Forums » Nekategorizováno

Zilinsky kraj

• 27. februára 2010 9:18:01 CET
    Dik za stretko bolo to fajn, prislo sice iba par ludi ale skutocne som sa dobre zabavil.
  • 27. februára 2010 6:46:41 CET
    Bola výborná zábava, vynikajúca partia skvelých ľudí.... jedným slovom super!!! Už sa teším na ďalšie stretko, ktoré je predbežne naplánované na 9. apríla. Ešte raz všetkým vďaka, bolo mi s vami veľmi fajn.
  • 26. februára 2010 12:27:47 CET
    Stretnutie je už dnes (to len aby ste na to nezabudli). Pre motorizovaných: dá sa parkovať po 18:00 zadarmo a pomerne blízko v Sade na Studničkách Pre nemotorizovaných: od autobusovej stanice ulicou Daniela Dlabača, rovno ďalej popri Sade na Studničkách, mierne do kopca po pešom chodníku pozdĺž parkoviska hotela BOSS a ste skoro tam (hneď 1. budova za hotelom). Od železničnej stanice cestu popísal Peter32 ;-)
    • 5 posts
    25. februára 2010 18:28:05 CET
    No aj mna by si tam mohol stretnut :)).teda ak prides
  • 25. februára 2010 18:03:15 CET
    Tak koho zajtra stretnem?
  • 15. februára 2010 15:33:24 CET
    Posúvam hore pre tých, ktorým sa nechce hľadať vo fórach. Stretnutie bude dňa 26. februára (piatok) 2010, začiatok o 19:00, v pivnici Rohan, Horný val 27 v Žiline. Ide o normálne verejne poznávacie kecacie stretnutie, každý kto príde bude vítaný a nepotrebuje k tomu žiadnu pozvánku, ručiteľa ani nič podobné :-)
  • 12. februára 2010 11:49:22 CET
    pokial je stretko na pozvanku tak sa nevyhlasuje takto verejne ale len pozvani dostanu do mailu pozvanku pripadne su pozvani telefonicky, potom je dalsi druh stretnutia a to je poloverejne, ktore sa vyhlasi verejne ale pristup maju len ludia za ktorych sa niekto koho organizator pozna zaruci a potom posledny typ verejneho stretnutia kde sa ohlasi miesto a cas a kto chce prist pride, toto stretnutie je vyslovene verejne, nieje urceny ziaden dresscode cize mozes prist v obleku, rifliach, teplakoch, pyzame alebo kludne aj nahy tak ako Ti to najlepsie vyhovuje
    • 5 posts
    11. februára 2010 12:42:23 CET
    :-) ..prečítaj si pozorne toto forum, ....a potom zistis, ze to je klasicke verejne, poznavacie, a hlavne kecacie stretko, takze pozvanku nepotrebujes
  • 11. februára 2010 12:21:24 CET
    treba mat aj pozvanku??
  • 11. februára 2010 8:51:33 CET
    pre mimo Zilinskych, pokial potrebujete poradit s tym ako sa dostat do zo Stanice do Rohana, je to pomerne jednoduche, idete po Narodnej Ulici smerom od stanice do mesta (ku vezickam Farskeho kostola) ked vyslapete Farske schody (to su tie na plytke na ktorych vam urcite nebude vychadzat krok) date sa do lava okolo kostola a divadla za divadlom zacina po lavej strane blok domov a na jeho konci je Rohan.
    Pre tych co ma poznaju osobne mozem po telefonickom dohovore poskytnut ubytovanie (jeden rozkladaci gauc v prizemi, jeden gauc v hale, a jedna postel na poschodi, pripadne tu mam zopar matracov, alebo si mozete doniest karimatky a spacaky)
  • 9. februára 2010 15:18:02 CET
    Termín sa blíži tak posúvam hore.
  • 2. februára 2010 8:37:50 CET
    Príď pozrieť naživo, ak sa spojí inšpiratívny priestor s dobrou partiou ľudí, tak sa až bojím, aby z toho spontánne nevzniklo akčné stretko
  • 29. januára 2010 15:22:13 CET
    ten ROHAN sa mi paci

...taky tematicky
  • 21. januára 2010 23:21:15 CET
    Budem sa tešiť
  • 20. januára 2010 15:01:29 CET
    Skvelý nápad, určite prídem.
  • 19. januára 2010 17:18:31 CET
    Zdravím všetkých a zastavujem hlasovanie o mieste 1. obnoveného žilinského stretnutia. Je rozhodnuté!

