Forums » Nekategorizováno

Bondage

• 2 posts
    22. júna 2006 8:59:05 CEST
    No ja neviem ale vzdy sa da cosi najst :-) Alebo to chce rozsirit hak k lustru :-)))

Co sa tyka lana tak neviem ale tam je podstatny material, kazdy dava prednost niecomu inemu.
  • 22. júna 2006 6:41:27 CEST
    Určite máte pravdu Madam...aj spútanie nastojato má svoje čaro...ale v normálnych bytoch je problém nájsť niečo k čomu muža priviazať...ak mi môžte pomôcť s tým problémikom budem iba rád...
    • 13 posts
    22. júna 2006 2:56:35 CEST
    Konečne trocha bondáže. Ak by bol väčší záujem, asi by som vedel zohnať pekné biele pletené lano tak 8mm. A možno ani nebude drahé.
    • 2 posts
    22. júna 2006 2:12:31 CEST
    Tak ja neviem ale ja radsej milacka vyvazujem nastojato ako na lezato :-) tak sa k nemu dostanem zo vsetkych stran :-)
  • 21. júna 2006 20:24:50 CEST
    ak si môžem dovoliť napísať svoj názor tak si myslím že ak chce žena muža týrať poriadnym spútaním tak kozelec je na to to pravé spútanie.no ak sa s ním chce hrať tak klasické priviazanie k rohom postele je najlepšie...má prístup k všetkému...môže ho vyholiť...štipcovať...kvapkať vosk...štekliť ho...proste všetko.minule ma skoro porazilo od vzrušenia
    • 2 posts
    20. júna 2006 18:00:27 CEST
    Je konopne alebo sisalove ale je strasne drsne.
  • 20. júna 2006 17:09:16 CEST
    Dakujem za rady, hlavne ma potešil typ s avivážou. Používa niekto aj konopné laná ako s produkcie INSEX? Alebo to niesú konopné?
  • 19. júna 2006 4:32:49 CEST
    podla mna zviazanie "do kozelca" vobec nie je neprijemne. Akurat nie je vhodne na dlhsiu dobu. Ale co sa pamatam,vydrzal som tak byt zviazany pol hodinu bez problemov... Byvala priatelka mi ruky za chrbtom pevne sputala kozenymi putami. nohy mi pevne zviazala 8 mm hrubym povrazom.viazanie jej slo od ruky,bola velmi sikovna. Pokusal som sa vyslobodit,zmietal som sa,ale nemal som ziadnu sancu... A zacala sa so mnou hrat - Hrozne :-)
    Uzasne je aj do tejto polohy si zenu zviazat, jej bezmocne bose nozky spojene s bezmocnymi rukami, bezmocny pohlad hovoriaci - rob si so mnou co chces...hm... je to poloha urcite vhodna aj pre nemasochistu... Vy ostatni na to mate aky nazor?

Jozef
    • 2 posts
    18. júna 2006 21:56:47 CEST
    ja to viazem k dobre sediacemu obojku a navyse na karabinu aby som to mohla v pripade problemu okamzite uvolnit a nesiahala po nozi :-)
    Inak tlak v rozkroku povazujem vacsinou za prijemne plus. Zvislu liniu ale neviazem prilis napevno aby som ju mohla dotiahnut tymi vertikalami a mala tam aj pekny vzor.
  • 18. júna 2006 19:15:47 CEST
    Jo, to potvrzuje moji teorii, že tím problémem bylo právě to, že je provaz kroucený - a proto jsem vše sháněla pletené. Ale ještě nikdy jsem neviděla splétanou šňůru na prádlo a to je asi to, co mě zmátlo.
  • 18. júna 2006 18:54:08 CEST
    Pokud není šňůra kroucená, je úplně jedno jestli je to šňůra na prádlo, nebo jiná bavlněná šňůra:) Takže pokud jde o bavlnu je celkem jedno, jaký má pracovní název, dležité je, aby byla pletená a ne kroucená. Kroucená šňůra je skutečně nevhodná, bez ohledu na materiál i původní určení.
  • 18. júna 2006 13:17:57 CEST
    To mne právě taky napadlo - ale měla jsem strach z přílišného tlaku z obou stran a zaškrcení. Vytahuješ nějak i tyto provazy do stran? Možná dělám chybu, že vážu tu svislou linii až moc napevno - takže jsem z tohoto vedení provazu měla strach. Jak pevně vážeš tu svislou linii? Spíše volnější? Já když to zkoušela na sobě, tak se mi provaz až silně zařezával na ramenou a v rozkroku.
  • 18. júna 2006 13:15:12 CEST
    Svázání do kozelce jsem zatím nezkoušela - přišlo mi to vždy málo něžné a spíše jsem vždy přivazovala k něčemu nebo prostě omotávala rozličným způsobem provazy. Teď posledně jsem si právě zkoušela diamant a zasekla se (a proto jsem sem i napsala).

