Dňa 5.3.2014 o 18.00 hod. sa uskutoční neškodné a ukecané stretnutie nadšencov a vyznávačov BDSM hier i životného štýlu v Reštaurácii Rak v Banskej Bystrici. Stretnutie je voľne prístupné, konzumáciu si každý hradí sám. Tak vás srdečne pozývame.
Stretko je dané, meniť sa nebude. Naozaj je každého vec, či si nájde aj len hodinku a príde.
Ako som ti povedala, klasika, budem autom, hodiť ťa domov môžem.
Za seba môžem povedať, že sa na tých pár ľudí teším, hoci je to streda. A ako mi jeden inteligentný človek povedal: "Kto nepríde, aspoň nebude musieť odísť." :)))
Ani,to bude sviatok, keď vy prídete na kecacie stretko do BB :-)
Kristy173:
no, mrzí ma, ale cez týždeň a hlavne po dvanástke, to nie je optimálne, piatok sa dáva kvôli tomu, aby došli aj cez poľný, ale tak vám prajem peknú zabavu
Myslím, že tu vôbec nejde "o to", že to je streda a nie piatok alebo sobota ! Ani v Blave alebo
v Košiciach si organizujúci nepýta dovolenie od každého, či mu termín vyhovuje, aby sa nedajbože niekto neurazil . . . Bol to "spontánne" zvolený dátum na "Škaredú Stredu" . . . Minule bolo Stretko v B.Štiavnici v sobotu napríklad . . . Kľudne zorganizujte aj mimo BB a hoci aj v nedeľu . . . Iniciatíve nikto nebráni :-P
kedy ???!!! v stredu ??!! tak zas nič ,,,,som že prídem ale ked je tak uuuužasnyyy termiin tak nie !!!! to teba napadol taký termín sestrička ridka ??!! prečo nie v piatok ???? no nič tak posedte a pokecajte,,,hoooj
Dňa 5.3.2014 o 18.00 hod. sa uskutoční neškodné a ukecané stretnutie nadšencov a vyznávačov BDSM hier i životného štýlu v Reštaurácii Rak v Banskej Bystrici. Stretnutie je voľne prístupné, konzumáciu si každý hradí sám. Tak vás srdečne pozývame.