Forums » Nekategorizováno

Emailovy vycvik

• 14. novembra 2006 6:52:49 CET
    pokial viem tak toto neni zoznamka ale FORUM!
  • 19. marca 2007 21:51:04 CET
    vztah na dialku, kontrola, ponizenie, otroctvo, financne otroctvo..vsetko tospolu suvisi a samozrejme lahko si niekto, kto sa na to pozera povrchne, povie, ze sa to da vyuzit i na jednoduche obohatenie sa.. ale dobru Mistress subici ocenia. Takych subikov nie je az tak vela. Su to taki, ktorym staci ponizenie, obetavost pre Bohynu, Jej kontrola..citit sa sucastou Jej sveta, ponizenou sucastou Jej sveta. Su taki, ktori su verni, platia pravidelne kolko si mozu dovolit a skusaju svoje hranice..takych je menej..potom su jednorazovi, ktori uletia ale spamataju sa.a po case mozno uletia znovu a su taki, ktori sa snazia vyjednavat..na tych si Domny davaju pozor a vzajomne sa o nich informuju..takisto to samozrejme plati aj o falosnych Dominach..prave tych, ktore nevedia o co ide a myslia si, ze ked zahraju divadielko - zbohatnu. Takze sme sa dostali zase k moralke urcitej formy bdsm.. a este jednu vyhodu ma vztah na dialku..uskutocnuje sa nenapadne a lahko, mozu ho mat tajne /lahsie utajeny/ aj zenati muzi.. kym sa na to nepride. Nezriedka sa to konci rozvodom alebo odvykacou terapiou pre suba..pretoze je to ako droga..verte mi
  • 19. marca 2007 21:13:21 CET
    sú veci ktoré by som v reále nerobila
  • 19. marca 2007 8:06:11 CET
    "Výhoda je tu naozaj excelentná a to v tom, že sa dá pri tomto spôsobe zájsť tam akm by sa v skutočnosti nedalo"

