Forums » Nekategorizováno

cim davat/dostavat vyprask

• 8. septembra 2006 14:26:16 CEST
    napriklad by ma zaujimalo cim to najviac stipe a podobne
  • 5. apríla 2007 0:06:10 CEST
    Vidím, že sem napísali aj dominanti aj subíkovia, ale zarazilo ma, že nikto si nespomenul taký jednoduchý nástroj, ktorým to štípe statočne. Je to obyčajný prút, či už z vŕby alebo brezy. Teda, lepšie je, keď ich je vo zväzku aspoň takých 5. Samozrejme, intenzitou sa to dá regulovať z veľkej bolesti na príjemné štipkanie, podľa toho, či si na jemný spank alebo na hard. A je pravda, že to štípe aj varechou, arow má pravdu. A súhlasím s ďábelským, že treba si vyskúšať všetko, každého osloví niečo iné. Však bicích nástrojov je ozaj veľa. Apropo, parádne sú aj tenké kábliky, keď už sa jedná o to štípanie.
    • 2 posts
    30. marca 2007 18:11:33 CEST
    otazka je co si predstavujes pod bičom :-) Vzhladom k prekladom z cudzich jazykov mam pocit ze je za bič občas snad považovaná aj rákoska.
    Obvykle ale bič býva pletený, inšpirovaný pastierskymi) len nie je taký dlhý a nemá na konci práskačku. Pastiersky bič s práskačkou je totiž pre nás nepoužiteľný.
  • 30. marca 2007 13:09:27 CEST
    súhlas,vojenský remeň je to pravé orechové a nie to čo teraz majú,samá umelina,dobré na vojenskom remeni je že môžeš dať dole pracku a použiť oba konce
  • 30. marca 2007 11:45:14 CEST

Najlepšie je to poriadnym remeňom po zadku.ale ten remeň musí byť poriadne vyhladený najlepšie kožený vojenský.
    má niekto skusenosti s výpraskom bičom uvažujem jeden kúpiť .
  • 24. marca 2007 23:09:20 CET
    Onehdy jsem dostal regulérní nářez a přiznám se, že ani nevím pořádně čím. Měl jsem zadělané oči a roubík jako kráva. Na začátek to bylo na rozehřátí nějakou plácačkou a pak rákoska. Madam mou zadnici nafotila - bezva pruhy. Protože to bylo na začátek lekce, tak mi prdelka celou dobu pěkně hřála. Pouze sezení potom u PC na tvrdé židli už taková mňamka nebyla. Nejsem spankingový vyznavač, a Madam to věděla, ale trest je trest, přesto to byl i pro mne bezva zážitek. Asi se objevují avizované nové obzory...:-)
  • 24. marca 2007 15:51:02 CET
    Vobec nie je dolezite, ci je spank vykonany s pomockami, alebo bez. Hlavne zalezi na kondicii oboch zucastnenych a okolnosti, za ktorych sa to cele deje...
  • 24. marca 2007 14:05:32 CET
    milujem výprasky boxerom s ostňami do hlavy
  • 24. marca 2007 13:06:02 CET
    Já rád paddle s tvarem srdíčka:-) aspon pak týden vidím jak mě paní má moc ráda
  • 11. septembra 2006 13:47:15 CEST
    milujem keď ma rúčkou vypráskajú ako zlého chlapca prehnutého cez koleno
  • 11. septembra 2006 13:17:40 CEST
    zbožnujem preplesky rukami
  • 10. septembra 2006 9:00:34 CEST
    strapcovy bic = dutky
  • 10. septembra 2006 8:59:49 CEST
    Nieje dolezite ani tak cim ale ako.Treba odhadnut co sa komu paci tak odporucam zacat postupne a radsej nech si submisivna cast vypyta viac na zaciatku sama. Nastrojov je vela staci zapojit fantaziu a nepotrebujes ani profi vybavenie na zaciatok. Ale samozrejem ze je vela krasnych veci na spanking :)
  • 9. septembra 2006 13:02:31 CEST
    staci si len pozorne precitat ine fora , konkretne s nazvom ,,spanking" a nezakladat obsahovo velmi podobne.
  • 9. septembra 2006 1:05:27 CEST
    Remen je ok ale tiez zalezi od toho aky sa pouzije.Inak mam rad tie strapcove bice.
  • 8. septembra 2006 19:40:05 CEST
    ani varecha alebo remeň nie sú zlé, či nie?
  • 8. septembra 2006 17:46:01 CEST
    Nejradši mám důtky, celokožený (tj. bez laminátové výplně) bič a rákosku. Plánuji, že si koupím kočku od Samuraie (http://www.venca.cz/samshop)