20. marca 2008 13:57:11 CET
Dalším téma které úzce souvisí s DS vztahem 24/7. Protože v jiné podobě DS vztahu by asi ztrácelo význam a smysl. Otrocká smlouva. Sice bez právního významu, ale s velmi silným psychologickým účinkem. Otrocká smkouva jako potvrzení oboustranného zájmu žít v DS vztahu vážně. Definuje, vymezuje, jasně stanovuje pravidla. Ta základní. Není to scénář her, ale je to dokument jenž stvrzuje oboustrannou svobodnou vůli být na jedné straně otrokem a sluhou, na druhé dominantní Madam, která za svého otroka přebírá v jistém smyslu zodpovědnost.
Vzhledem k tomu, že jsem již jednou ve svém životě takový dokument vypracoval a vzápětí po schválení Madam stvrdil svým podpisem, tak mohu celkem objektivně hovořit o pocitech, které v ten moment subíček zažívá. Už jen v momentě vypracování textu takového dokumentu přináší vzrušení a napětí.
Proč smlouvu, když z právního hlediska nemá cenu větší než papír na kterém je napsaná? Není to zbytečné? není...Až dnes jsem pochopil, že sepsání takové smlouvy která definuje základní pravidla je důležitá a to nejen pro submisivního muže. Ten si musí uvědomit svou pozici, vnímat ji jako tu která je prioritní a nedovoluje mu zahrávat si se svou Paničkou jako kočka s myší. Mám spousty přátel se kterými se bavím o všem možném. Nestačím se divit, když ti, kterým byla dána důvěra a jsou otroky svých dam, dokáží celkem bez výčitek svědomí nechodit na schůzky a do služby. Výmluvy typu, jsem unavený z práce, nejede mi auto, musím s manželkou nakupovat, mě dokáží rozesmát. Pravdou je, že ale co je jakoby povoleno, není zakázáno, a tak to subíčci zkouší. jenže podle mně to není fér vůči Paničce. neboť všichni víme, že ta přebírá za svého subíčka ve vztahu v jistém smyslu zodpovědnost. A tak pokud není subík sám od sebe být zodpovědný....
To byl ale jen příklad. Samozřejmě, že může být tisíc papírů, ale kde není skutečná oddanost a vášeň, nemůže být nikdy ani skutečné štěstí.
Každý z nás jsme jiný a každého motivuje jiná skutečnost. Mně osobně velmi dráždí povědomí o tom, že existuje nějaký dokument ztvrzující jasná pravidla a hovořící o tom, jak DS vztah je vnímán a kde má své hranice.
Otrocká smlouva by mohla být osobním prohlášením subíčka o tom, že se dobrovolně stává otrokem a sluhou své dominantní ženy, že respektuje její vůli a rozmary, že ji bude sloužit s vědomím toho, že tak činí se svým souhlasem, bez předchozího nátlaku. Stejně tak ale by měla její součástí být kapitola o tom, že dominantní žena je si vědoma toho, že přebírá za výcghovu a výcvik subíčka zodpovědnost a že neporuší závazné dohody o tom, kde jsou stanoveny hranice takového DS vztahu. Ty by měly být definovány formou vyplnění otrockého dotazníku, který je součástí otrocké smlouvy.
To je takový základ. Ostatní je už na fantazii a potřebách obou stran. Pro ty, jenž mají možnost a chtějí definovat skutečný "řád" se nabízí možnost specifikovat pravidla komunikace v soukromí, na veřejnosti, ve společnosti, při návštěvách... Dále pak to jak má být otrok ustrojen, co je mu dovoleno a zakázáno i mimo styk se svou Paničkou.
Smlouva může stanovovat pravidla pro nošení obojku, harmonogram vykonávání domácích prací a v neposlední řadě třeba i "trestní sazebník" za základní porušení pravidel.
Vše je pouze na DS páru. každopádně by nemělo chybět ani prohlášení o tom, že přestože otrok je otrokem, zůstává lidskou bytostí a je mu zaručeno jednání v souladu se zákony této republiky a že nebude ohroženo jeho zdraví a život. Určitě je vhodné stanovit i formu a pravidla pro využití takzvané "Stopky".
Ale znovu upozorňuji, že se nemůže jednat o nějakou šablonu, neb tady platí pravidlo, že přání a touhy DS páru jsou přeneseny na papír a stvrzeny vlastnoručními podpisy, třeba za přítomnosti svědků. Podepíše se jeden originál a ten je uložen u dominantní ženy a ta jediná může rozhodnout o zániku této smlouvy a o přípdných změnách či doplňcích. Otrokovi by nemělo být ubíráno právo požádat o možnost navrhnout úpravy smlouvy, avšak rozhodující slovo má vždy dominantní žena, která zváží závažnost navrhovaných změn a může je odmítnout.
Stanovení doby platnosti na dobu neurčitou, s tím, že dominantní žena rozhoduje o vlastním zániku smlouvy, dále pak stanovení sankcí za nedodržení dohod včetně propuštění ze služby.
Otrok by si měl uvědomit, že pokud chce skutečně být otrokem, musí si zvykat na režim, na to že nechodí ke své Paní jen kdy se jemu zachce, ale že dělá vše proto, aby takový DS vztah skutečně "klapal"...
Závěrem tedy říkám - pro DS vztah na bázi stálého je otrocká smlouva vhodným doplňkem s velmi silným nábojem obohacujícím mysl. Tudíž já říkám - ANO.
Pro představu, jak jsem ji pojal já Vám tady uveřejním link, kde je kompletně uveřejněná moje "otrocká smlouva" vypracovaná jako vánoční dárek Princess Bellatrix. Předem sděluji, že nebyl přijat a tudíž se jedná již "jen" o pohled na moje chápání takového dokumentu v "praxi":
http://www.princeznaandel.estranky.cz/clanky/vanocni-darek/otrocky-slib-oddanosti_-vernosti-a-pokory-princess-bellatrix
Rád uvítám Vaše názory jak tady, tak třeba i na uvedených stránkách. Děkuji.