2. júla 2006 23:11:47 CEST
Neviem, nakoľko v tom vidíš fetiš a ako silno ho máš rozvinutý. Môžem len povedať, že nie v súvislosti s D/s alebo celým BDSM (takto som sa nad tým doteraz nezamýšľala), ale na počudovanie v klasickom vzťahu a po klasickom sexe (ak sa v mojom prípade dá hovoriť o niečom klasickom :) milujem, keď sa môžem mužovi schovať pod rukou a nechať svoj nos užívať si jeho nádhernú prirodzenú vôňu (v bežnej reči rozumej pach potu :) priamo z podpazušia – no hej, okrem toho, že ma to úžasne vzrušuje, zažívam pri tom pocit vzájomnej blízkosti a veľmi často ma pri tom prepadáva/la chuť pevne ho chytiť za ruky a pridržať mu ich nad hlavou (škoda, že som nikdy nebola odvážna, alebo potom dosť silná - v takých chvíľach zvyknem byť značne vyčerpaná
a prehrám
), aby som ho z neho mohla zlízať jazykom... (keď tak nad tým premýšľam, najbližšie, keď sa mi naskytne príležitosť si budem musieť partnera vopred zviazať
ale to už potom asi vážne pôjde o BDSM). A ochlpenie tela mi síce nevadí (akože ho u druhých tolerujem), ale aj tak sa mi zdá oveľa krajšie a aj praktickejšie, pokiaľ je aj muž oholený (všade :)