Bude sa to konať v pivnici Rohan, Horný val 27 v Žiline, začiatok klasicky o 19:00, dňa 26. februára (piatok) 2010. Ide o normálne verejne poznávacie stretnutie bez akčnenia. Tí, ktorí potrebujú mapu kde sa to nachádza a kde sa dá v blízkosti parkovať nech ma kontaktujú na e-mail: MirecZA@azet.sk pozrieť si to môžete aj na www.rohan.sk
  • 18. januára 2010 18:44:22 CET
    Ja teda síce nie som žilinčanka, ale rada prídem pozrieť a rozvíriť trochu hladinu žilinského kraja :) a navrhujem alebo resp. súhlasím :D s podnikom U Rohana :) je tam taká temná atmosféra
  • 14. januára 2010 12:29:53 CET
    Už toľko netestujte tie krčmy, vylezte von (kde majú wifi môžete aj priamo z krčmy) a napíšte svoje recenzie! Alebo žeby tu nebol nik zo Žiliny?
  • 12. januára 2010 21:35:36 CET
    Rozhodol som sa trochu rozvíriť prach, ktorým zapadlo toto fórum a na začiatok by som rád privítal vaše tipy, kde by sa dalo zrealizovať zatiaľ na začiatok nejaké to kecacie stretko v Žiline, prípadne blízkom okolí. Ideálne by bolo, ak by sa tam dalo časom podniknúť aj niečo akčnejšie. Ja už nejaké tipy mám, no nechcem vás ovplyvňovať. Viac hláv, viac rozumu a aj praktických skúseností. Privítam aj praktickú pomoc pri organizovaní ak má niekto chuť pridať ruku k dielu.
  • 12. novembra 2007 20:10:29 CET
    Pokiaľ by to bolo v BB a v rozumný dátum, tak ja by som prišiel.
  • 3. novembra 2007 9:23:42 CET
    chcem sa podakovat petrovi32 za dobru organizaciu podujatia. bola som na takomto "zraze" prvy krat, ale vdaka prijemnej atmosfere a skvelym ludom urcite nie posledny (aj pizza bola dobra, tak prezzo nie? )
  • 2. novembra 2007 21:16:55 CET
    kto ma záujem o stretnutie ludi orientovanych na trampling mam priestory v ZA aj dievcata ktore budu po nas stupat odpovede na rohozka5@centrum.sk
  • 2. novembra 2007 12:17:43 CET
    já budu moct až v sobotu. Tak neva, někdy příště, a nebo třeba u vás :-)
  • 1. novembra 2007 21:45:11 CET
    Podle mého se na srazy jezdí hlavně proto, že je tam pár známých, se kterými si chceme pokecat. Jistě, vždy poznáme další lidi a ty si pak v hlavě roztřídíme do 3 kategorií..1) s tíhhle člověkem se opět rád/a sejdu, 2) s tímhle člověkem už se nepotřebuji víckrát vidět a 3) většina lidí spadne do kategorie "je mi lhostejný". A pokud jde o mne, nerozlišuji, kdo je dominantní a kdo submisivní, u většiny svých známých ani nemám ponětí, jakou mají orientaci v sexu.
    Ale srazy mám ráda, zejména ty v Ostravě, kde se sejdeme, pokecáme, popijeme(až na mne, která se obvykle nalévám čajem), prolezeme x lokálů na Stodolní a jdeme domů.

Auta...jsou to jen prostředky, jak se dostat z bodu A do bodu B, mám-li dobré brzdy, správné gumy, dost paliva a auto v zimě topí, pak je mi jedno, jaké je... všimnu si maximálně, zda je červené, modré nebo zelené.

Muži...i kdyby vypadal jako ze žurnálu, pokud to bude vůl, nic jej nezachrání.

Jo...a pro přátele z Čech, tam mne znáte jako FM_Bronu :-)
  • 1. novembra 2007 18:51:04 CET
    som sa zasmiala žial taka je realita