1. novembra 2007 8:41:43 CET
nie, nie som natolko vytazeny , ze by som si na tuto cinnost nenasiel patricny cas, len si myslim ze by nebola korunovana uspechom.
Predstava vydareneho stretka najma ludi co po nom volaju je nasledovna:
subici: pritomnost najmenej troch domin vysokoch minimalne 170cm , o hmotnosti maximalne do 60kg,s bujmymi poprsim minimalne cisla 4 , ktore z vacsej casti je obnazene, odete do kozi,a peknymi spicatymi kozenymi cizmickami, ktore obopinaju tenke lytka a siahaju az na stehna s bicikom v ruke /ale jemnym ,aby ich to nahodou moc nebolelo/, tieto dominy by sa mali o neho potrhat,a nedajboze ze by si vyhliadli inu hracku /ineho subika/.Samozrejme pani dominy by si utratu za vecer mali zaplatit same.
predstava dominanta:, nahate, mlade baby chodiace po styroch, taktiez s bujnym poprsim, ktore mu ho hocikedy a hocikde vyfajcia ihned ,bez jeho patricnej hygieny/o kondome ani nehovorim/ , kde mozu prirazit tak hlboko do krku , ze anesteziolog , pri zavadzani umelej trubice na dychanie je len amater a semeno spapaju s takym pozitkom ako zakusok , mu podaju do ruk bicik a cele od stastia sa daju uviazat na kriz a vystavia svoje nahate telo na bicovanie, po tomto vsetkom mu este nastavia anal /co keby nahodou mala vaginu moc velku/ ,a na jeho uspokenie. nadovsetko by este uvitali/dominanti/ aby dotycne subinky boli pany ,aby sa nemuseli obavat pohlavnej nakazy.
Predstava pritomnych dam -sorta A: svarny junak,s vyrysovanymi tehlickami na bruchu,ale zase nie moc svalovec,s nevinnym panenskym usmevom, ktory sa bude venovat len im , majster sveta v technike masazi, poznajuci zakutia vaginy lepsie ako hviezdy realu Madrid, pokial ma v keseni 10 tisic na utratu vecera nie je to na zahodenie.
predstava pritomnych dam-sorta B: muz v zrelom veku o minimlanaj vyske 190cm, hmotnosti 100 Kg -nie viac, ktory pride respektive damu dovezie na aute lepsej znacke, nebude ju napchavat pizou, vyzna sa v znackach vin , jeho vlasy su mierne pressedivele ,ale bujne, jeho pohlad jasny vyrecny a chcu aby pre neho ine zeny neexistovali len oni/ aj ked este nepatria na geriatricke oddelenie, ale ako adeptky na druhy dochodkovy pilier su uz nevhodne. potrebuju mat pocit ze patria len jemu,a ze on, o ine zeny ani zaujem nema , v tom obdive su schopne mu vyhoviet aj v roznych oblastiach bdsm , aj ked najvasci ich sen je aby ich svazoval a znasilnoval.
mozno je to popisane s troskou nadsazky ale je to vzdy blizsie k realu, o com ludia snivaju , ked pocuju to posvatne slovo v tychto forach slovo,,Stretko" ako rozne filozoficke uvahy, ktore tu blabolaju.
.......................................
musim povedat, ze spominana kaviarnicka v B.B. na mna zaposobila velmi dobrym dojmom, je na dobrom mieste, nie vidditelna, ale nie zase v krkahajoch/od pesej zony 10-15 minut pesi , 2-3 minuty od parkoviska kde sa po 18 hodine parkuje zdarma, je dostatocne priestrana, pre 20 ludi v pohode, 40 ludi uz by malo problem,pokial by sa ta zadna cast nedala rozsirit/uz si moc nepamatam/, ale zase kde by sa tu nabralo 40 ludi-len ak by sa oragnizoval koncorocny vylet nejakej strednej skoly. Moderny bar, ale ja som radsej ocenil interier v zadnej casti , kde je krasny kozub, ktory budi dojem domova. Majitelka kaviarne je skutocne bdsm pozitivna ,a patri k tej krajsej casti zien posobiacich v oblasti bdsm, oproti idealu dominy/netvrdim ze je domina/ spominanej v prvej casti tohto prispevku jej mozno do toho idelau chybaju len nejake 3 cm ,a jedno ciselko poprsia. Ceny bezne ako v kaviarnach v krajskych mestach , takze s lievanou mineralkou dcl za 2 Sk sa rozlucte a kavou za 10 Sk taktiez. Tuto kaviarnicku si viem velmi dobre prestavit ako miesto pre nejaky bdsm film. Zial ako pravidelne stretnutia to moc realne nevidim/nedostatok ludi/uvediem priklad: kecacie zrazy mi moc nevyhovuju z dovodu , ze nie je kde potom prespat a nie vzdy je tam osadenstvo ochotne akcnit a na vas sa divaju potom trosku cudne. Z toho dovodu som spravil za poslednych 15 mesiacov dve akcie s moznostou prespania, aj s programom,aj s moznostou akcnenia. Prislo cca 15 ludi, ale z okolia B.B. ja- jedna moja technicka sila, aj ked je bdsm pozitivny , viem ze pokial by som od neho nepotreboval technicke zabezpecenie tak by neprisiel,a majitel sponzorovanej nehnutelnosti, v prvom pripade a v druhom pripade spoluziak jednej pritomnej damy, ktory sa chcel s nou po dlhom case porozpravat-v nasom ponimani vanilka. Ostatni boli zo vzdialenenosti od 60-220 km. Z toho dovodu nevidm realny uspech stretnuti V B.B. , lae kkludne to mozes skusit , pokial budeme mat my dvaja s luzi volno , tak prideme,ale dovolenku si zase koli tomu brat nebudem.
chcem ta upozornit aby si nebol sklamany ako svojho casu wiki , ktora ponukla priestor v centra v blave, Myslela si ze zabije dve muchy jednou ranou- trzba vysia o 10 tisic oproti beznej prevadzke a zakazdym nova mlada bisexula subinka pre nu a jej priatela, placacka na muchy dopadla uplne vedla. Pri tychto stretkach nie je zriedkovostou ze ti niekto cuca 2,5dcl mineralku alebo jedno pivo cely vecer, aj ked sice stoji 40, aj tak to nepokryva naklady na prevadzku.