Forums » Nekategorizováno

Bondage

• 26. augusta 2007 22:02:47 CEST
    dakujem za meterial
    je to presne to, co som ocakavala
    posluzil "dobrej veci" - spokojnst bola obojstranna
    pocitaj po dakej tej akcii s dalsim odberom
    • 2 posts
    23. augusta 2007 19:39:43 CEST
    Hrubkou by podla mna pripadal do uvahy ten polypropylen lenze ten je zase drsny a neohybny :-))
    • 13 posts
    23. augusta 2007 13:52:25 CEST
    Maju tam toho viac ako je na nete. Vid aj strana 2.
    • 2 posts
    22. augusta 2007 21:02:30 CEST
    Viazacie pasky mi pripadaju ze maju prilis ostre hrany rovnako ako tie krajcirske takze porezu zapastie co nie je uplne idealne.
    Druhy odkaz je sice fajn ale:
    pruzne lano moze zaskrtit krvny obeh
    sisla je moc tvrdy
    polyamid by siel ale ta farba :-)
    s jadrom su uplne k nicomu, zle sa nimi viaze podla mojej skusenosti
    startovacie polyamidove - neviem, vyzera celkom fajn
    Celkvoo su ale tie lana prilis tenke, pouzivat lana pod 8 mm podla mna nie je velmi vhodne pokial to nepouzivas u chlapa na podviazanie muzskej ozdoby, prilis sa zarezavaju do pokozky
  • 22. augusta 2007 20:00:16 CEST
    http://www.a-max.sk/Produkt/Lana/TL/TLC.htm
  • 22. augusta 2007 19:51:21 CEST
    To elektrikarske neni ako normalny suchy zips, je to len na podobnom principe ale ovela pevnejsie ako to, co sa pouziva v krajcirstve. Viazu sa tym opakovane rozne predlzovacky, aj hrube kable a ma to na jednej strane haciky a na druhej nie plst ale taku specialitku co sa nevytrhava. Neni to cunacina...

http://prodance.netdirect.cz/default.asp?CatID=917

Ale inak stale treba chodit s ocami otvorenymi a urcite kazdy nieco najde.
    • 2 posts
    22. augusta 2007 19:42:40 CEST
    suchy zips sa da kupit aj v dlzke 20 m a skor by som ich hladala v galanterke ako v elektrikarine, tam sa pouzivaju skor stahovacie pasky ale ani tie nie su nezaujimave :-)
    Co sa tyka povrazov tak tie ma na sklade Leon :-)
  • 22. augusta 2007 19:40:42 CEST
    Sa porad s priatelom, je predsa chlap, mozno bude o tom vediet nieco viac :o) Alebo ho chces nebodaj prekvapit?javascript:smilie(' ')

Ja sa teda zlutujem a kuknem ci to este funguje kde som kedysi kupoval ja take makke a poslem kontakt, a mozes predavat v metroch k bicikom a nahubkom :o)
    Suchych zipsov ako pisal rytir_smil na balenie kablov mam doma dost. Existuju od dlzky 20cm po 2m, so sirkou 2 az 5cm, takze moze byt na ruky, nohy aj telo a len sa to zalepi a trzi jakhovado :o)
    • 13 posts
    21. augusta 2007 23:11:00 CEST
    fakt si si neprečítala tých pár predchádzajúcich príspevkov?
  • 21. augusta 2007 20:01:21 CEST
    kurnik sopa!

ja naozaj neviem, kde kupit bavlnene lana...no..mozno nie su bavlnene, ale su bez buzirky a daju sa s nimi v pohode robit uzle, ktore sa nerozvazuju same od seba...

