Forums » Nekategorizováno

Bondage

• 13 posts
    26. júna 2015 14:22:41 CEST
    tak už fakt som stratil reč teraz. Poslal som ti číslo že sa môžeme stretnúť. Napísal si že niekedy prídeš s priateľkou. Tú som nevolal. OK. Nebude mi to vadiť. Ale , ak nie je moslimka (zahalená), alebo ju nenecháš sedieť v aute, tak fakt neviem ako zabrániš aby som ju uvidel.
    • 13 posts
    26. júna 2015 14:16:49 CEST
    áno, kde som ti také hovoril? skús mi to prosím ťa skopírovať a otrieskať mi to o hlavu. napísal som ti, že prídem spolu s ňou, nie že ti niečo prídem ukazovať. možno v tom tvojom svete sa ukazujú kamarátky ako mäso, v mojom nie.

jednoducho nemám záujem (okrem obchodného rokovania) sa stretávať s mužmi, ktorých nepovažujem za kamarátov, preto by som bol rád, keby mám spoločnosť, s ktorou sa viem baviť, keby to s tebou viazlo.

teraz mi len nenapíš, že prečo chcem na akciu, keď ťa nemusím... lebo veď ide hlavne o bdsm, s inými tam celkom určite budem vychádzať lepšie
    • 13 posts
    26. júna 2015 14:12:55 CEST
    možno aj skôr. Vravel si že mi prídeš ukázať kamarátku. Nie?
    • 13 posts
    26. júna 2015 14:08:56 CEST
    som rád, že už to máme za sebou a na najbližšej akcii sa osobne spoznáme ináč, tak mňa nechceš pustiť na svoju akciu, lebo som nežiadúca osoba, ale ty na moju prídeš? uff, super. vďaka za dôveru, snáď ťa nesklamem na plnej čiare
    • 13 posts
    26. júna 2015 14:06:42 CEST
    mne chýba logika? Nemohol si prísť na naše akcie ktoré robíme 7 - 8 rokov lebo už týždeň máš zaracha? Ale ve´d nie všetky organizujem ja. Boli maškarné plesy napr. Mlyn pri Piešťanoch, akcie u TEXY. Nemáš hádam zaracha na každú či hej? Zatiaľ je len jeden človek taký . A jeden sa k tomu úspešne blíži.
    • 13 posts
    26. júna 2015 14:02:57 CEST
    však jasné, že nemôžem chodievať na akcie, ktoré organizuješ ty, lebo už týždeň mi tu píšeš, aká som nedôveryhodná osoba pre teba a neviem aké hlúposti. tebe chýba elementárna logika. potom je logické (zjavne asi len pre mňa), že ťa nemôžem ani poznať. keď sa bavíme o káve a napíšem, že tam prídem ešte s jednou babou, tak zrazu sa prepneš do režimu selektívneho alzheimera a slepoty, nevidíš nič také a tváriš sa, že tam chcem prísť s bodyguardom a neviem kým ešte
    • 13 posts
    26. júna 2015 13:57:47 CEST
    nemôžem ani ja rozumieť všetkému. A nepovažujem sa za nejakú BDSM celebritu. Ale ak sa už pýtaš, kľudne si nalistuj "Stretnutia BDSM v BB" a pozri kedy sme robili prvého Mikuláša. Od vtedy každý rok dve akcie, v r. 2012 len jedna a teraz tiež len jedna. Celoslovenské. Plus 2× v Šali, prvý mlyn a pár ďalších. A otázka prečo nepoznáš ty mňa asi nie je pre mňa. Asi nechodievaš práve na tie akcie čo ja.
    • 13 posts
    26. júna 2015 13:51:06 CEST
    veď v tomto vlákne, v akom inom by to malo byť, bavíme sa o bondage. čo máš naťahané dlhé vedenie, či?

bla bla bla. tých tvojich 8 rokov. prečo poznám lady charis (sklavin), prečo poznám ostatných a taká kapacita ako ty sa mi musí predstaviť a pochváliť sa ako dlho už je na scéne?

