Forums » Nekategorizováno

Dominantní dívky vymřely?

• 20. júla 2007 11:42:20 CEST
    jasne...chlap prehovoril....

jedine, co ti mozem dat za pravdu, ze vacsi penis sa viaze lepsie ako maly
  • 20. júla 2007 11:33:35 CEST
    Že "Dominy a ženy všeobecne" nezaujíma u subíka penis?
    Hlúposť.Opak je pravdou.

• 20. júla 2007 11:21:05 CEST
    vies, mozno naozaj bol dovod rozchodu v niecom inom ako v BDSM
  • 20. júla 2007 11:09:01 CEST
    co jsi čekal,vždytˇ je to pravda
  • 20. júla 2007 11:02:55 CEST
    Liina: Tak dik...
  • 20. júla 2007 10:53:54 CEST
    Pokud jde o inzeráty,pak mohu říci jen tolik:Z došlých 15 odpovědí od submisivů ,kteří to údajně myslí vážně a jiné řeči,bude možná,tak 1 seriozní.Představ si kolik lidí má stejné myšlení jako ty ,a zadá si fiktivní inzerát.Mimo jiné:Pokud se podívám na něčí profil ,a jako první spatřím fotku penisu ,už mě ani nenapadne se podívat na cokoliv jiného a mám jasnou představu o takovém subíkovi.Věř tomu ,že penis ,je to poslední co Dominu a ženy všeobecně ,zajímá.Jsou důležitější kritéria.
  • 20. júla 2007 10:40:36 CEST
    Tak ty jsi živým důkazem platnosti úsloví "líná huba, holý neštěstí"...
  • 20. júla 2007 10:33:40 CEST
    Tak mne sa zase stala taka prihoda ze som normalne chodil s aktivnou dominou, a ani som o tom nevedel. Mali sme spolu uplne normalny vztah vratane sexu, a nikdy sme sa o svojich tajnych predstavach a prianiach nebavili. Az ked sme sa rozisli, pricom naznacila ze sa jednoducho k sebe nehodime, som zacal patrat preco, preco tak nahle, ved sme boli spolu stastny. A tak som ju nasiel nahodou jedneho dna na nete, jej prispevky, zaujmy, nazory, sny, fotografie. Zistil som ze ju bavi vela veci ktore mna uz oddavna pritahovali v mojich tajnych snoch. No nikdy som nenasiel odvahu jej povedat ze by som to chcel s nou skusit, a ze ma to vzrusuje. Skoda, mozno by sme boli spolu dodnes...
  • 20. júla 2007 9:38:34 CEST
    Tady by asi někdo rád neseriozní, která je k mání na požádání, ne?? Tak zkus Vodafon, ten je pro všechny - zadarmo a neomezeně:-))))))))
    To, že si nezainteresová veřejnost často myslí, že BDSM pozitiva znamená automaticky i promiskuitu, na to jsem si zvykla.. Ovšem, že stejný názor mají i lidé, co se jich BDSM osobně týká, to mě neskutečně rozčiluje.
  • 20. júla 2007 8:30:57 CEST
    preco je podla teba nenormalne, ked dominantna zena chce mat len jedneho subika/otroka?
    podla mna, ak tento splna jej predstavy a ocakavania, preco by sa mala nahanat za druhymi?

naopak, ak subik nema rovnake preferancie ako domina, je prirodzene, ze ak sa "nedaju"(podla mna sa daju) posuvat jeho hranice smerom k jej preferenciam, hlada si inde
  • 19. júla 2007 23:42:45 CEST
    Pravdu máš, ribosa.
    Nájsť si dominantnú partnerku v tejto spleti nezrelých, znudených a veľakrát iba experimentujúcich dievčat(česť výnimkám)je skoro nemožné!!
    Inú kategóriu zase tvoria seriózne ženy, ktorým sa páči status dominy, no sú zase úzkoprsé, prieberčivé a nedôverčivé.Väčšinou sa uspokoja s jediným subíkom a pustiť si k telu niekoho cudzieho je im cudzie:)).

Liina - To množstvo založených fór na podobnú tému vypovedá o niečom...

Nanufer - čo máš proti tej fotke, niesom síce na chlapov, no ten penis vyzerá podľa mňa normálne.

• 2 posts
    19. júla 2007 16:08:02 CEST
    Vzhladom k tvojej reakcii a fotke v profile sa ani velmi nedivim ze si nikoho nevies najst.
    Liina sa ti snazila naznacit ze neva vyznam preberat odznova zase to iste ale ty sa zjavne radsej budes citit urazeny ako keby si sa nad tym zamyslel
  • 19. júla 2007 14:57:38 CEST
    To, že se mi nedaří najít normálně "ujetou" partnerku, je hloupé, tak mi k tomu ještě vynadej, Liino. ...
  • 19. júla 2007 14:08:01 CEST
    Opravdu je naprosto nutné neustále zakládat další a další auditka se stejným obsahem?
    Jen některá auditka se stejným námětem:

ON/OF Domina
    Nazor jedneho otroka
    Fatální nepoměr dominatních žen a submisivních mužu???
    Myslítem že se tu dá nájsť domina?
    Dominy
    Hladač dominantných žien
    Hlada sa domina
    Dominy
    Zoznamka?
    Realne dominy
    První pomoc pro začínající subíky
    Kam to speje cele preboha