Forums » Nekategorizováno

Dominantní dívky vymřely?

• 29. januára 2009 18:46:22 CET
    copak jsem se vzpouzel, vždyť jsem to rozvedl, ne? Divil bych se, kdyby Vám o to nešlo také.
  • 29. januára 2009 18:44:26 CET
    Nejde ani zdaleka jen o sex, bdsm je eroticko-duševně-duchovní záležitist. Sex má v bdsm nepochybně své místo - ale nejde jenom o něj. mimochodem - Vám ženám se sex nelíbí?
  • 29. januára 2009 18:05:27 CET
    muzom ide o sex
  • 29. januára 2009 17:39:31 CET
    tak mne urcite nejde o sex !!!!!!!!!!
  • 29. januára 2009 16:59:18 CET
    Ale i SM je o vzrušení, intimitě a hraní si - nevylučoval bych to apriory ze sexu
  • 29. januára 2009 15:18:48 CET
    ja ti na tu zakladnu otazku odpoviem - preto ze vam ide iba o sex... ze nie? prosim ta neklam...
    muzom nejde o sex? kolki z vas sa zasmiali?
  • 29. januára 2009 14:57:15 CET
    v jistém smyslu je to možná bolet bude, tedy pokud se přestanou bát submisivní jedinci a makonec k domině/ dominantovi dojdou ( už jsem viděl utíkat vyděšené klienty od madam). Na druhé straně neuspokojená dominantní dáma nebo i dominant může propadnout duševnímu traumatu :-)
  • 29. januára 2009 13:50:37 CET
    "nakonec je to bude i bolet"

Samozřejmě. S mojí bývalou přítelkyní to dokonce bolelo hned na začátku prvního setkání :-)
  • 29. januára 2009 13:47:57 CET
    Netvrdím, že se to nemůže stát. Ale já osobně jsem to nezažil a to jsem na netu už více než deset let a dost aktivní. Většinou když si s nějakou ženou začnu psát, obyčejně si pak i vyměníme telefony a zavoláme si. Myslím, že do telefonu poznám, kdo je žena a kdo je muž. Rovněž si troufám při osobním setkání ženu a muže rozeznat :-) A potom taky v bdsm komunitě zná každý každého - ne třeba osobně, ale zprostředkovaně přes další osoby. Takže i tady je hned jasné, o koho se jedná.

Nevylučuji, že se občas může nějaký muž skrývat pod nějakým novým ženským nickem. Ale za dobu svého působení jsem už poznal stovky ženských nicků, z nichž se potom skutečně vyklubaly ženy, takže si rozhodně nemyslím, že by muž pod ženským nickem byl nějaký masový jev.

