Forums » Nekategorizováno

House boy

• 15. júna 2007 11:13:40 CEST
    Základní praktika, která vychází z mé přirozené touhy sloužit pro pohodlí ženy, které mi ráda bude věnovat čas, mé výchově v poslušnou služku, pokorného otroka i hravého psa. Vykonávání veškerých domácích prací, posluhování, starost o pohodlí své Paní. Výcvik v domácí služku, sluhu, otroka. Plnění úkolů za ponižujících podmínek, jejich ztížení rafinovanými doplňky... Bez dovolení nesmím udesnout, pohy je váhradně v kleče nebo jak upřesní Paní.

• 24. júla 2007 19:27:12 CEST
    .. pokud se lidí dobře znají, více si věří, milují se a mají k sobě hluboký vztah, tak povětšinou nevěru a rozchod řešit nemusí...
  • 24. júla 2007 17:34:57 CEST
    Ale tiez cim sa ludia lepsie poznaju, viac si doveruju, miluju sa a maju k sebe hlboky vztah, tym intenzivnejsie potom prezivaju neveru a rozchod...
  • 24. júla 2007 13:05:58 CEST

cim sa ludia lepsie poznaju, viac si doveruju a tym mozu aj intenzivnejsie prezivat to, co citia a robia
  • 24. júla 2007 9:27:45 CEST
    Souhlasím s tím, že je třeba skutečného poznání obou zůčastněných DS stran. Nestačí email, telefon nebo jedno posezení u kávy. Je to dlouhodobý proces vzájemného poznávání. tak jak dominantní žena musí pijmout ke svému subíčkovi důvěru, tak je to i naopak. Protože v momentě kdy bude subík v poutech, je na poznání příliš pozdě. Vzájemná důvěra a sympatie, chuť plout na společné lodi DS vztahu je základ oboustranně příjemného prožívání dní jako otrok a sluha na straně jedné a dominantní žena na druhé.
  • 24. júla 2007 0:42:53 CEST
    proč myslíš,myslím ,že hodně dámám vyhovuje právě subík-služka,alespon mě teda určitě.Jenže pokud si mám někoho pustit do svého soukromí,pak to musí být především člověk,s kterým si rozumím,věřím mu a vím,že se na něho můžu stoprocentně spolehnout.Zájemců je hodně,ale ne každý je vhodný "adept".
  • 23. júla 2007 23:58:20 CEST
    Nějakou dobu se snažím najít Paní jako služka, majordomus. Mám pocit, že o takového subíka moc dominy nestojí. Mýlím se ?
  • 17. júla 2007 10:25:11 CEST
    Dámy, bez jakýchkoliv bočních úmyslů, s vámi jednoznačně souhlasím. I dominantní žena, je žena která cítí, vnímá a je uvnitř citlivá. Je to žena. žena, která není jiná než ženy, které nejsou zasaženy dominancí. Naopak já si vážím toho, když dominantní žena dokáže se svým submisivním partnerem nalézt takové souznění, že on chápe její nálady a sanží se v ten moment, kdy ji není nejlépe být oporou, přítelem, i kamarádem, i když je stále ve vztahu v mysli subíček, pro kterého ona je jeho Madam.
  • 17. júla 2007 10:18:16 CEST
    Pravda, asi jsem to napsal trošku květnatě, že je možné si to vyložit několika způsoby, k čemuž asi došlo.Na druhou stranu to vyvolalo zajímavé reakce. Služka, i když mužská, je služka, ale také subík. Tudíž vše je postaveno do společné množiny, která tvoří psychické i fyzické uspokojení z ds vztahu. Samotný úklid opravdu není to pravé nastartování k uspokojení submisivní duše, ale zadávání úkolů, kontrola jejich plnění, různé ztěžování dané práce, vlastní hodnocení, případné tresty a odměny, spokojenost dominantní ženy s úklidem a chováním...Takže skutečně subík nepůjde do úklidové firmy, i kdyby šéfovou byla samotná MISS WORLD
  • 17. júla 2007 9:25:52 CEST
    také mě to trochu zarazilo.Souhlasím s Liinou,že i domina je jen člověk,a má plné právo se tedy tak i projevovat.Občas slyším názory jak Dáma nesmí nikdy plakat,nesmí mít z ničeho strach,nemá právo žít "normální život" s mužem,který není sub.a pd.Je mi z toho občas smutno,ale moudrý subík takové nesmysly vůbec nevypustí z úst.
  • 17. júla 2007 9:08:28 CEST
    Ja by som bol rad vasa sluzka.Mam uz s tym skusenost.Je rozdiel byt otrokom a sluzkou a ja som radsej sluzka.
  • 17. júla 2007 8:39:15 CEST
    Mě zarazilo, trochu naštvalo a trochu i rozesmálo tohle"

