22. apríla 2007 20:58:51 CEST
tvoj odkaz na clanok som sice necital/dnes nemam velku chut-mozno nabuduce/,ale skusim sa vyjadrit aspon k druhej casti.
Zoznamenie cez net , je mozne, aj realne,, spoznal som jeden manzelsky par , ktori su spolu od svojho prveho inzeratu na nete /ktoremu serveru za to mozu vdacit som sa ich uz zabudol opytat/, dokonca maju aj spolocne ,,bdsm dieta" , ktore zacina robit prve kroky zivotom. Obidvaja pri tom vsak opustili svoje predchadzajuce vztahy , ci ziskali alebo stratili -ukaze bududucnost. V sucasnom obdobi mozem konstatovat ze su spokojni ,a svoje rozhodnutie nelutuju. Samozrejme je to na polemiku , ci je taketo stastie to prave - lebo aby oni boli statni museli zakonite spravit nestatnym niekoho ineho.Cize-presadit svoj egoizmus , a uskutocnit svoje ciele a tuzby , alebo dalej vegetovat, v pretvarke?
Vela bdsm parov , co ziju zase spolu sa spoznalo na roznych bdsm akciach.
Ja osobne si myslim ze pokial aj v tom anonymnom inzerate a v naslednom stretnuti ludia neprecenuju svoje skutocne zaujmy,priklad/ ze ten co si chce len uzit , tak vyhlasuje ma zaujem o vazny vztah/ tak je to dost realne. Ked si niekto da inzerat , ze hlada dominu , ktora mu spravi to a to , tak sa nemoze cudovat , ze dostane zo par ponuk , kde sa mu ponukaju rozne damy , ochotne mu poskytnut tuto sluzbu , za uplatu.