Mohla bys to nějak rozvést a konkretizovat? Zajímalo by mě to. Vzhledem k tomu, že e-mailový výcvik neprovádím, neumím si představit kam víc by se dalo zajít než v reálu..
  • 19. marca 2007 7:21:08 CET
    Jako rozšíření stávajících aktivit v již existujícím vztahu ano. Ale na první kontakt je to ošidné a reakce subů nedůvěryhodné.
  • 19. marca 2007 6:55:13 CET
    e -výcik alebo ako to nazveš má svoje miesto pokiaľ ho vieš využiť a i tu platí zásada že musí vyhovovať dvom. Výhoda je tu naozaj excelentná a to v tom, že sa dá pri tomto spôsobe zájsť tam kam by sa v skutočnosti nedalo
  • 19. marca 2007 0:33:42 CET
    Všimnul jsem si, že v poslední době hodně dam vydávajících se za dominantní, vypisuje inzeráty na emailový výcvik s web kamerou anebo s digi foťákem a přirozeným dalším požadavkem je solventnost. Dominantních dam na reál se v inzerátech objevuje minimum. Platí to docela obecně pro femdom servery v Čechách. Vypadá to, že se spíše u nás preferuje napodobování sm hrátek s prostoduchým zneužíváním lidské důvěřivosti k vlastnímu obohacování. Email, icq nebo mobil lze s úspěchem využít při delším odloučení pouze v navázaném vztahu, kde panuje důvěra. Ostatní je pouze šarlatánství.
  • 19. marca 2007 0:08:38 CET
    Myslím že email výcvik je jedna z největších blbostí co se dá ve světě bdsm dělat.Stejně to funguje tak že naprostá většina subíků si při čtění mailu od své paní "dělá dobře" a pak jí během pěti minut napíší odpověd jak trpěli a jak to vše bylo těžké a drsné.Nevím proč to ti lidé dělají a také nevím proč se jednoduše nesejdou....nikomu jeho maily neberu.ale pro mě to opravdu není.ani pro mě ani pro moji hlavu
  • 10. marca 2007 15:14:20 CET
    Určitě je osobní kontakt daleko lepší, ale pokud nemáte po ruce vhodného partnera tak je to po emailu nebo icq určitě lepší než nic. Ale souhlasím s Liinou, že to musí být časem trošku nuda, jen výmýšlet úkoly a "bavit" subíka. Asi by se subík musel taky hodně snažit a posílat co nejlépe zpracovanou dokumentaci,fotky a video aby dominu zaujal a nebyla to pro ni nuda.
    Zkušenosti s email výcvikem nemám,
    ale zkoušel jsem to s jednou dominou
    asi měsíc po telefonu a nebylo to vůbec špatné !!! A myslím, že se ani madam nenudila, když mohla poslouchat jak si dávám na její příkaz výprask.
    Myslím si ale, že tyhle způsoby jsou spíše na jednorázové nebo krátkodobé pobavení než na nějaký dlouhodobý vztah.
  • 4. marca 2007 10:15:13 CET
    Budu také mluvit výhradně za svou osobu. Domina a subík jsou dva vzájemně propletené vztahy, kde dochází k naplnění tužeb tím, že subík trpí a domina týrá. Což je hodně zjednodušeně řečeno, ale dochází k naplnění tužeb, včetně vzrušení atd. obou. Důležitá je komunikace obou a to nejen verbální, ale i řeč těla subíka na různé procedury. Domina vidí tiky těla, cítí hru svalů a vidí i pot svého otroka a podle toho pozná jak na tom subík je. Neméně důležitou součástí D/s hry je vzájemná verbální komunikace a především dotyky obou a připadné vzrušení. Opravdové vztahy nemohou po emailech rozkvést, ale může to být zajímavý doplněk vztahu, kdy jsou partneři z různých důvodů od sebe odloučeni. Ale tady už je důvěra, protože se partneři obvykle znají a je jisté, že úkoly se plní. pro začátečníky, tedy pro ty, kdo chtějí poznat skutečně reálný vztah D/s, bych to nedoporučoval. Budete zklamaní. A platí to pro Dominanty i submisivy obou pohlaví.
  • 4. marca 2007 8:58:27 CET
    Jasně... vyzkoušet si virtuální výprask, vitruální bondage...:)))
    No a teď trochu vážně - třeba mě nikdy takový virtuální výcvik nijak nezajímal a nikdy jsem nic takového nezkoušela, protože z toho nic nemám.. Prostě vymýšlet subíkovi nějaké úkoly a nemít to potěšení z osobního kontaktu, osobní kontroly a případně vlastnoručného potrestání, mi připadá, jako bych se prostě jen někomu starala o zábavu a erotické vyžití a nic z toho... Jistě jsou ženy, které mají příjemný pocit z vědomí, že jejich úkoly plní někde nějaký muž i bez toho, aby je třeba osobně znal.. Ovšem mám pocit, že i tyto ženy si musí uvědomovat, že tyto úkoly nejou plněny pro JEJICH potěšení, ale pro potěšení toho, kdo je vykonává... Prostě mám pocit, že při takovém virtuálním výcviku neslouží otrok své paní.. ale je to žena, která slouží chtíči toho, kdo se nazývá otrokem. Navíc jsem osoba podezřívavá a vůbec si nejsem jista, zda by některé nepříjemné úkoly takový otrok splnil - fotodokumentace může být klidně zmanipulovaná:)) Já prostě dávám přednost osobní interakci a reálnému D/s vztahu s reálnými BDSM praktikami. Vzhledem k tomu, že tento můj názor vyjadřuje moje osobní pocity a jistě to někdo může vnímat jinak, ráda bych, aby se diskuze zúčastnila nějaká žena, která virtuální, či mailový výcvik bez finančních požadavků poskytuje a alespoň stručně zde nastínila, co jí to v emocionální a erotické rovině přináší.
  • 3. marca 2007 19:35:25 CET
    Já myslím, že pro začátek to není vůbec špatné si vše vyzkoušet jen virtuálně. Navíc si to mohou zkusit i partneři, kteří by se ve skutečnosti
    nikdy nemohli setkat.
  • 21. februára 2007 18:44:59 CET
    to je tazko povedat....mozno su to taky co si to chcu vlastne len skusit a zistit co to s nimi narobi?:)
  • 21. februára 2007 8:42:45 CET
    Řekla bych, že je to jen náhražková aktivita, vhodná třeba pro ty, ktřeří namají možnost reálného vyžití, nebo třeba o ně ani nestojí..
  • 20. februára 2007 23:53:53 CET
    ked sa to tu uz zalozilo tak by ma celkom zaujimalo co si o tom myslite? blbost ci tiez moznost vyzitia?
    • 2 posts
    17. novembra 2006 11:21:16 CET
    tak preco nepises ked to je forum?

• 14. novembra 2006 14:06:44 CET
    nevim jak se to maze
  • 14. novembra 2006 8:47:44 CET
    vymaz to prosim ta, toto sem nepatri.dakujeme