" a tiez bolo citit ako stratila hlavu, lebo s tym neratala ani ona.. to neposobi dominantne a mne sa vtedy vobec nechcelo sluzit.. a vedel som, ze uz viac k tej zene nepridem"

Dominantní žena nemá právo znejistět? Zazmatkovat?? Nebo jinak projevit, že "jen člověk"? Příliš často se setkávám sa tím, že subíci, ale i subinky očekávají, že jejich paní/pán bude neochvějnou skálou bez lidských slabostí a chybiček... Na to, být člověkem se vším, co k tomu patří přece nemá právo jen subík...
  • 17. júla 2007 0:15:20 CEST
    Už vidím subíka který jde makat do úklidové firmy a je v jednom kuse vzrušený když na něho začne ječet "tlustej upocenej velkej šéf" Ale ted vážně, souhlasím s tebou, že většinu subíků oslovuje více to, že slouží a jsou ponižováni,než opravdu samotný úklid,i když existují vyjímky.
  • 16. júla 2007 20:49:48 CEST
    ..mozno preto nenachadzate :) ..koho to bavi naozaj sa predsa moze zamestnat v nejakej upratovacej agenture..koho bavi sluzit, toho najdete tu..ale zato ze rad sluzi a je ponizovany este nemusi znamenat, ze ma rad vysavanie, alebo dokonca vysavac a to jeho priserne vrcanie
  • 16. júla 2007 10:11:51 CEST
    prepac,ale nepochopila som,kam mieris. To, ze subik ma dusu a podobne, to nemam v umysle spochybnovat. Hovorila som o tom,ze je tazke najst subika, ktory ma k upratovaniu naozaj vztah,ktoreho to svojim sposobom bavi. A ze vacsina sub preferuje pred upratovanim ine praktiky, sa hadam nemusime bavit. Nejde mi o subika, ktory to bude robit za trest,pretoze musi, pretoze ho to ponizuje /prepac,crowlie /, hoci je to zaujimavy aspekt. Ale ked chcem niekoho na pravidelne dochadzanie a upratovanie,tak by som uprednostnila,kedby k tomu mal kladny vztah. Napriklad TV sluzky su velmi sikovne v danej oblasti a praca v domacnosti ich naplna. To je ten rozdiel,o ktory mi ide. Je tazke najst niekoho na tu ktoru konkretnu praktiku, a je jedno,ci ta praktika je spank,strap on alebo upratovanie. Akurat ze to upratovanie sa mi zatial javi ako najmenej preferovane z vymenovanych.
  • 16. júla 2007 5:52:55 CEST
    Zmýlenou "dominantních dam" je fakt,že jsou někdy až paranoicky přesvědčené o tom, že otrok chce jen brát, nikoliv dávat. Pravá a skutečná domina ví, že i ona ve vztahu se submisivním mužem nese svou tíhu zodpovědnosti, protože i otrok má srdce a city. Často nenaslouchají tomu co je jim sdělováno ze strany subíčka, který se ji snaží přesvědčit o tom, že právě on je ten jediný a pravý. Avšak i subíček má šestý smysl a pozná jestli dotyčná má vrozenou dominanci, nebo je to jen herečka, která si přečetla něco o BDSM a domnívá se, že zvýšený hlas a bič staší. Nikoliv. BDSM je o vnímání, pocitech, fantazii a vzájemné důvěře. Takže si dovolím nesouhlasit s tvrzením, že když přijde na úklid subíček mlčí. Pokud ano, tak každá dominantní dáma má plné právo volby ano i ne.
  • 15. júla 2007 23:19:24 CEST
    lebo nezamkla zvnutra.. a tiez bolo citit ako stratila hlavu, lebo s tym neratala ani ona.. to neposobi dominantne a mne sa vtedy vobec nechcelo sluzit.. a vedel som, ze uz viac k tej zene nepridem
  • 15. júla 2007 21:49:52 CEST
    Bol som sluzkou u dominantnej pani.Od rana som robil domace prace.Upratoval som,vysaval umyval dlazku pral nakupoval a to obleceny do zenskych siat.Popohanala ma bicovanim.Spestrovala mi to svorkami zvezovanim.Vecer ma trestala za nedostatky.Bolo to uzasne a rad by som znova bol sluzkou.
    • 2 posts
    15. júla 2007 18:44:27 CEST
    preco ta niekto pristihol? a cia dovera isla tatam,tvoja alebo dovera panej? teda crowlie, ty si expertko
  • 15. júla 2007 17:21:11 CEST
    ja tam mam 6!

