na semenníky a na penis ježka.jednalo sa o klasický krúžok,ako pri klietke,ale namiesto klietky mi zamkla ježka-kruzok s ostnami o priemere 2,4cm.vzdy keď som sa co i len trošku vzrusil,ostne sa mi zaborili do penisu a dosť to bolelo.na žaluď mi dala stopper-kruzok za žaluď a guľôčku do žaluďa.bolest pri stoporeni a bolesť aj pri tej najmenšej ejakulacii.super nástroj.moja skúsenosť je pozitívna a chcem to zažiť znovu.
  • 1. novembra 2018 23:30:35 CET
    Nemal som Madam škoda ale lekcie mnoho krát. Milujem keď ženy mi robia byl kasu bezmocne pozerám ako mi dominantné. Kope do roskroku moja kamoska ma zaviaže zvozkom páli semeníka. Milujem cievky keď mám pritom.otázku mám ponúkam dominantným Dámam. Čí nechcú semeniky.tvar .ústa.vyprasky robievat rozmýšľam či mohla by sa nájsť žena ktorá by nemala problém ma každý deň byjavat budem robit figurinu. Následky by som trpel ja nik iní. Prosím dúfam že nájdem tu pravu dámu ktorá nebude mať problém. Vitlc rozum
    • 2 posts
    1. novembra 2018 17:24:30 CET

    Moja pani mi casto stlaca gule a natahuje ich.Je to pre mna nadherne je to bolest,ktora prejde do silnej rozkose.Ja osobne to mam velmi rad.

    • 1 posts
    23. septembra 2018 9:55:02 CEST
    Vyskúšal by som to. Treba posúvať svoje hranice.
    This post was edited by Peter at 23. septembra 2018 9:56:18 CEST
    • 1 posts
    5. augusta 2018 8:35:10 CEST

    Nikol řekl:

    ahoj je to parada hlavne na konci ked uz sa mam spravit vtedi potrebujem poriadne naplacat po vajickach mam rad aj natahovanie a proste ked sa s nimi hra zo je sen 


    This post was edited by jankohrasko at 5. augusta 2018 8:35:46 CEST
    • 11 posts
    14. októbra 2017 12:53:07 CEST

    Mam skusnosti, existuje hranica od ktorej sa bolest zacina rozlievat do tela a nastupuje neskutocna rozkos, chcel by som to este zazit.

  • 14. septembra 2017 3:37:52 CEST

    Zdravím Ťa Nikol, ako vidíš moja profilová fotka aspoň podľa mňa nasvedčuje tomu, že priam koledujem o kopanec medzi nohy. Nie som ženštelý ako to niektorý si mylne myslia. Potreboval by som kamošky, kamošov alebo aj miešanú skupinku - kamošov, priateľov, ktorý by sa takto postarali o môj rozkrok . Nie lenže si užívam tie kopance ale priam ich potrebujem dostať. Preto som aj na tomto portály aby takých kamarátov, priateľov, známych našiel ktorý nemajú v tejto sexuálnej praktike žiadne zábrany. 

    Na bývalom portály domina.sk mal som aj viacere blogy uverejnené v ktorých podrobne opisujem svoje zážitky. Ak by si mala záujem tak ti ho, ich napíšem a pošlem Ti na tvoju poštu. Pozdravujem Ťa


    This post was edited by Deleted Member at 14. septembra 2017 8:56:07 CEST
    • 1 posts
    10. septembra 2017 18:31:14 CEST

    Ja som si na to vyrobil tzv. cockbox s bocnymi uchytmi na ruky. 

    • 2 posts
    10. septembra 2017 4:05:59 CEST

    Kopání do varlat

    Postavím se s doširoka rozkročenýma nohama, ruce za zády. Paní mi tak může pohodlně kopat do koulí ať už obutou či bosou nohou. Začne jemným kopáním, kdy mi mezi jednotlivými kopy ponechává čas na zvládnutí bolesti. Postupně přidává na síle kopání a zkracuje mezi nimi čas. Konec trestu přichází v okamžiku, kdy se v krutých ale i přes to vzrušujících bolestech svíjím na zemi.  

     

    • 1 posts
    6. septembra 2017 1:50:26 CEST
    Ahoj ja s tým zatiaľ skúsenosti nemám ale už veľmi dlho ma to láka tak som tiež zvedavý na nejaké názory