15. júna 2006 21:31:48 CEST
Už delší dobu různě pátrám po svazovacích technikách na muže. Pro ženy se toho dá najít opravdu spousta, ale jak svázat muže? Bída. Sice mi ledaskdo řekne, že to je stejné jako ženu - ale už při vázání diamantu zjistím, že nevím, jak vést provaz v rozkroku - a mnoho jiného. Je tu ještě nějaký jiný milovník provázků ochotný se podělit o zkušenosti?
25. júna 2016 3:17:16 CEST
Zdravím priatelia.Aj tak je krásne biť tím kto vládne.
1. júna 2016 21:21:20 CEST
Asi si to napísal do zlého fóra ale v pohode pochopil som :D
1. júna 2016 21:13:46 CEST
no, nezadarilo sa tentokrát. Ale rád som ťa stretol. Po celkom dlhom čase.
10. mája 2016 10:53:39 CEST
Vďaka organizátorom za skutočne vydarenú akciu. Vynikajúci lektor, dobrá nálada, veľa viazania. Ak sa bude organizovať ďalšie pokračovanie workshopu, určite sa zúčastníme.
10. mája 2016 6:18:15 CEST
Otázne je, prečo bol komorný, keď Envy akcie praskajú vo švíkoch. Treba robiť akcie tak, aby zaujali priemerný počet záujemcov. A to, že si moja platonická láska neopravila hrubicu v slovnom spojení "skvely ludia", napriek tomu, že som ju nato upozornil, hodnotim ako aroganciu voci všetkým skvelým ľuďom, ktorí vytvorili na komormom ws jedinečnú atmosféru.
9. mája 2016 20:17:39 CEST
komentáre k workshopu už dávame proste inde. Ale fakt sa vydaril. Aspoň čo sa týka odbornej úrovne.
9. mája 2016 11:53:27 CEST
Az taky chytry nie je. Este v Piatok som mu napisal, ze Táňa si leje nieco na vlasy keď, najprv pise, ze ma rada uvidi a v zapati ma ziada, nech nechodim. Sam som sa mu predstavil. Skoda, konecne sme sa mohli stretnut a co, to si vydiskutovat. Pre slaby clanok zvieraci nam to nevyslo a lekcia pokracuje.
9. mája 2016 10:01:03 CEST
Veľke Ďakujem , učastníkom workshopu za skvelú atmosféru. Taktiež nášmu lektorovi Soptik Zet a jeho usmiatej partnerke. Tento krát bol workshop trošku komornejši no na skvelej atmosfere to vobec neubralo. Od sadistickej bondáže až po voľné viazanie , všetko krasne nadväzovalo a znova nás to posunulo dalej . Skvelá atmosféra , skvely ľudia a trpezlivý lektor :) Ďakujem a teším sa na další :)
8. mája 2016 21:58:55 CEST
ani nebolo treba dlho čakať
8. mája 2016 19:13:11 CEST
Počul som, že si urobila hooodný pokrok v organizácii. Blahoželám!
8. mája 2016 9:40:41 CEST
BestiaKE
Ďakujeme za zorganizovanie podareného workshopu.
Radi prídeme znova
4. mája 2016 10:07:37 CEST
počkáme na jeho nový nick zase
3. mája 2016 15:53:20 CEST
worshop pochválili účastníci po akcii. To že sem ľudia neprispievajú je možno aj tvoja zásluha. Vždy sa tu vyskytne niekto kto dominu proste otrávi.
3. mája 2016 12:24:31 CEST
Táto úbohosť je celou Tvojou reakciou? Nuž, nič iné som ani nečakal. Doplň si informácie, sú už hodne staré. Kamarátky, kamaráta a človeka, ktorého si vážim, sa zastanem vždy. To je ale niečo, čo Ty nemôžeš vzhľadom na svoj úbohý charakter poznať.
Za viac času mi naozaj nestojíš, takže táto debata končí.
3. mája 2016 12:10:14 CEST
Bol som na minulom ws a drvivá väčšina ľudí bola nadšená z priebehu tejto akcie i z toho, čo sa za relatívne krátky čas dokázali naučiť. Vždy je čo zlepšovať. Pokiaľ ale niekto začne vykrikovať o akciách v zahraničí a porovnávať, nech skúsi zrovnať i cenu, ktorú za takú akciu musia účastníci zaplatiť. Pokiaľ viem, tak určite nie sú zadarmo a organizátori vám nepreplatia ako bonus cestovné. Každá iniciatíva, ktorú niekto pre ostatných na Slovensku robí, si zaslúži obdiv, podporu a uznanie. Zorganizovať tu niečo nie je vôbec jednoduchá vec a človek musí mať nervy zo železa a imunitu voči ľudskej hlúposti.
Ja vám tento ws vrelo odporúčam. Dokonca aj ja, ktorý nie som zrovna fanúšikom bondage, som sa tam fantasticky cítil, skvelo zabavil a mnoho naučil...
2. mája 2016 13:25:50 CEST
shibari workshop bude už tento víkend. Neodkladajte registráciu ak chcete ísť. nejaké miesta ešte sú voľné.