Není kozelec příliš nepříjemný? (Tzn. je vhodný i pro nemasochistu?)
  • 18. júna 2006 13:10:51 CEST
    Šňůru na prádlo bych nedoporučovala - a i co jsem se bavila s jinými, tak ji nedoporučují. A to ani na nějaké jen tak svazování natož něco, co má držet tah či tlak. Sama jsem z ní byla pořádně spálená a to jsem zase až tolik "nevyváděla". Takže to fakt nedoporučím.

Jinak v Praze jsou prodejny přímo s provazy - přes 10Kč/metr jsem šla až u silnějších průměrů (10mm), slabší (6-8mm) se tuším oba vešly do 10Kč/metr. Zvážíte-li, že pro počáteční hrátky stačí tak 20 metrů a 60 metrů stačí i pro fajnšmekry (většině "normálních" lidí stačí i 40), tak to myslím není zase tolik - vezměte kolik zábavy vám to přinese.

Jinak já mám provazy umělohmotné i bavlněné - s těmi umělohmotnými se mi lépe váže, jsou krátké a používám je hlavně na přivazování pout, na "omotávání" mám bavlněné, ale spíše sama experimentuji, co mi vyhovuje (zatím nejsem takový profík).
  • 18. júna 2006 12:34:10 CEST
    Jak bavlněné, tak i umělé provazy mají svoje plus. Já osobně používám obojí. Čemu díš přednost je na tobě. Umělé lépe kloužou po těle a je tam menší riziko spálení, ale na druhé straně kloužou tak, že při větších průměrech se rozvazují téměř samy, což bývá někdy na škodu - u bavlněných to nehrozí. Rozhodně se ale raději vyhni provazům krouceným a pořiď si provaz splétaný, nejlépe bez duše - většinou je ohebnější a poddajnější, ale není to pravidlem. Předpokládám, že jedním z kritérií nákupu bude i cena. Takže si zajdi do nejbližší prodejny pro kutily (klidně Bauhaus, Baumax..) a podívej se na metráž - pokud tam uvidíš nějaký splétaný provaz, co ti bude vyhovovat jak barvou, tak cenou - není co řešit. Pokud ti vyhovovat nebude, podívej se do regálu vedle - většinou je tam naprostá senzace - splétaná, bílá, bavlněná "śňůra na prádlo" o průměru 1cm (což považuji za zn. idedál) v délce 15, nebo 20m za cca 50Kč (přepočti si kurzem pro slovenské koruny, bude to odpovídat, kupovala jsem je jednou i na Slovensku). Cenově to vyjde naprosto skvěle, protože umělé provazy v návinu se cenově pohybují od 16Kč za metr... Pokud ti ovšem bavlna nevyhovuje, budeš muset zainvestovat do těch umělých, ale tam bývá problém s barvou, většinou jsou vícebarevné a bílé téměř nikdy, ještě tak se dají sehnat modré.. Pokud by se ti povedla sehnat nějaké pěkná barva, mohl bys mít problém, až si budeš chtít dokoupit další..
    • 2 posts
    18. júna 2006 10:28:35 CEST
    Ono to dost zavisi od toho co s nim mas v palne robit. Su ludia co prisahaju jedine na bavnu, ini zase na umelinu. Dolezita je ale aj hrubka, vacsina veci sa viaze aspo 6 mm, tensie sa moc zarezava. My mame jedno co ma dokonca 20 mm a to je pre nas uzasne hoci mnohy na to pozeraju dost nedovercivo :-)
    Proste plati ze sam musis zistit co ti vyhovuje. Vacsinu lan ale doporucujem jenak uzavret konce (opalit, omotat lepiacou paskou) a hlavne vyprat s mnozstvom avivaze :-) Vsetko to krasne zmakne.
  • 18. júna 2006 1:21:13 CEST
    Bondage mam velmi rád. Mám ale problém kúpiť potrebné lano. Podelíte sa s vasimi skúsenostami ake lano je vhodné a kde sa dá zakúpiť? Dakujem.
  • 17. júna 2006 11:02:04 CEST
    Zdravim Xila,

patras po zvazovacich technikach pre muzov, to znamena,ze klasicke zviazania - ako napr. zviazanie do kozelca (hogtie), alebo klasicke priviazanie k 4 rohom postele uz mas asi odskusane :-)
    aky je tvoj nazor na zviazanie do kozelca? ja som si to veru skusil a ta bezmocnost bola teda uzasna :-)
  • 16. júna 2006 8:46:29 CEST
    Konečně se našel někdo,kdo si toho všimnul.I na japonských,neplacených stránkách je drtivá většina rope i jiných praktik věnovaná ženám.Asi je to opravdu o něco jednodušší,nebo hraje roli hledisko estetické....Petr
    • 2 posts
    15. júna 2006 21:40:09 CEST
    Ja ked robim na milackovi diamant tak davam posledny uzol tesne nad uda a dalsi potom v podstate na anal :-) S tym ze okolo uda z kazdej strany vediem jeden povraz.