je rozdiel na niečom zarábať a uhradiť náklady spojené s niečim. tu sa bavíme o dvoch rozdielnych veciach, ktoré ty zjavne nechápeš, čo ma zase neprekvapuje

ináč, keď chceš odo mňa pozvanie na bdsm akciu, tak to chápem tak, že konečne som splnil všetky prísne kritéria, aby som bol na letnom zraze (tvojom). teším sa
    • 13 posts
    26. júna 2015 13:46:45 CEST
    super, veľmi pekná stránka. sú tam aj videá inštruktážne ako viazať a pod.
    • 13 posts
    26. júna 2015 13:46:43 CEST
    tak aspoň povedz v ktorom vlákne to bolo. A nie. Nepovedal som že táto akcia bude zadarmo. A žiadna akcia nebude nikdy celkom zadarmo ktorú ja robím. V tomto svete totiž nič nie je zadarmo. Ani charita. Niekto to vždy musí zaplatiť. Napísal som len že odmena lektorovi je ešte otázna. Musíme mu zaplatiť náklady na cestu a pobyt. Ak nenájdeme dosť záujemcov tak akciu zrušíme. Skús niekedy ty niečo zorganizovať a kľudne to rob za svoje peniaze. Nie zadarmo. Sprav niečo a uhraď všetky náklady aby to mali účastníci zadarmo. A rob to 8 rokov ako ja 8 rokov organizujem BDSM akcie. Držím ti palce a nezabudni ma pozvať. Občerstvenie si zaplatím.
    • 13 posts
    26. júna 2015 13:41:15 CEST
    • 13 posts
    26. júna 2015 13:39:28 CEST
    18.2.2015 si to spomínal. vieš, závidím ti jednu vec. tvojho selektívneho alzheimera a problémy so zrakom. vždy zabudneš alebo nevidíš len to, čo ti v danom momente vyhovuje. neboj, od toho som tu ja, aby som ti pomáhal s liečbou a pripomínal ti to

ale tak či tak, už som to pochopil, že toto bol príspevok k inej akcii a táto aktuálna bude teda zadarmo zjavne. to je v pohode, tak by to malo byť. urobiť niečo pre komunitu a nemyslieť len na vlastné vrecko. super.
    • 13 posts
    26. júna 2015 13:36:14 CEST
    už som sa stratil celkom. v tomto fóre akciu ani nespomínam a ani nebola vo februári dohodnutá ešte. Ale ak aj hej, myslím že každý dobrý lektor má nárok na odmenu ktorej sa samozrejme môže vzdať. Takže je to len na jeho rozhodnutí a rozhodnutí účastníkov či sú ochotní za jeho vedomosti a schopnosti platiť alebo nie. Vždy sa dá nájsť nejaká alternatíva aj zadarmo.
    • 9 posts
    26. júna 2015 13:27:41 CEST
    ty si stále mýliš oznamovaciu vetu s opytovacou, lebo ja som pýtal. čo sa týka odmeny lektorovi, tak vychádzam z tvojho príspevku 18.02.2015 22:16, kde o tom píšeš, ale beriem späť, teda aj tvoja akcia, resp. akcia o ktorej píšeš bude vlastne zadarmo. no vidíš, nakoniec sa stále dohodneme, len to dlhšie trvá.

