Forums » Nekategorizováno

Zoznamka?

• 23. apríla 2007 10:36:12 CEST
    Já rozhodně seznámení přes net, ať už jde o inzerát, nebo chat a podobně, vůbec nezatracuji. Problém vidím ale v tom, že konkrétně mezi BDSM+ lidmi se kritéria pro výběr partnera dost často zužují pouze na shodu právě v oblasti BDSM. To je ovšem, v případě, že se jedná o tzv. "vážné" seznámení, poněkud málo. Bohužel často se stává, že hledáme ideální paní/pána, nebo subinku/subíka a nevidíme člověka...

• 23. apríla 2007 10:32:09 CEST
    Nie mne vulgarnosti pri vycviku neprekazaju..su vitane..ale ked sa s niekym chcem zoznamit tak by to malo byt ako v tom clanku..obojstranny respekt.. ale nejde tu hlavne o vulgarnosti..najhorsie je snazit sa vobec niekoho najst..proste keby som chcel najst nejaku dominantnu zenu, tak su tu iba sluzby za FO..a velmi vela ludi si da inzerat a nic z toho..
  • 23. apríla 2007 9:36:47 CEST
    tak dnes som precital dany clanok , je celkom dobry a dovolim si povedat ze aj v mnohom pravdivy.Aj ten clanok ti jasne dava odpoved , ze bdsm zoznamenie , ktore pokracuje aj dalsim spoluzitim ,je cez net je mozne a realne.
    co sa tyka vulgarizmov-ja ich tiez velmi neuznavam,ale stretol som sa s jednou zenou/vobec nie primitivnou/, ktorej to pocas hier robilo dobre jej nadavat a pouzivat vyslovene hruby slovnik. Aj take stretnutie je vec kompromisu ,a aj ked vulgarizmi moc nepotrebujem, tak v tomto pripade som ich pouzival.
  • 22. apríla 2007 21:24:58 CEST
    Ved prave preto treba precitat ten clanok..proste ja som v tomto neskuseny a to je ten problem..nadviazal som par kontaktov, ale kazdy jeden bol bud plny vulgarizmov a surenia a pohanania alebo bol celkom primitivny..nedam sa proste do ruk cloveku o ktorom nic neviem a nemam k nemu doveru..a ten kto je dominantny to nedokazuje vulgarizmami ale svojou prirodzenostou..nie je to tak?
  • 22. apríla 2007 20:58:51 CEST
    tvoj odkaz na clanok som sice necital/dnes nemam velku chut-mozno nabuduce/,ale skusim sa vyjadrit aspon k druhej casti.
    Zoznamenie cez net , je mozne, aj realne,, spoznal som jeden manzelsky par , ktori su spolu od svojho prveho inzeratu na nete /ktoremu serveru za to mozu vdacit som sa ich uz zabudol opytat/, dokonca maju aj spolocne ,,bdsm dieta" , ktore zacina robit prve kroky zivotom. Obidvaja pri tom vsak opustili svoje predchadzajuce vztahy , ci ziskali alebo stratili -ukaze bududucnost. V sucasnom obdobi mozem konstatovat ze su spokojni ,a svoje rozhodnutie nelutuju. Samozrejme je to na polemiku , ci je taketo stastie to prave - lebo aby oni boli statni museli zakonite spravit nestatnym niekoho ineho.Cize-presadit svoj egoizmus , a uskutocnit svoje ciele a tuzby , alebo dalej vegetovat, v pretvarke?
    Vela bdsm parov , co ziju zase spolu sa spoznalo na roznych bdsm akciach.
    Ja osobne si myslim ze pokial aj v tom anonymnom inzerate a v naslednom stretnuti ludia neprecenuju svoje skutocne zaujmy,priklad/ ze ten co si chce len uzit , tak vyhlasuje ma zaujem o vazny vztah/ tak je to dost realne. Ked si niekto da inzerat , ze hlada dominu , ktora mu spravi to a to , tak sa nemoze cudovat , ze dostane zo par ponuk , kde sa mu ponukaju rozne damy , ochotne mu poskytnut tuto sluzbu , za uplatu.