Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Košiciach

• 17. septembra 2006 9:50:10 CEST
    No došlo cca 16 ludí, čo je na Košické pomery celkom pekné. Myslim že bola dobra atmosfera prijemne sa pokecalo a nakolko došlo aj zopár nových ludí, myslim že stretko splnilo svoj účel.
  • 12. septembra 2006 18:34:57 CEST
    doktore, dal si to dufam aj na stranku ;)
    • 2 posts
    9. septembra 2006 17:46:11 CEST
    Stretko po lete supiš ...poobzeram oddychnute ksichtiky
  • 7. septembra 2006 21:35:13 CEST
    no, neplanujem tu jeden oznam, planujem tu pokec o Košických stretnutiach ...
  • 7. septembra 2006 19:46:10 CEST
    zbytocne zakladate forum pre jedno oznamenie stacilo to napisat napriklad do miestnosti vychod existuje.
  • 7. septembra 2006 15:15:14 CEST
    Dalšie pravidelné stretnutie bude 15.9.2006 od 19.00 v saloniku pivárne Vaznica na Rooseveltovej ulici. viac informácií na www.bdsm.szm.sk alebo [email protected]
  • 9. apríla 2006 20:01:57 CEST
    Myslim že počas obdobia čo sa v Košiciach verejne stretnutia organizuju, nenastal žiaden problem ani "škandál". Stretnutia su organizované ako verejné, nie "akčné" a preto ich možno považovať ako prijateľnú možnosť oboznamenia sa s ludmi a ich nazorom na BDSM.
  • 20. februára 2006 19:52:00 CET
    prosim vas nevie mi niekto poradiť kde sa konajú stretnutia v Bratislave a ako sa na nich zúčastniť? dik
    • 2 posts
    17. februára 2006 8:06:25 CET
    Skutočne ich nepoznám aj keď pre teba to je asi divné. Máme skupinu dobrých kamarátov, ktorý nás navštevujú pretože my bývame vo svojom a oni v nejakom malom panelákovom byte. Preto ja nepotrebujem vediet ich priezviská aj keď uznávam že krsné u všetkých viem. Oni títo ludia majú nicky ktoré nie je problém použiť aj v nezaujatej spoločnosti :-)
    • 2 posts
    14. februára 2006 22:41:25 CET
    Hoci som sa kosickeho stretka zucastnila len jednoho bolo mi tam velmi fajn.
    Pravidelne sa ale zucastnujem ceskych stretnuti a jeden cas som ich dokonca organizovala (pre pamatnikov zrazy na Starej Poste).
    Za celu tu dobu neviem o nikom koho by kvoli ucasti na BDSM stretnutiach nejakym sposobom perzekuovali. Rider (sef bdsm.cz) mnoho krat prosil osobu ktorej by sa to stalo aby sa prihlasila. Neprihlasil sa zatial nikto. Vsetky problemy su len urban legend.
    Na druhej strane nevidim dovod preco by som na stretku mala ostatnym pvoedat co presne robim, ako sa volam a kde byvam. Nakoniec ani dnes, po 5 rokoch priatelstva to u mnohych mojich znamych neviem pretoze to nepovazujem za podstatne. A to hvorim aj o znamych s ktorymi sa navstevujeme v svojich domacnostiach.
  • 14. februára 2006 22:15:47 CET
    Stretavam s tu s dvomi extremami: bud sa stretka davaju dobre ze nie na vrchol pyramidy BDSM, alebo sa na druhej strane zatracuju. Ako som uz niekde predtym pisal , vobec nie je potreba chodit na stretka, niekomu to tak aj vyhovuje a je to v poriadku. Ja osobne si vazim ludi , ktori ich organizuju a z casu na cas na nejake pridem.Netreba sa tam bat ziadnej svojej kompromitacii, skor prispevky v tomto fore na tuto temu sa mi zdaju viac menej ako provokacia, nie dost realne.
  • 14. februára 2006 13:39:16 CET
    je dobre vediet, ze su aj zle skusenosti, ale aj dobre, takze poucme sa :-)
  • 14. februára 2006 13:37:43 CET
    My trampi vieme co je slezina :-))))
  • 13. februára 2006 19:28:17 CET
    Caute Kde a kedy sa organizuju stretnutia? Dufam ze to zase nie je tajne.
  • 13. februára 2006 19:04:01 CET
    cau......ja určite nie som pubik.... cau BEEKY
  • 13. februára 2006 19:00:21 CET
    ...som z KE a na stretkách som sa zúčastnila už viackrát , nie je to o tom , aby si ludia na mna ukazovali prstom , preto , že ich to ani nenapadne , ak nechcem , ostávam v anonymite-teda nikto na mna nenalieha , aby som prezradila svoje meno , alebo svoje zameranie.
    je pravdou , že na stretkách som stretla skvelých ludí a dnes sú niektorí mojimi najlepšími priatelmi.
    Nie každý má to šťastie , ako krasna.pani , že ho ako neznámeho pozvú na súkromnú párty. Milý julcat , neviem , akú stratu máš na mysli , ja som skôr našla , ako stratila , nikto mi moje súkromie nevzal , a nikto si na mna neukazuje prstom , za svoju úchylku sa nehanbím , je to súčasť môjho života , ostan si vo svojom súkromí , ale nesťažuj sa , že si sám a osamelý a že nemáš priatelov s ktorými sa môžeš otvorene porozprávať o svojich potrebách a vymeniť si skúsenosti......to je zase môj názor.....
