vážne nerieš tých, ktorí len nakúkajú... je to len a len na nich ako sa rozhodnú...mne vyhovuje také malé stretnutie:)))
Jasné, že jedno ponocovanie aj my postarší zvládneme
Len naposledy som bol sklamany z toho, ze ked uz si niekto da namahu, pride az do raka, potom len nakuka cez dvere okno, a nevojde dnu. Ved mi fakt nehryzieme!!:)))
Kristy
Poseded mozme, na druhy den som sice v praci, ale to nejako zvladnem. Nie kazdemu sa da vyhoviet:))
MIRAGE
Uz si jednu moznost telefonovania premeskala, nepremeskaj tuto!!:)))
Dňa 5.3.2014 o 18.00 hod. sa uskutoční neškodné a ukecané stretnutie nadšencov a vyznávačov BDSM hier i životného štýlu v Reštaurácii Rak v Banskej Bystrici. Stretnutie je voľne prístupné, konzumáciu si každý hradí sám. Tak vás srdečne pozývame.
Tiež sa na vás teším, veď práve preto je to stretko v stredu, na čo som mala už reklamáciu:)))
No, ale zase dlho nebudeme, teda nie ako naposledy, že do pol druhej, moje nervy:))) Veď som potom ako mača:)))
Dňa 5.3.2014 o 18.00 hod. sa uskutoční neškodné a ukecané stretnutie nadšencov a vyznávačov BDSM hier i životného štýlu v Reštaurácii Rak v Banskej Bystrici. Stretnutie je voľne prístupné, konzumáciu si každý hradí sám. Tak vás srdečne pozývame. PS: Nebojte sa, hryzieme ))