23. júna 2006 7:53:50 CEST
Kto uz ma nejake skusenosti s nosenymi nohavickami?Ja ich rad kupujem a zhanam,ked som bol mladsi tak som potajme vonal k sestrinim,je to proste fascinujuce.Keby sa nasla nejaka zena,tak rad kupim.
1. júla 2021 1:01:55 CEST
Juj ja rada voniam aj svoje aj svojim dcérkam aj leginy. A tá predstava že ide po chodbe neaká žena úradníčka a sadne si suknou a silonkami prepotenimy juj. Sama sa potim a nosim silonky aj leginy
16. júla 2008 21:50:19 CEST
cavte ja rad nosim damske použite spodne pradlo rad ho vonam a ližem. Najde sa tu žena ktora mi bude jej použite nohavičky obliekat piš SS
30. júna 2006 16:13:35 CEST
velmi rad voniam ku pouzitim nohavickam ktore su nasiaknute zenskou vonou a pritom su nadherne
30. júna 2006 13:12:55 CEST
Svet vone zenskeho rozkroku je rozmanity a vzrusujuci... Samozrejme, zakladna hygiena musi byt (hoci niektori subi maju naozaj specificke chute ), ale chut a vona v zenskom pohlavi zavisi najma od hormonalneho cyklu a tiez je dolezity material, z ktoreho nohavicky su... bavlnene uchovavaju vonu dlhsie a inak, nez napriklad s primesou syntetiky...
30. júna 2006 10:00:31 CEST
Wolfena ma pravdu, ale samozrejme to clovek postupne zisti az po dlhsom case a treningu....
29. júna 2006 13:35:03 CEST
Existuje tu zena, ktora by vedela predat svoje nosene, vonave nohavicky?
29. júna 2006 11:48:24 CEST
samozrejme, ze napatie je dolezite, ale pre tych, ktory si chcu uzivat len doma tak si mozu tie nohavicky zaobstarat. Samozrejme to uz nieje ono. Inak ta predstava Tiny je uplne super:-)
29. júna 2006 11:23:17 CEST
by bolo keby ako tak sedi na tvari a clovek vnima vonu jej noviciek a picky, z nicoho nic by zacala curat rovno do pusy!!!A prikaz by znel, nech ani jedina kvapka nie je na koberci! A pickou by cloveka tak dusila, az by nemal na vyber a musel by to prehltnut a udrzat tak cistotu v kancelarii...
28. júna 2006 17:39:26 CEST
Skvela predstava "tiny". To by sa aj mne velmi pacilo. Pripadne by si mohla vyhrnut suknicku...
28. júna 2006 16:16:01 CEST
Taku scenku, ze idete po chodbe nejakych kancelarii a znicoho nic vas oslovi nejaka zena a spyta sa Vas ci nechcete zazit nieco vzrusujuce, ale vhodne nie pre kazdeho...Vy by ste suhlasili a ona by s Vami odisla do svojej kancelarii a prikazala by Vam lahnut si na zem a so suknickou a nohavickami by si Vam sadla na tvar a dusila by Vas cca minutu. Citili by ste vonu jej nohaviciek a spotenej picky...Potom by vstala a podakovaka a Vy s uplne tvrdym vtakom by ste leteli na WC, aby ste okamzite vystriekali davku na uzasnu spomienku....Casto si predstavujem ze by sa mi taketo nieco mohlo stat...je to ako zo sna...
28. júna 2006 14:53:52 CEST
zlatko a kde by potom ostalo to napätie, ten adrenalín,,, to ako keď rád kradneš čerešne ale niekto ti povie veď si ich kup,,, uvažuj trocha
28. júna 2006 14:23:12 CEST
Pouzite nohavicky sa daju kupit, len musite popozerat inzeraty...
24. júna 2006 5:38:08 CEST
Je to fakt super ja som kamaratku bol uu nej doucovatr ona ze na chvilu odbehne tak som v jej izbe zacal vonat nohavicky co tam mala.......
23. júna 2006 22:42:19 CEST
Tiez mam rad tuto praktiku.Je to vzrusujuce ovoniavat nosene nohavicky.Robim to uz davno.Najlepsie je to napetie,ked som niekde na navsteve a privoniavate k nohavickam.To je ale nervak,ze vas niej´kto moze prichitit,ale o to vzrusujucejsi je orgasmus