21. septembra 2007 9:16:24 CEST
Na vysvetlenie:
1. Kurva, čo tlčie, súbíkov za peniaze = domina
2. Kurva čo fajčí vtáky a súloží za peniaze = obyčajná kurva
Svojou krátkou a vulgárnou reakciou som mimoriadne výstižne vystihol aktuálne profesionálne pôsobenie "madam Karmie", ako aj to, že S/M už nerobí.
Karmia mi pred siedmimi rokmi robila subu....a potom zistila, že je plno blbečkov, ktorí sú za to ochotní platiť, takže asi ako všetky dominy čo to robia za prachy. A nemám si prečo liečiť ješitnosť, pretože som s ňou stále v kontakte.
Vulgárne sa vyjadrujem preto, že jednoducho kurvy neznášam. Dôvod? Sú to kurvy :)
A ešte k tým dominám za prachy, len toľko, že to sú lenivé kurvy, ktorým sa nechce ani súložiť...
Ak neveríš spýtaj sa Profesora6, pozná mňa aj Karmiu a vie, že som s ňou mal opačný problém. Bola do mňa buchnutá a narobilo mi to dosť problémov, takže asi toľko.
Inak čo sa týka Karmie ako dominy, tak to posúdiť neviem, ale ako suba bola super, mala (má) to rada, vedela to prežívať...., ale prachy sú prachy :)
Jej problém je v tom, že si myslí, že môže s každým vyjebať (ospravedlňujem sa za výraz, ale vhodnejší som vo svojej obmedzenej slovnej zásobe nenašiel), vedeli by Ti o tom rozprávať baby čo pre ňu robili (tiež kurvy).
A ešte niečo na záver. Neznášam blbečkov, čo na mňa skúšajú amatérsku psychológiu.
To čo som napísal je môj názor ( netvrdím, že objektívny), ktorý vychádza z osobných skúseností, z toho, že Kamiu poznám 7 rokov a to je myslím dosť.
Howg