6. októbra 2007 11:52:04 CEST
Chci takovéhu muže, kterého mi budou jiné ženy závidět.
Chci muže pohledného, inteligentního a vzdělaného. Nadstandartně pozorného a ohleduplného vůči mě a korektního vystupování vůči zbytku světa. Takového, k který se ctí obstojí ve srovnání s jinými muži.Nemusí stát na špici společenského žebříčku, ale ani na spodních příčkách - stačí mi lepší průměr:)
Chci muže komunikativního a s širokým rozhledem - abych s ním měla o čem mluvit. A chci muže, na kterého se budu moci spolehnout a nebudu muset trávit dlouhé minuty vysvětlováním, co vlastně po něm chci a proč. Chci muže, který bude beze zbytku plnit moje přání - a rád. Nemám ráda rozčilování a tedy nemám chuť zvyšovat hlas, či vydávat rozkazy. Chci pouze sdělovat svoje přání a vědět, že budou splněna. Řádně a včas. Chci muže, jehož prioritou budu já, moje přání a moje potřeby, jejichž naplňování mu bude přinášet uspokojení a pochvala z mých úst, ho bude naplňovat štěstím.
Chci muže, který mi bude dávat najevo svoji úctu, pokoru, odevzdá mi svoje tělo i duši a udělá to rád..Nehodlám si brát násilím to, co mohu dostat na stříbrném talířku, nemám zájem o zlomenou osobnost a proto takového muže nikdy nezlomím. Ale budu ho ohýbat, kam to až půjde, pro potěchu svoji a jistě i jeho.. i když se mu to v té chvíli možná líbit nebude a bude to i bolet. Hodně.
Chci muže, který bude vědět, že mám při veškerém rozhodování právo veta, ale chci muže, který mi bude schopen poradit, pokud budu někdy nerozhodná. Chci muže, který bude vědět, že nepatří sám sobě, ale že patří mě a že já jsem ta, která má v rukou jeho život - někdy i doslovně. Chci, aby si každým kouskem své bytosti uvědomoval, je je mým majetkem a já jsem jeho Paní. Ale já - jen já, žádná jiná. Chci aby svou poslušnost, oddanost, lásku a úctu projevoval jen mě... a nehodlám se dělit o to, co mi patří:)Jen takového muže chci, protože takového muže si zasloužím a s ničím menším se prostě nespokojím..