Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Banskej Bystrici

• 5 posts
    18. februára 2009 11:01:05 CET
    ..hej niekedy je to na zaplakanie, ale obcas ked chces kritizovat, tak si zisti o tom cloveku nieco ..existuje totiz aj dyslexia a dysgrafia ... ale vo vacsine pripadov ti davam za pravdu
  • 17. februára 2009 20:14:50 CET
    nech žije slovenčina.... keby niektorí jedinci používali len i alebo y, tak by robili menej chýb. Je to mimo tému, ale dementov by som strieľal.
  • 17. februára 2009 19:49:15 CET
    netuším, ale korsino bude vedieť
  • 17. februára 2009 3:07:11 CET
    na mlyne nevieš kedy bude ;.)))???
  • 16. februára 2009 12:26:43 CET
    to je škoda tak potom na mlyne ak vyjde čas
  • 16. februára 2009 4:29:55 CET
    ahojček neviem či mi to tento krad vide ist na stretko ;.(((
    ešte uvidim ale skôr nie ako ano budem za vami smutno ;.(((
  • 15. februára 2009 8:01:16 CET
    Pripomínam,
    že tento piatok, 20.2.2009, je stretko v kaviarni U Dekana o 20:00 v BB. Tešíme sa na vás.
    • 5 posts
    7. februára 2009 18:08:03 CET
    vid pravidelne stretka v Ba
    • 13 posts
    6. februára 2009 13:46:21 CET
    V podstate to môžeme vlastne nechať tak mám dojem že niektorí ľudia hovoria asi inou rečou hlavne že o tom istom :-)
  • 5. februára 2009 14:15:27 CET
    ale veď sme radi
    • 7 posts
    5. februára 2009 8:19:37 CET
    Budte radi,že taký podnik máte,čo by sme zato v BA dali,mať také niečo!!!
  • 5. februára 2009 4:42:41 CET
    ja osobne proti tomu nič nemam a plne suhlkasim stim vet sedieť tam celi večer a nič si nedat je prinajlepšom trochu ...
    a za to čo sa tam ponuka je to vskutku prijatelna cena ;.)))
  • 3. februára 2009 17:19:08 CET
    Absolutne nerozumiem tomu, co tu vlastne vsetci riesite... Kto chce na stretko pride, kto nie nikto ho nutit nebude.... Kecacie stretka som sa tu rozhodla robit z toho dovodu, ze je vela ludi, ktori by sa chceli zoznamit a prave toto je jedna z moznosti... A akcne stretka sa budu konat tak ako povedal Leon, myslim, ze su na ne pozitivne ohlasy.... Kazda jedna ucast je dobrovolna a myslim, ze kazdy kto tam pride je svojpravny a vie sa rozhodnut sam za seba.... A pre tych, ktori mali namietky ku konzumnemu, budem ho vyberat aj v buducnosti. Platim za ten priestor niekolko desat tisic mesacne a aj energie.... Ziadny podnik vam neurobi uzavretu spolocnost bez toho aby si nebol isty tym, ze spodna hranica trzby bude cca 400 eur a verte tomu, ze ani pri vybere konzumneho sa trzba ani len nepriblizila k tejto sume... Fakt mi chvilami toto forum pripada tak, akoby tu niekto riesil neviem aku zavaznu vec...
  • 3. februára 2009 15:33:56 CET
    sorry, reagoval som len na to co bolo napisane....a sprava uverejnena nebola, bola to aspon z mojho pohladu len reakcia na nu...
  • 3. februára 2009 15:32:54 CET
    • 5 posts
    3. februára 2009 7:45:44 CET
    .....mozno si si to neuvedomil, ale vyznam tvojej sukromnej spravy prave vyznieva ako odhovaranie od stretka. Niekedy je treba vazit slova, resp. styl akym to napises, aby sa to nemohlo potom vysvetlovat roznymi sposobmi.
    • 13 posts
    2. februára 2009 22:23:09 CET
    Nie je úplne slušné dávať do fóra Súkromnú správu. Preto sa volá súkromná. A už vôbec sa nepatrí (podľa mňa) z nej vybrať jednu vetu, ktorá vytrhnutá z konspektu môže dať úplne iný zmysel ako celá správa. Vzhľadom na to že je tá správa odo mňa, je dosť logické že si to zosobňujem. Celá spáva znela:
    "ahoj
    nie že bz som ťa chcel odhovárať od účasti, ale tieto kecacie by mali byť niečo podobné ako sú u vác. U Zemana. Veľké akčné budú asi 2 do roka, jedno pred letom a jedno možno zase okolo mikuláša".
    Týmto pre mňa táto "kauza" končí a viac sa k tomuto verejne vyjadrovať nebudem. Niektorým ľuďom ani súkromne.
  • 2. februára 2009 17:18:28 CET
    no ved praveze som si ju skusil ujasnit a o to viac ma to prekvapuje

btw. ked uz sa ujasnujeme...ja som nespomenul meno, ani heaven myslim meno nespomenula v jej prvom prispevku...si to nejak zosobnujes...
  • 2. februára 2009 13:01:52 CET
    je to v "Leninovom parku" pár metrov od Fakulty a je to označené...a ano konajú sa tam aj akčné stretká.
    • 13 posts
    2. februára 2009 12:57:21 CET
    tam byvaju aj akcne stretka??
    • 13 posts
    2. februára 2009 12:56:48 CET
    to cafe u denkana je v BB kde? priblizne..
    • 13 posts
    2. februára 2009 10:23:02 CET
    "povazujem za absolutne pod pas ked sa niekto niekoho snazi ovplyvnit a po tej strane sa pridavam k nazoru heavenese... "
    Ak sa ti to bude zdať aj nabudúce, skús si najprv ujasniť situáciu a spýtať sa, kým to hodíš do fóra.
  • 2. februára 2009 8:18:24 CET
    ako som napísala teraz je kecacie stretko a nie je dôvod, aby ste sa tu zase kvoli tomu dohadovali, sú vítaný všetci, čo majú chuť pokecať si a spoznať nové tváre. Akčné stretko bude ako povedal Leon koncom maja- začiatkom juna.
  • 2. februára 2009 8:15:40 CET
    rada ťa uvidím :o)
    • 5 posts
    1. februára 2009 10:14:27 CET
    Na verejne stretnutie nie je potrebne sa hlasit ide len o zoznamovanie , rozpravanie a o dobru naladu .Tzv novacikom nerobte stoho vedu chcete prist pridte ak mate otazky kontaktujte organizatora vtomto pripade raiderka,michaela7979