vzdy ked som sluzil ako domaci otrok som upratoval dokladne a preto som mal moznost sluzit aj opakovane..
    raz ma pristihol niekto z rodiny Panej a vztah aj dovera sla tatam..raz sa Pani odstahovala a ja bez auta som prestal byt flexibilny a tretikrat sa moja Pani vydala a odstahovala do USA..
    nemam rad upratovanie.. je to pre mna ozaj utrpenie a ponizenie..a to mam rad
  • 15. júla 2007 16:27:02 CEST
    ako si tak prezeram profily submisivnych uzivatelov,tak zistujem,ze vacsina ma pri praktike domace prace priradenu nulu. Vsetci by len sluzili a sluzili,ale robit sa tusim nikomu nechce
  • 14. júla 2007 14:10:29 CEST
    Diky zy vase nazory i otazku co je vlastne mysleno jako domaci sluha-sluzka. Kazdopadne ani ja nepatrim mezi ty typy, kteri jsou spise zamereni na sve prevteleni do pozice zeny diky saticka, dlouhe uprave. Ja zenske saty, nebo treba jen spodni pradlo beru jako jistou cast uspokojeni psychiky, kdy jsem timto zpusobem jiz upraven a pripraven k uklidu, posluhovani a podobne. Staci krajkova zasterka a tanga, samodrzici puncochy. A samozrejme pouta a obojek. Domaci sluha - sluzka muzskeho pohlavi podle meho svedomi je skutecnym prinosem k pohodli Pani,ktera se nestara o uklid, vareni, je osluhovana, opecovavana.
  • 13. júla 2007 10:17:12 CEST
    zatial to znie velmi slubne
  • 13. júla 2007 10:08:54 CEST
    Asi to není úplně běžné, ale ač sub, chci zůstat za každých okolností chlapem, sloužit Ženě jako muž-subík, ne jako subinka v šatičkách. A taky nemám rád, když si Žena bere dildo - nechci sloužit chlapoženě, ale Ženě, která je hrdá na své Ženství. Prostě mě vzrušuje dominantní Ženství a submisivní mužství ...
    Jinak - když otrocký úklid, tak gruntovat pořádně a pravidelně.. jedině tak to má podle mě přínos.

Ovšem nic proti nikomu - proti gustu žádný dišputát!
  • 13. júla 2007 2:15:18 CEST
    Tak to já si představuji opravdový úklid - všechno by se muselo jen lesknout.
  • 12. júla 2007 23:28:43 CEST
    mna by zaujimalo, co si subkovia zamerani na ulohu domacej sluzky tak predstavuju ako napln prace. Pretoze casto sa docitam, ze by mi napriklad poupratovali. Otazka vsak je,ci maju na mysli velke gruntovanie,ktore by pre mna skutocne mohlo byt prinosom a pomohlo by mi,alebo ci maju na mysli len take to otrcanie sa zopar minut v uniforme s vysavacikom uprostred obyvacky, co sice moze byt tiez zaujimave,ale rozhodne to nie je upratovanie ...