• 5 posts
    29. januára 2009 7:10:21 CET
    ...tak to si velmi naivny, ked si myslis, ze sa za niektorými zenskými nickmi neskrývaji muzi a je to iba legendainternetu :-)
  • 28. januára 2009 23:22:34 CET
  • 28. januára 2009 22:39:19 CET
    Prý se hledají špatně, ale nevymřeli, jen vzájemné seznámení ovládá strach. Nekomerční dominantní dívky, spíše ženy, se těžko orientují v masivním množství inzerátů subíků, z nichž mnozí ani neví co požadují a většina hledajících otroků zase má strach, že nakonec je to bude i bolet. A v tomto guláši se nakonec ztratí i ti co mají skutečný zájem.
  • 28. januára 2009 22:26:18 CET
    sexy spotene ponozki
  • 28. januára 2009 18:52:11 CET
    Jestli ono to nebude tím, že ti chlapi s ženskými nicky se snaží spíš oslovovovat ženy:) Hodně ženských nicků, se snaží přihovořit jako "kamarádka" a nabídnout svého otroka, kterého už nepotřebuje... nebo potřebuje "poradit" co s otrokem - přičemž se snaží vylákat nějaké barvitý popis hrátek....
  • 28. januára 2009 14:32:23 CET
    Nemůžu souhlasit, v bdsm komunitě se pohybuji více, než deset let a zatím jsem se s podobným jevem nesetkal. V telefonu nebo při osobním setkání se projeví jednoznačně, kdo je muž a kdo je žena. Názor, že za ženskými nicky jsou muži, pokládám za urban legend internetu.
    • 5 posts
    28. januára 2009 13:58:20 CET
    • 7 posts
    27. januára 2009 22:08:44 CET
    Taký hotentot ako Ty,naozaj nemá šancu.
  • 27. januára 2009 22:04:06 CET
    no to vymreli už tu je takychto for dost viaci tak pišu, domina sa tažko zhana zachvilu nezoženieš nijaku
  • 23. septembra 2007 9:37:40 CEST
    Ktovie či ten fenomén niesi zrovna aj ty.
  • 22. septembra 2007 14:04:18 CEST
    NIKTO NEOZNAMIL,LEN SA TAK OPYTAM CIM TO JE???? xa xa
  • 22. septembra 2007 13:01:03 CEST
    Všetci ktorí videli moje foto alebo počuli môj hlas - oznámte tomu pánovi/dáme že je .......... zatrpknutý voči svetu. Pozdravujem všetkých
  • 22. septembra 2007 12:34:36 CEST
    NAJVIAC SA MI PACI NA TOMTO FORE ZE SI MUZ DA NICK ZENY A HRA SA NA ZENU,AJ KED JE TO FENOMEN VSETKYCH FOR,ALE NACO PIOSAT NAZORY KVAZI AKOZE ZENA,VIEM ANONYMITA ROBI SVOJE ALE POVIEM VAM 90%AKOZE ZIEN A DOMIN XA XA SU MUZI...TAKZE JE ZBYTOCNE O TOM POLEMIZOVAT.
  • 22. septembra 2007 11:39:31 CEST
    vyťahovali túto miestnosť Zase tu budú tý akože sub. drbať a haluziť a ani samy nevedia o čom.
  • 22. septembra 2007 2:44:27 CEST
    Čo človek - to názor. Takže postupne - je tu skutočne nepomer sub a dom. Je tiež pravdou - že niekedy sa ponuky naozaj sypú a nedajú zastaviť. Niektorí sú otravní, niektorí vlezlí, niektorí prosiví. Už sa mi dokonca stalo, že som slušne odmietla a druhá strana ma okamžite začala urážať. Takže vedzte všetci so sub sklomni - takýmto ďakujte za to, že po pár správach už nemám niekedy chuť ani číťať fórum a nieto sa zoznamovať.
    Za druhé - to, že uvediem čo sa mi páči nie je duševný striptíz - milé dámy dominantné. Aj v bežnom vzťahu sa snažia ženy muža zaujať - len to nerobia takto priamo. Ja na priamu otázku dám priamu odpoveď.
    Za tretie milý muži so sub sklomni. Ak si myslíte, že zaujmete tým ako sa budete hneď v prvej správe klaňať a prosiť - robíte veľkú chybu. Nechajte si poradiť odo mňa - zatiaľ najdlhšiu komunikáciu - a zároveň najinteligentnejšiu mám s takými mužmi, ktorý boli slušný ale "normálny". Ba dokonca vyjadrili aj svoje názory. A vedzte, na submisivite im to neubralo a ani mne na dominancii.
    Za štvrté - pošlite mi niekto ten cenník o ktorom tu všetci hovorili, ja som ho ešte nevidela. Tak nech sa poučím aj ja.
  • 21. septembra 2007 21:27:08 CEST

Pozorne som "preluskala" cele forum a...suhlasim. Vacsina subikov chce vediet, co by som s nimi robila, co by robili oni mne a pod. Tym uz nabuduce budem odporucat forum a temu "knihy o BDSM". Pravdepodobne len potrebuju podnietit vlastnu fantaziu.
    Promiskuitne Dominy? Neviem posudit, nepoznam vela ludi zo sfery BDSM (nepocitam pismenkovych znamych), preto poviem len moj vlastny nazor. Ak je pre nejaku Dominu "Domina" aj povolanim a zivobytim, asi je pre nu nevyhnutne mat vela subov. Ak sa vsak Domina zivi povolanim, z ktoreho musi platit dane a najde tu spravnu polovicku teda suba, ktory jej vyhovuje a ktoremu vyhovuje ona... Preco by mala nahanat dalsieho? A zacinat odznova s vychovou?
    Teraz to mozno vyzera, ze ja ho uz mam. Ale nie. No uz viem, co chcem a viem, ze ten MOJ sub bude len moj.