Forums » Nekategorizováno

podpazusie

• 2. júla 2006 9:50:10 CEST
    Ahojte, mate niekto fetis na podpazusie? Ja teda ano - zenska - vyholene, strnisko, ale v poslednej dobe som zistil ze aj normalne chlpate - co uz vidiet na peknej zene je zriedkavost.
    Je tu niekto taky? Co si o tyom myslite?
  • 20. augusta 2014 8:10:25 CEST
    moje slova, uplne mi vravis z duse.
  • 19. augusta 2014 22:52:11 CEST
    Nadhera! Chuti najlepsie oholene a niet nad jeho vylizovanie.Preskumas cele telo pokial ti na cloveku zalezi.
  • 16. augusta 2014 9:02:35 CEST
    Ja to mam velmi rada...milujem ked muz lize moj pot z podpazusia, ovoniava ma...

A naopak, ja si velmi potrpim na manzelovu vonu, milujem, ze sa neholi tak ako je to dnes zvykom...naopak, vsade ma krasne chlpky...ktore vonaju
  • 6. júla 2014 23:56:09 CEST
    mne by sa pacilo najst zenu ktore by som mohol lizat podpazusie :) neni tu taka? :P
  • 4. januára 2013 19:38:48 CET
    Aj mňa veľmi vzrušuje, strašné rád ho lížem, hladkám a ovoniavam. Ale skôr to oholené
  • 18. augusta 2006 6:36:21 CEST
    Rád ho čuchám a lížu. A co Vy?
    Tomáš
    [email protected]
  • 9. júla 2006 8:56:50 CEST
    inak, fakt je ze by som nepovedal ze by som mal tento fetis nejako rozvinuty... chcel som viac- menej nadhodit temu o ktorej tu rec nebola a viem ze s bdsm suvisi mozno skor okrajovo, kazdopadne, ,,normalne´´sa mi zenske podpazusie paci, ale stretol som na na nete aj s temou uctievania a pod. objavil som napr. stranku www.arm-pit.com a myslim ze je trochu fetisisticka, hoci nie podla klasickych predstav
  • 2. júla 2006 23:11:47 CEST
    Neviem, nakoľko v tom vidíš fetiš a ako silno ho máš rozvinutý. Môžem len povedať, že nie v súvislosti s D/s alebo celým BDSM (takto som sa nad tým doteraz nezamýšľala), ale na počudovanie v klasickom vzťahu a po klasickom sexe (ak sa v mojom prípade dá hovoriť o niečom klasickom :) milujem, keď sa môžem mužovi schovať pod rukou a nechať svoj nos užívať si jeho nádhernú prirodzenú vôňu (v bežnej reči rozumej pach potu :) priamo z podpazušia – no hej, okrem toho, že ma to úžasne vzrušuje, zažívam pri tom pocit vzájomnej blízkosti a veľmi často ma pri tom prepadáva/la chuť pevne ho chytiť za ruky a pridržať mu ich nad hlavou (škoda, že som nikdy nebola odvážna, alebo potom dosť silná - v takých chvíľach zvyknem byť značne vyčerpaná a prehrám ), aby som ho z neho mohla zlízať jazykom... (keď tak nad tým premýšľam, najbližšie, keď sa mi naskytne príležitosť si budem musieť partnera vopred zviazať ale to už potom asi vážne pôjde o BDSM). A ochlpenie tela mi síce nevadí (akože ho u druhých tolerujem), ale aj tak sa mi zdá oveľa krajšie a aj praktickejšie, pokiaľ je aj muž oholený (všade :)