15. februára 2006 23:39:33 CET
A co ma na tom vzrusuje, asi ten pozit totalnej bezmocnosti, pocit toho igelitoveho vrecka, pocit toho ze som obet, ako citim ze mi ho natahuje cez hhlavu a pevne podviaze krk, ako mi cez vrecko chiti nos a usta a ja sa nemozem vobec nadychnut, ako citim iba svoj pot vo vrecku a bezmocnost, ako som nahy a ona oblecena, ako moc som poizeny, je to nadhera, je to pre mna asi najvzrusujucejsia praktika v SM.I ked ak sa odrabam sam dlho v sacku nevydrzim, lebo ak sa namahas, dochdza ovela rychlejsie vzduch, asi najdhsie vydrzim ak je v jazdeckej polohe drzi mi pevne ruky, mam vrecko cez hlavu a jazdi na mne, vtedy je asi aj najkrutejsia, lebo ked sa jej blizi orgazmus kasle na to ze sa uz dusim a vspinam v krcoh.. Mam to proste rad a este velm rad sa s babou boskavam zec vrecko moc ma vzrusuje dusit sa a citit cez vrecko jej jazyk.
A v dom milujem ked mozem svoju babu znasilnit, ale mozem ju len skrtit a dusit rukami, milujem ked lezi na brusku sputana, roztiahnem jej nohy,zasuniem jej tam vtaka, dam nohy ku sebe aby bola pekne stlacena a zacnem sa prirazat ku jej rike, chytim jej rukou nostek a usta a kocham sa ako ku tej devke prirazam a ako sa podmnou snazi z nedostatku vzduchu vyprostit, ale musim byt ku nej zial jemny, lebo moc toho nevydrzi....ale je to fajn i ked radsej som obet