Forums » Nekategorizováno

Bondage

• 14. júla 2006 15:48:51 CEST
    Ahoj. Potřeboval bych radu. Jak přinutit otrokyni k pissu? Neznáte nějakou fixaci hlavy či nějaký fígl? Díky za odpově%d...
    • 2 posts
    13. júla 2006 22:23:06 CEST
    a necakat kym ti to niekto naserviruje na tanier pred teba
  • 13. júla 2006 21:50:25 CEST
    co tak zapojit trochu fantaziu?
  • 13. júla 2006 13:29:02 CEST
    Ale v tom návodu pro začátečníky chybí rozmaznávanie a uctievanie tela. Nevím, co si pod tímhle představit.
  • 12. júla 2006 20:29:47 CEST
    Já si myslím,že veliké riziko to zase není jen to kapánek víc bolí než normálním provázkem.Mě to vyhovuje.Hlavně ta bolest,když ho paní hladí nohou,nebo v rukavicích a ono to píchá.Někomu druhému se to ale zase nemusí líbit.že by to vedlo třeba k ipotenci to nevím.Děti mám i po těchto praktikách
    • 2 posts
    11. júla 2006 15:55:21 CEST
    podla mna je to uvedene v castio pre zaciatocnikov ale v skratke aspon:
    strap on - analny sex nas muzovi pripinacim robertkom,
    toaletné otroctvo - piss a kaviát (scat),
    feminizácia - muzi v roli zenskej sluzky
  • 11. júla 2006 14:04:34 CEST
    Ahoj. Jsem tady nový a v BDSM zase tak moc zkušený nejsem. Mohl by mi někdo vysvětlit, co to je za druhy BDSM, které jsou v profilu: strap on, toaletné otroctvo, rozmaznávanie, uctievanie tela, feminizácia?
  • 10. júla 2006 21:23:58 CEST
    a nie je to trochu riziko? Ja na tomto mieste nerada az tak priskrcujem, je to velmi citlive, ci nie?
  • 10. júla 2006 19:24:35 CEST
    Pěkné hlavně ta 8 je moc hezké.ještě k tomu moji paní dohnat .
    Já nejradši na penis dostávám takový ten tenký konopný provázek.má asi 3mm.je hrozně drsný,píchavý a výborně se zařezává.mám ho nejraději.nevýhodou je,že už nejde rozvázat a téměř vždy se musí rostříhnout.
  • 10. júla 2006 17:20:43 CEST
    http://www.japanrope.com/tutorial.html
  • 3. júla 2006 21:31:44 CEST
    Na viazanie penisu ja radsej pouzivam 0,4mm, lebo sa mi s nou dobre pracuje, netreba ju vsak uplne silno pritiahnut, lebo ma trochu tendenciu priskrtit. Podla "pocitov" mojho priatela je ale idealna 0,6, ale to mu doprajem, len ked poslucha Z mojej skusenosti, cim je hrubsia tym sa s nou horsie viaze na urcitych partiach, ale naopak pri niektorych viazaniach (diamant a pod) su hrubsie snurky ovela lepsie.
  • 3. júla 2006 15:35:48 CEST
    Jaký používáte "materiál" při vázání penisu? Centimetr v průměru je asi moc, já mám nejmenší používané na bondage těla o průměru 8mm - ale na penis mi přijdou moc silné - na druhou stranu nerada bych ublížila.
  • 1. júla 2006 12:30:25 CEST
    Síce sa nepovažujem za svetaskúsenú v oblasti bondage, ale tiež som si už všimla tento problém, že väčšina viazaní je na ženy. Diamant som pred časom skúšala úplne rovnako, ako už spomínala Nenufer, je to skvelé riešenie

Len by som chcela podotknúť, že si myslím, že muži v podstate aj tak nie sú o niečo ukrátení v tejto oblasti, pretože sa s nimi dá krásne pohrať pri podväzovaní vajíčok a penisu a dajú sa potom vymýšľať rôzne kombinácie v spojení podviazanie + viazanie celého tela.
    A síce povrázky milujem asi zo všetkého najviac, ale dúfam, že sa na mňa nikto nenahnevá, ak ako pre mňa zaujímavé viazacie pomôcky spomeniem použité punčošky prípadne potravinovú fóliu, čo opäť otvára príležitosť pre rôzne kombinácie. Fantázii sa medze proste nekladú :-)))
    • 6 posts
    30. júna 2006 20:25:17 CEST
    Kdysi jsem se dostala na nějaký web, kde byly přesné a podrobné popisy včetně délek, ale ne a ne to najít.