  • 13. februára 2006 14:53:57 CET
    Také znám organizátory košického setkání. Mají dokonce své www stránky. Nic proti ním nemám. Souhlasím však s příspěvkem julcat apod. Pokud TY chceš být známý jako sub, tak se klidně zviditelňuj. Je to pouze Tvá věc. Já dávám přednost tomu, že si na mne neukazují lidé prstem a děti se mne neptají, proč po sobě nechám od žen šlapat, olizuji jím zadky a nohy a nechávám se svazovat a bít. Je to přece soukromá věc má a mé partnerky. Mluvím samozřejmě jen za sebe.
  • 12. februára 2006 22:46:32 CET
    ... no len ma neukamenujte hned vsetci...
    podla mna su stretnutia v KE v pohode, chodia tam ludia, ktorych poznam, a (opakujem, hoci som ani na jednom nebol) myslim, ze o nejakej kompromitacii nemoze byt rec...
    - ja som nepovedal, ze komunita ludi, ktori sa zaujimaju o SM je uzavreta spolocnost, rozhodne nie, a nebolo by to ani spravne, keby sa nou stala (latincina bol tiez uzavrety jazyk, a ako dopadol..). Jedina vec, co som povedal je to, ze suhlasim, ze spolocnost v CR a SR nie je pripravena to akceptovat.. ale na zaklade toho, ze sa s niekym poznam, a viaceri sa navzajom poznaju, sa da o nejakej "slezine" povedat, ze je relativne bezpecna.
    - a uz vobec nesuhlasim s BDSM-exhibicionizmom, to je vec uplne ina
  • 12. februára 2006 18:58:35 CET
    Jsi na omylu, nejedná se o uzavřenou společnost.
  • 12. februára 2006 13:45:35 CET
    Rozhodně souhlasím s příspěvkem sa.kal z 10.2. Tato veřejná a hospodská setkání jsou dobrá jen pro ostudu a problémy a vhodná jen pro Ty jedince, kterým nezáleží na vlastním soukromí. Ať si každý dělá, co chce. Ale nebudu se dobrovolně se kompromitovat. V profilech je rubrika ponižování na veřejnosti. Pouze jedinci, kteří by této kolonce přidělili nějaký ten bodík se budou setkávat veřejně. Keslaveke se mýlí, když si myslí, že je to uzavřená společnost.
  • 11. februára 2006 21:33:50 CET
    (ked uz chapem tomu co to znamena, ten vyraz sa mi hrozne paci )

... nuz to mohli byt aj tak len 2 nahody. Osobne si myslim, ze stretka v KE su (podla skromneho pozorovania v ramci netu, heh) aj tak zalozene na ludoch, ktori sa uz dobre poznaju, a preto podobne incidenty nehrozia podla mna. Cize dojdite do KE :o). Podla mna stretka v KE organizuju ludia, kt. si uz mozu doverovat (par z nich v ramci netu poznam, alebo niekolko aj irl)
    PS: Suhlasim s nazorom, ze nasa spolocnost nie je este otvorena akceptovat alternativne formy zivota.
  • 11. februára 2006 12:06:04 CET
    Setkání v kruhu dobrých a stejně smyšlejících přátel je super, ale takto, někde v hospodě, kam může přijít "každý", tak to nikdy. Soukromí je příliž cenná valuta, než takto riskovat její ztrátu. Většinou taková setkání navrhují lidé, kterým je to jedno, nebo již nemají co ztratit. Je to můj subjektivní názor získaný mnoha negativními zkušenostmi.
  • 10. februára 2006 23:26:02 CET
    Mám podobné zkušenosti, jako KRASNA.PANI. Byl jsem na obdobném setkání ctitelů BDSM nafilmován ukrytou kamerou a pak vykřičen. Pracoval jsem tehdy jako VŠ profesor a musel jsem odejít učit do Rakouska. Jsem pravidelně zván účastnit se S/M víkendů atp. uzavřenou společností v Rakousku. Již nikdy bych se nějaké hospodské "sleziny" neúčastnil. Polkládám to za BDSM exibicionismus. Naše společnost ještě není zralá nás akceptovat.
  • 10. februára 2006 23:16:36 CET
    Slezina se říká v Brně a znamená to sraz větší party lidí, třeba trampů...
    Scuk má výraz spíše jako stretko, stretnutie.
  • 10. februára 2006 23:04:35 CET
    Uplne chapem, ze po tomto zazitku by chut na "sleziny" presla asi vacsinu ludi. (Uprimne povedane, az ked si napisala druhy krat slovo 'slezina' mi doslo, co to znamena ).
    Podla mna to ale zalezi od ludi, ktori tam dorazia. Zasa hadzat vsetkych do jedneho vreca na zaklade par individui je podla mna zcestne. Vsade su ludia dobri a zli, vsade su ludia diskretni a menej diskretni. Mozno (aj ked je to len moj nazor, samozrejme, a nechcem poucat) by si to mohla zobrat z tej stranky ze to bol len jeden clovek .. nepochopitelna nahoda.
    Ja osobone, hoc' som na ziadnom stretku este nebol (cas a moja placha povaha heh) by som tam niekedy rad zasiel - kontakt face2face je predsa len lepsi ako len cez pismenka.