28. júla 2009 22:56:27 CEST
pro mě docela zásadní
tepny - omezení přísunu krve do mozku ti navodí velmi rychlé velmi příjemné pocity, nemáš pocit dušení, poddáš se tomu snadno, spíš prosíš aby dom vydržel a dopřál ti čas, pokud se tomu poddáš nastane velmi příjemného zabrnění které začne v mozku a pohltí celé tělo
Přikrytí úst a nosu rukou používám jen jako přidušování, zde bez pout - což neprovozuji - bych se nepoddala - to je na mě moc těžké - ale i zde se dá pokud vydechneš do úst - ruky, nezděsíš se a místo nádechu vydechneš znovu, povede se možná, chce to hodně klidu a sebekontroly - zalije se ti mozek a uvolníš tělo, ale opakováním se postupně dostáváš do příjemných pocitů a pak už se nebráníš a ruku nebereš jako nepřítele - to je asi ten problém u mě a asi nejen u mě.
Docela časté u přidušování krčních tepen postupně obojkem nebo čímkoli jiným je potřeba dávat velký pozor na otoky obličeje, cítíš v hlavě zvláštní tlak, popraskají žilky pod očima, oteče obličej a rozbolí hlava - vše se srovná docela rychle ale není to asi nejlepší :)))
Já za sebe - přidušování rukou nebo obojekem - škrtidlem - neskutečně jiné vnímání dráždění pohlavních orgánů a poté může být velmi příjemné vystupoňování do "odejití" - až již dotáhnutí obojku, či již jsem v pocitech jinde že přijmu i dušení rukou - pak pocity nemám jiné - prostě úplné zalití a uvolnění těla - hmm JAK VNÍMÁTE VY?