Ale něco málo je na samurai.bondage.com
  • 29. júna 2006 13:00:15 CEST
    ahoj, mozes pozriet napr. link : http://www.bondagecompanion.com/bdsm-bondage/

najdes tam mnozstvo clankov... ako dlho uz ta bondaz laka,zaujima?
  • 27. júna 2006 18:25:48 CEST
    Ahoj. Ja tiez nie som nejaka velmi skusena, v podstate ma vsetko naucil moj priatel.. Co sa tyka diamantu, tak ja viazem posledny uzol nad penisom a potom pod vajkami a snurku pretiahnem hore pekne cez zadok a zacinam viazat dalsie uzliky.. Uzliky, ktore su vertikalne viazem slabsie a tymi, co dotahujem, to cele upevnim.. Raz som robila diamant aj na nohy, drzalo mi to ale len ked priatel stal.. Ked som ho skusila dat do "kozelca", tak sa mi tie nohy akosi uvolnili.. Tolko odo mna
    • 2 posts
    25. júna 2006 18:13:41 CEST
    Nejaky zaklad asi najdes na akomkolvek servri, ono to chce skor skusat a pytat sa :-)
  • 25. júna 2006 12:29:57 CEST
    potreboval by som pomoct,
    hladam dokument pre zaciatocnikov ohladom Bondage, vedeli by ste mi poradit daky link najlepsie SK alebo Cz ?
    • 2 posts
    24. júna 2006 13:18:25 CEST
    Mozno sa mylim ale nikde som tam nenasla bavlnenu alebo polyamidovu pletenu snuru bez duse s priemerom cez 8 mm.
    Stáčané lana vačšinou dosť derú pokožku. Často sa mi podarí nejaké slučné PA lano kúpiť v Baumaxe alebo Hornbachu :-) A aj cenovo to vychádza v metráži delkom zaujímavo.
    Čo sa týka dĺžky tak na diamant potrebuješ tak cca 15 m lana myslím, na kozelec samozrejme menej ale tam to dosť závisí od toho či putá vyrábaš z lana alebo použiješ kožené (moj prípad). V každom prípade je doležité zapliesť konce lana alebo ich inak zabezpečiť proti strapkaniu sa.
  • 23. júna 2006 22:22:49 CEST
    Nasiel som firmu www.meander.sk predavaju lana ale majú velmi velký výber a neviem sa v tom vyznať. Prosím o radu ktoré lano by bolo najvhodnejšie ked chcem robiť zložité úväzy ako je diamant do kozelca atď. Rád by som aj vedel aká je osvedčená dĺžka lana aby bola s ním najlepšia manipulácia ale aby nebolo ani krátke. A rád sa podelím s mojou skúsenosťou pri poväzovaní semenníkov po dlhoročnom skúšaní a hladaní vhodného lana sa mi osvedčili obyčajné silonky ale aj pri nich treba zvoliť správny ťah pri uťahovaní lebo príliš slabé subíkovi neprinesie to pravé potešenie a zase príliš silné sa nedá dlho vydržať, vela napovie farba, ak to už to ide do tmavočervena tak sa blížite k limitu.
    • 2 posts
    23. júna 2006 21:55:51 CEST
    Ved prave v tom dotahovani a postupnom obopinani postavy je ta krasa :-)
    • 2 posts
    23. júna 2006 18:00:33 CEST
    Občas je i zajímavé vědět, že když se budu moc zmítat, tak to prostě urvu - čili že to nesmím přehánět. Ale možná tím spíše mám ráda pevné úvazy pokud možno s oporou - a můžu se mnohem lépe oddávat pocitům bezmoci ze svázání.

K tomu diamantu - nenufer - to to necháš celé tedy volnější a pak to nějak dotahuješ? (Myslím tím vodorovná lana, která jsou ale přivazovaná k těm svislým a nátahem dělají oka...) Ach jo, asi se budu muset podívat na nějaký bondage sraz a pořádně to naučit (nebo si domů pořídit figurínu :-) ).
  • 23. júna 2006 13:31:45 CEST
    s tým mykaním máte úplnú pravdu...niekedy sa napríklad šteklenie nedá vydržať a to nehovorím o mučení...škoda že som momentálne bez madam ... normálne mi to už chýba...
    • 2 posts
    22. júna 2006 12:47:03 CEST
    Tak tie su podla mna absolutne nevhodne. Su pritvrde.
    Co sa tyka haku tak samozrejme nemyslim ze ho zavesis na trojku hmozdinku do tehloveho stropu. Taketo veci sa stavaju tak na 1,5 tony :-) Do betonoveho stropu ktory ma vacsina z nas nie je problem dat poriadnu kotvu. Tych 1,5 tony hovorim umyselne pretoze pri mykani sa subjektu tie narazy niekolkonasobne prevysuju vahu zaveseneho subjektu.
  • 22. júna 2006 11:30:57 CEST
    už vidím ten hák...vypadol by aj s lustrom pri prvom náznaku šteklenia...hahaha myslím že tá posteľ je bezpečnejšia...a laná sú najlepšie klasické horolezecké...len sú drahé...ale čo by človek nespravil pre rozkoš?a netreba ho 100 metrov