o.i. minule som sa ťa pýtal, či aj ty svoje bondage ukážky čo služby robíš za peniaze, tak si odpovedal že za peniaze nie, ale nerobíš to ani zadarmo. tak aj tam smerovala moja otázka. robíš to za stravné lístky alebo neviem za čo, čím menej presné odpovede, tým väčší priestor na špekulácie.
    • 9 posts
    26. júna 2015 13:27:38 CEST
    Som rád že sa Ti páči môj úsmev....
    A hej,máš pravdu,nevšimol som si že tu ide o dve akcie,ale to na veci nič nemení
    • 13 posts
    26. júna 2015 13:23:22 CEST
    to si kde na to prišiel že budem robiť lektora ja. Ja sa na to ozaj necítim byť kvalifikovaný a idem sa tam učiť presne tak ako som bol na viacerých WS v Česku. Veď som napísal že na Slovensku lektora nemáme, (OK, 1Sklavin1 viaže shibari roky, možno by to mohla robiť ale nerobí) a aj jej lektor, napriek tomu že je Slovák, na Slovensku nežije. A tiež neviem kde si prišiel na to že náš lektoru bude brať honorár. Ja to ešte neviem a to sa starám o finančnú stránku workshopu. A ak chceš vedieť či má certifikáty o vzdelaní, kľudne sa ho spýtaj. Vložím link na jeho stránky. Mne osobne stačí že to robí roky a veľmi dobre.
    • 9 posts
    26. júna 2015 13:22:37 CEST
    keby si skutočne vedel čítať a nesnažil sa silou mocou len na mňa reagovať, tak by si prečítal a pochopil, že sklavin a leon píšu o úplne inej akcii a keby si skutočne vedel čítať, tak by si videl, že na sklavin som reagoval potleskom a fandím jej, kým leon... teda keď nechceš robiť zo seba ešte väčšieho truhlíka, tak ťa poprosím buď tíško a len sa usmievaj tak krásne ako to robíš na stretkách u zemana. tam ti to pristane viac
    • 9 posts
    26. júna 2015 13:18:25 CEST
    Keby si čítal aj niekoho iného ako seba,tak by si si všimol,že sklavin napísala,že lektorovi sa neplatí....
    A to že máš na niečo papier este neznamená že niečo ovladaš tak aby si si za to mohol pýtať prachy.Naopak poznám kopu ľudí,ktorý papier nemajú,ale to čo robia ovládajú majstrovsky ....
    • 13 posts
    26. júna 2015 13:11:48 CEST
    ale veď si mi neodpovedal, že kde si to ty študoval, aká škola a pod. kde by som mal ísť, aby som mal v rukách niečo, nejaký papier, certifikát, nejaký inštitút, hocičo aby som ľuďom ukázal, že síce na vás zarábam, ale pozrite sa, ja som do toho investoval roky štúdia a pod.

mňa by hanba fackovala, keby od niekoho pýtam takto peniaze, keďže som presvedčený že najskôr treba niečo dokázať, až potom na tom zarábať a nie naopak...

keď si písal o tom čechovi, tak on príde prednášať? lebo keď áno, tak v tom prípade je to všetko v poriadku. tam nemám absolútne žiadne výhrady. horšie, keby tým lektorom si bol ty
    • 13 posts
    26. júna 2015 13:07:23 CEST
    takže ty nechceš robiť lektora shibari a len rýpeš. OK.
  • 26. júna 2015 13:06:37 CEST
    nemohla by si chvíľku na inú tému pozerať, kým sa dosekáme? ďakujem
  • 26. júna 2015 13:04:08 CEST
    rozdiel je v tom, za akým účelom to robíš. či je za tým snaha pomôcť ľuďom, ktorí majú podobné záujmy ako ty, alebo snaha si finančne prilepšiť. motív toho pre čo to robíš je ten rozdiel, na ktorý sa pýtaš... ale tebe sa tak všeobecne ťažko čokoľvek vysvetľuje, už si to dlhšie všímam
  • 26. júna 2015 12:57:39 CEST
    Nesekajte sa zas...každý si robí podľa svojho...niekto za peniaze, niekto pre dobrý pocit, aby odovzdal skúsenosti ďalej. Je to každého osobná vec...
    • 13 posts
    26. júna 2015 12:55:45 CEST
    a v čom je ten rozdiel? Kľudne zadarmo chodi aj do práce. Viď náš prezident. Celý plat rozdáva. A ak na všetko potrebuješ papier je to len a len tvoj problém. Prečo potom ale chceš robiť plateného lektora shibari je mi záhadou.
  • 26. júna 2015 12:54:02 CEST
    Lektora mám je to slovák síce už dlhšie žije v zahraničí a nerobí to pre peniaze, ale pre ľudí...a nesúhlasím s Leonom, že na slovensku nemáme ľudí čo viažu shibari...ja osobne už dlhé roky a Dan Bonder tak isto