Forums » Vše okolo BDSM

Female Lead Relationship

  • Nax
    • 2 posts
    16. februára 2018 10:05:54 CET

    Ahojte.

    Zakladám túto tému pre tých, ktorých FLR zaujíma, priťahuje, našli sa v tomto životnom štýle. Pre výmenu názorov, skúseností, pre to, aby sme niekde mohli vyjadriť seba a našu radosť z toho, ako sa staráme o naše Bohyne. Sám som totiž na túto tému veľa na CZ-Sk stránkach nenašiel.

    Niečo o mne. Mám niečo málo cez 30. Nie som submisívna osobnosť.Moja Manželka sa stala mojou Bohyňou, mojou najväčšou a jedinou záľubou je Ona a starostlivosť o jej šťastie, pohodlie, spokojnosť. Žijeme Ňou. A je to krásne. Mojim cieľom je robiť ju šťastnou a stále viac rozmaznanou. Milujem ju, a milujem to. Vyžaduje, aby som ju poslúchal, a ja to robím rád. Rada provokuje iných mužov, a ja ju v tom podporujem. Vyžaduje odo mňa cudnosť, no žiaden pás nenosím. Nestotožňuje sa s touto hračkou, podľa nej poslušnosť a oddanosť žene nie je o tom, že muž nosí nejaký pás. Masírujem jej nohy, kým telefonuje s kamarátkami. Natieram ju po kúpeli telovými olejmi a krémami, niekedy si žiada masáž konkrétnych partií. Obúvam ju a pomáham jej pri obliekaní. Starám sa o domácnosť tak, aby Ona mohla v pohodlí oddychovať, relaxovať, telefonovať, aby mala pripravenú kávu vždy, keď na ňu dostane chuť.  Obaja vieme, že náš vzťah sa takto stal a neustále stáva oveľa oveľa hlbším.

    Minule sme mali spolu rozhovor, ktorý sa skončil miernou nezhodou v jednej veci. Povedala ... "V poriadku, chápem, že asi už od teba očakávam veľa." Neskôr sme večer ležali v posteli, a ja som jej povedal ... "Zlatko, viem, že odo mňa očakávaš veľa, a viem, že je to správne. Mala si pravdu. Pochopil som to, a súhlasím. Takže kľudne odo mňa CHCI veľa, som tu na to." ... Jej odpoveď bola tak očarujúca ... povedala ... "Ja od teba chcem VŠETKO."

    Vďaka za priestor na vyjadrenie.

    M.


    This post was edited by Nax at 16. februára 2018 11:24:50 CET
  • Nax
    • 2 posts
    15. októbra 2018 19:15:00 CEST

    Ahoj,

     

    ďakujem. Na FLR sa dá dívať z viacerých pohľadov, mňa zaujíma ten, kde sa pretína s femdom a BDSM, príp. fetiš záležitosťami. Moja Manželka je dominantná, a ja milujem, keď ma ovláda akýmkoľvek spôsobom. Snažím sa ju úplne rozmaznať, a pomaly sa mi to aj darí. Je typ, ktorý rád prikazuje (mne) a je pomerne panovačná a náročná. Pomaly sa v našom vzťahu posúvame k Jej čoraz väčšej nadvlade nado mnou. Samozrejme mám zákaz onanovať, alebo akokoľvek sa ukájať. Pas cudnosti nenosím, hoci jeden máme, no podľa nej je to skôr hračka pre mužov a poslušnosť je o inom.

  • ist
    • 2 posts
    12. októbra 2018 23:17:24 CEST

    Áno, žena je krásna bohyňa. Teší ma, že aj na Slovensku sa nájde muž, čo zistil, že  uctievať dámu a slúžiť jej, je krásne. 

    Je to záležitosť, ktorá už ani príliš nepatrí pod BDSM, je to priam normál vzťah. V zahraničí je o tom veľa na fórach a blogoch, u nás zatiaľ takmer nič.  Dokonca tam tento koncept mnohí spájajú s kresťanským vnímaním (čo sa asi naozaj dá), kde žena je ako princezná alebo kráľovná a jej muž je ako jej rytier, takže hlboko uctieva svoju dámu a slúži jej. 


    This post was edited by ist at 16. októbra 2018 20:52:40 CEST