4. marca 2007 8:58:27 CET
Jasně... vyzkoušet si virtuální výprask, vitruální bondage...:)))
No a teď trochu vážně - třeba mě nikdy takový virtuální výcvik nijak nezajímal a nikdy jsem nic takového nezkoušela, protože z toho nic nemám.. Prostě vymýšlet subíkovi nějaké úkoly a nemít to potěšení z osobního kontaktu, osobní kontroly a případně vlastnoručného potrestání, mi připadá, jako bych se prostě jen někomu starala o zábavu a erotické vyžití a nic z toho... Jistě jsou ženy, které mají příjemný pocit z vědomí, že jejich úkoly plní někde nějaký muž i bez toho, aby je třeba osobně znal.. Ovšem mám pocit, že i tyto ženy si musí uvědomovat, že tyto úkoly nejou plněny pro JEJICH potěšení, ale pro potěšení toho, kdo je vykonává... Prostě mám pocit, že při takovém virtuálním výcviku neslouží otrok své paní.. ale je to žena, která slouží chtíči toho, kdo se nazývá otrokem. Navíc jsem osoba podezřívavá a vůbec si nejsem jista, zda by některé nepříjemné úkoly takový otrok splnil - fotodokumentace může být klidně zmanipulovaná:)) Já prostě dávám přednost osobní interakci a reálnému D/s vztahu s reálnými BDSM praktikami. Vzhledem k tomu, že tento můj názor vyjadřuje moje osobní pocity a jistě to někdo může vnímat jinak, ráda bych, aby se diskuze zúčastnila nějaká žena, která virtuální, či mailový výcvik bez finančních požadavků poskytuje a alespoň stručně zde nastínila, co jí to v emocionální a erotické rovině přináší.