Forums » Nekategorizováno

House boy

• 19. júna 2007 11:46:32 CEST
    Tak to je smutné :-(( Ale ono slovo submisiv a otrok vybízí samo o sobě ke službě. Možná, že dotyční nedomýšlejí důsledky významu slova submisiv popřípadě otrok. Ale pokud chcete mít house boye musíte si umět vybrat toho pravého. A on se jistě najde, nebo alespoň adept, který je to schopen, byť po tuhém výcviku zvládnout. A ono to chce v tomto případě i Vaši trpělivost.
  • 19. júna 2007 11:40:50 CEST
    "Madam, ale house boy není jen na jednu akci nebo jednorázové použití."

No jo.. já to vím:))) Ale oni to často nevědí ti subíci:))))))
  • 19. júna 2007 11:38:23 CEST
    Madam, ale house boy není jen na jednu akci nebo jednorázové použití. Jistým výcvikem se v relativně krátké době z něho může opravdu stát velice funkční služtička. A i případná úprava se dá vyřešit třeba dřívější úpravou, než nastoupí do služby a i doba úpravy se dá výcvikem zkrátit. Odpozoroval jsem to sám na sobě. Tedy mluvím jako subík, který především uspokojuje potřeby své Madam.
  • 19. júna 2007 10:21:23 CEST
    Dekuji za krasny a rekl bych z jednoho pohledu urcite presny pohled. Ja napriklad nejsem typ klasickeho male maid,ale subicka, co saty bere jako to, v cem se dokazi prenest do sveta, kde slouzim pro pohodli damy. Stejne tak jako zasterka, damske kalhotky, podvazky a puncochy. Saty beru predevsim pro chvile kdy je cas na hrani, ty drobne upravy ve sluzku v momente kdy prace je skutecne tim hlavnim proto aby Panicka byla spokojena. Pro mou submisivni dusi jsou saty vhodne pri navstevach,ksde je dobre aby sluzka vypadala k svet a treba s roubikem byla vzdy po ruce.
  • 19. júna 2007 8:40:14 CEST
    Nó.... Mezi námi děvčaty, taková služtička je moc prima:)) Moje zkušenost je ale taková, že pro většinu takových služtiček je podstatně důležitější, jestli mají na sobě slušivou uniformičku, botičky na podpatku a jak jim to sluší, než jestli odvádí dobrou práci pro svou paní:) Pokud dostanou nějaký úkol, tak se hodinu a půl oblékají, maluji - aby vypadali stylově... a skutek utek:)))) Prostě je pro ně důležitější jejich fetisch, než vědomí, že jsou své paní SKUTEČNĚ užiteční:-))
    Další úskalí je v tom, že spoustu věcí subíci (nejen oni, ale všichni chlapi) prostě neumí...:)))) A třeba já jsem hodně netrpělivá a při představě, že budu chlapovi hodinu vysvětlovat, jak se co dělá - a on to stejně zvrtá... dostávám kopřivku:)))
    Něco jiného je situace, když si hrajeme.. tam pak samozřejmě vzniká prostor pro trestíky za neupravenost, nešikovnost.. ale na to musí být nálada. V běžných situacích, které přináší život - pokud něco potřebuji udělat rychle a dobře, nespoléhám na subíka ve věcech, o kterých vím, že je neovládá s přehledem..
    Čest existujícícm vyjímkám (i když píšu o špatných zkušenostech, jednu takovou světlou vyjímku vlastním).
  • 18. júna 2007 7:43:56 CEST
    Tak koukam ze latex v lete moc neprosel Pravda je, ze zasterka, ci kratka pruhledna krajkova sukynka splni stejny ucel. Ono meze fantazie jsou tady skutecne neomezene. Ale zamysleme se spise nad tim, je-li takovy house boy lakadlem pro dominantni zeny.
  • 17. júna 2007 9:36:32 CEST
    Ahojte, stat sa sluzkou v peknom oblecku,lodickach,silonkach vykonavat vsetky domace prace a starat sa o pohodlie svojej Panej to by bolo pre mna splnenie mojho sna,spaja to v sebe vsetko to co ma zaujima a vzrusuje - damske oblecenie,feminizaciu a submisivitu
  • 16. júna 2007 22:00:59 CEST
    To je fakt, je to na Vašem přání, ale guma zeštíhluje a třeba má i zipy....
  • 16. júna 2007 21:42:03 CEST
    Tvůj obleček ti bezpochyby sluší,a kontrasty mám sice v oblibě,nicméně zástěrka,odhaluje to co vidět toužím,a služka polonahá,nebo v rajc-šatičkách je více vzrušující,než-li zahalená
  • 16. júna 2007 15:23:40 CEST
    Jako vrchní vrstva bílého latexu by zástěrka a čelenka betelně kontrastovaly s černým celotělovým oblečkem s hadičkama na patřičných místech. A když nebudu svázanej, tak můžu i pracovat
  • 16. júna 2007 11:32:58 CEST
    Myslíš v latexové zástěrce a čelence ?Bez pochyb by ti to slušelo
  • 16. júna 2007 11:29:58 CEST
    • 2 posts
    16. júna 2007 10:44:04 CEST
    aj ja chceeeeeeeeeeeeeeem :o)
    • 2 posts
    16. júna 2007 9:01:31 CEST
    Nam na podobne hratky staci zasterka :-))) aj tak sa rada pozeram na telicko a latex ako taky moc nemusim.
  • 16. júna 2007 7:11:50 CEST
    Madam, ale mohla by být v latexu, ne
  • 16. júna 2007 0:38:50 CEST
    Myslím že tohle se líbí hodně Dámám,sama mám svoji osobní mužskou služku v dámských šatech,která se stará o úklid,o nákupy,dělá mi manikůru a pedikůru,zkrátka se stará o mé pohodlí,a můžu říct že si život bez služky už nedovedu představit.A ani nemusí mít šatičky z latexu
  • 15. júna 2007 21:52:11 CEST
    mě a mé paní se to líbí.jen nemůžeme sehnat nějaké pořádné služkovské šatičky na mojí 190 cm postavu nemáte někdo typ?
  • 15. júna 2007 21:35:05 CEST
    Doufám, že se tu rozproudí diskuze. Dámy, co služka v dámských šatičkách z latexu? Líbiil by se ?