ani baumax, ani hornbach....a horolezecke potreby uz vobec...
    • 13 posts
    21. augusta 2007 4:00:33 CEST
    pár obrázkov pre inšpiráciu na www.vsara.com, BDSM Slovensko
    • 13 posts
    17. augusta 2007 1:15:34 CEST
    Motání V. na Tvrzi budúci víkend 24 - 26.8
    • 13 posts
    6. augusta 2007 22:34:20 CEST
    kuk na www.ladycharis.estranky.cz, už sú tam fotky
  • 4. augusta 2007 23:08:17 CEST
    bububu..ja by som sa dal zviazat ale pod podmienkou ze ma bude pri tom aj bumbulat
  • 4. augusta 2007 19:28:45 CEST
    Nejraději mámbavlněnou pletenou šňůru, cca 1 cm v průměru. Konce se sice nedají zatavit, ale dají se buď olepit izolačkou, nebo zašít.. Pokud se dobře naloží do aviváže, jsou měkounké a hlaďounké.. Podle mě je bílá barva výhodou, navíc se dají i obarvit. Ovšem déle schnou.. Polyamidové jsou také super, jen mi tam vadí, že se dělají v různých barvách a občas se stane, že nedokoupím už stejnou barvu. Tedy pokud nechci modrou, té je všude dost. U silnějších průměrů polyamidových provazů bývá problém, že v tahu se provaz natáhne - ne, že by byl pružný jako guma... ale prostě se vytáhne a to na metru až o deset cm... to je moc. A také u těch silných často prokluzují uzly a rozvazují se... Takže polyamidová bych doporučovala maximálně do 1,8 cm... Ale možná jsem měla smůlu na nějakého konkrétního výrobce. Kdo vážete s polyamidovými provazy od 2,5 cm, jaké máte zkušenosti??
    • 13 posts
    3. augusta 2007 22:15:46 CEST
    možno je škoda, keď niekto začne diskusiu a sám sa do nej už nezapojí
  • 29. júla 2007 14:42:52 CEST
    Ja mam najradsej bavlnene snurky biele.. pekne vyzeraju na ciernom latexe ci kozi. a este kozene putka. Nemam rada kovove puta, su priliz chladne a dost tlacia.
    • 13 posts
    27. júla 2007 12:59:35 CEST
    klasické a najkrajšie sú konopné - japonská bondage (dosť drsné),
    farebné bez duše z umelých vlákien - dobre sa viažu a sú dosť pohodlné, dobré sú bavlnené, ale bývajú len biele, nedajú sa zataviť konce a horšie sa rozväzujú. Ďalej sa dajú použiť popruhy (z galantérie - lacné, zo sportových obchodov drahšie), kožené opasky a dokonca aj viazacie pásky a drôt. S drôtom už ale ide o život.
  • 26. júla 2007 9:56:52 CEST
    Udel jsem zajimavou zkusenost z obchody jako je peny apod. Tudle jsem tam narazil na bondage na konske nony, kotniky za 50Kc 4 ks dlouhych elastickych pevnych obinadel zakoncenych suchym zipem. Mohu rici, lehka prace, dokonyly ucinek i velmi dobry prozitek. Velmi vhodne na tlakovou bondage, nic nemodra, vse funguje. Jsem nadsen:-)
  • 26. júla 2007 9:04:35 CEST
    No asi bu prvni kdo na to odpovi:-) Nejlepsi jsou nylonove provazy na vazani nohou, rukou, tela, privazovani k necemu. Na jemnejsi praci jako jsou nadra, prsty se spise hodi tenci, ja osobne pouzivam vysokopevnostni lana od firma Lanex (dodava lana na vazani lodi) daji se koupit v hornbachu na stejnem miste jako nylonova:-) V podtate na snurku o malem prumeru 0,5mm se da zavesit 100kg. O tom to ale neni, uzasne dobre se vazou a drzej uzle. Ve stejnem obchode je ovsem treba si koupit i kvalitni rezatko pro pripad nutnosti:-)
  • 20. júla 2007 15:27:49 CEST
    Otváram otázku, čo radi používate na bondage

je to lano?
    šatky?
    putá kovové?
    putá gumenné?
    putá umelinové?
    sk-pásky? a iné?....

aké vidíte výhody a nevýhody bondage s tým, ktorým predmetom, materiálom?
    • 13 posts
    3. júla 2007 13:54:58 CEST
    radšej viažeš, alebo si viazaný? A prečo nechodíš na fóra s fotkami?
    Inak ponúknem ešte raz aj pre ostatných: Mám na predaj slušné povrazy na bondage.
  • 3. júla 2007 12:29:58 CEST
    Kdyby mne to nezajimalo tak bych to neprovozoval,budu rad si psat na toto tema dik
  • 2. júla 2007 14:30:01 CEST
    s bužírkou není vhodný!Jestli ti to trochu pomůže,tak několik rad:KONOPNÉ provazy-slouží pro drsnější svázání,můžou snadno odřít pokožku a dříve se používaly na zajatce.BAVLNĚNÉ provazy,většinou v barvě bílé,konce mají tendenci se dost třepit a tak je potřeba je olepit páskou,po vyprání bývají drsnější a tužší,mohou odřít pokožku,proto jsou vhodné např.jen na ruce a nohy.POLYAMIDOVÉ NEBO-LI NYLONOVÉ provazy jsou nejvhodnější,jsou jemné,hladké a měkké a neodírají kůži.Bývají splétané(ne kroucené) a prodávají se v různých průměrech,na bondage je obvyklý průměr od 6,5 mm do 9,5 mm,pro zavěšování minimálně 10mm.Dnes se prodávají v různých barvách,např.modrá,červená,žlutá ale i dvoubarevné kombinace.Konce je potřeba zatavit aby se nerozplétaly.Chodím si je kupovat do Hornbachu(v Brně) a jejich cena se pohybuje v rozpětí od cca 18 do 29 Kč za metr.Každému vyhovuje něco jiného,někomu stačí i klasická kroucená prádelní šnůra,ale je nutno počítat s tím že dře.Tenší průměry se pak používají např.na podvazování prsou,penisu a koulí,či svazování palců a pd.Zásadně by se neměli používat pružné provazy s gumou!Dá se nakoupit i v horolezeckých potřebách,ale tam je potřeba nachystat si větší finanč.obnos,proto se mi osvědčily tzv.Domácí dílny
  • 2. júla 2007 13:08:51 CEST
    tam som pozerala, ale maju len s buzirkou v strede a to sa potom neda dobre viazat