Forums » Nekategorizováno

otrocky orgazmus

• 16. mája 2005 0:26:00 CEST
    dik
  • 27. januára 2008 12:28:27 CET
    je údajně orgasmus tzv.na povel.Jde o metodu kterou je potřeba "natrénovat" a dotyčný subík pak musí v čase který mu stanoví Domina přijít k orgasmu.Pokud se nestihne uspokojit před ní např. do dvou minut, má prostě smůlu a pak zákaz.
    Já ze zkušenosti mohu potvrdit, že pokud jde o moji čubku, pak si je schopna v co nejdelším čase užívat masturbaci u mých nohou a pokud uznám za vhodné "že všeho moc škodí ", stanovím mu termín a skutečně se je schopen do té doby udělat.

Pokud jde o stimulaci penisu spojenou s drážděním prostaty, která je nějakým způsobem stlačena, pak se mi asi dvakrát a neúmyslně stalo, že dotyčný sice došel k orgasmu, ale bez výstřiku a nebyl to pro něho až tak "příjemný prožitek" jako s výstřikem.

Milking praktika: Jedná se o dráždění semenných váčků které jsou za prostatou a není vůbec snadné se "k nim dostat".Při této praktice jde o vyvrcholení bez stimulace penisu, jen čistě drážděním oněch semenných váčků(musí tedy onoho subíka oslovovat anální praktiky) a při vyvrcholení dotyčný nevystříkne, ale sperma z něj doslova vykape.

Jinak já velmi ráda používám metodu Oddalování vyvrcholení.Střídám dráždění s mučením a vychutnávám si tuhle metodu jak dlouho to jen jde.Je však zapotřebí znát schopnosti partnera.
    Nelze to ale s každým jedincem a také pozor na příliš dlouhé oddalování, při kterém se může dostavit výsledný efekt v podobě nemožnosti se udělat.
  • 26. januára 2008 23:27:27 CET
  • 24. novembra 2005 17:48:41 CET
    Preco?To nema ziadny vplyv na to, aby to skodilo...Ci nie?
  • 24. novembra 2005 17:08:51 CET
    Tebou popisovaný postup má jedno riziko, a sice, že se ti to dostane z chámovodu močovou trubicí do močového měchýře. A to by být nemělo.
  • 23. novembra 2005 18:43:01 CET
    Ako som uz pred casom pisal, sam si viem spravit, aby orgazmus u mna bol, no nevytecie so mna nic. Aj moja priatelka sa to uz naucila, vie si ma sama ovladat. Ked mame sex, obcas povie, ze ma chce zakoncit rukou, pred koncom. Samozrejme, velmi sa mi to paci.Este pred tym mi povie, ze uz sa tesi, ako budem striekat.No obcas spravi tak, ze tesne pred vrcholom mi zatlaci prstom medzi semenniky a zadok, a zatlaci, takze nevyjde zo mna nic...je to nadherne...hjlavne vtedy, ked to spravi za mesiac za sebou 10-krat...bez ejakulacie. A sam si to viem spravit aj bez toho, aby som tam zatlacil...jednoducho to sa da naucit ovladanim...
  • 22. novembra 2005 16:21:16 CET
    Nevím, kde se o tom dá něco najít.
    Já jsem k tomu docházel postupně skrze osobní prožitky.
  • 22. novembra 2005 14:19:21 CET
    Nužo tom sa asi do hromady nedá nájsť nič, ale dá sa to naučiť. Je to niečo podobné ako keď pri pettingu dosiahne žena vyvrcholenie. Nejedná sa o priame dráždenie len najcitlivejších bodov, ale o prežitie každého dotyku ako celku. Teda keď sa ťa dotkne na chrbte, psychicky si dotyk prenesieš na to miesto, kde to je navzrušujúcejšia, alebo presnejšie na penis a toto urobíš s každfým jedným dotykom. Stupňuje sa ti pocit blaha, ktorý prerastie do "orgazmu" bez ejakulácie....
    Niečo takéto neviem to bližšie popísať a ani som nič podobné na nete nenašiel
  • 22. novembra 2005 9:57:58 CET
    Mohl bys popsat tuto techniku podrobněji? Velmi mě to zajímá. Dá se o tom někde něco najít, třeba i v angličtině?
  • 19. novembra 2005 17:27:42 CET
    souhlasím plně s pablosi (31, některá dáma si usmyslí a když předem ti řekne, kolik jich uděláš...třeba 40, máš co dělat, abys vydržel...u některých Domin velmi oblíbené trápení :-))
  • 19. novembra 2005 14:06:00 CET
    Při dostatečně silném vzrušení a mentálním soustředění na probíhající praktiky lze prožít víc než je zde dosud psáno a to aniž by byl porušen zákaz ejakulace, která běžně provází orgasmické pocity.
    Při tomto psychickém orgasmu, o kterém píšu se v těle odehrávají stejné pocity jako při klasickém, jen ho neprovází ejakulace a tak je možno prožít takových orgasmu více po sobě.
    Ten klasický orgasmus, pokud je mi dovolen, pak má velmi intenzivní podobu, která trvá několik minut.
  • 18. novembra 2005 16:42:23 CET
    dik za objasnenie, naozaj som nevedel co je milking.
  • 30. septembra 2005 15:38:10 CEST
    smashin má správny názor....

a k tomu milkingu
    Milking se provádí masáží prostaty, resp. jejích nervového zakončení, které má tvar fazole a je v konečníku na horní straně, zhruba na délku prstu. Při milkingu má muž pocit, že orgasmus musí přijít každou chvílí, v penisu cítí podobné šimravé pocity jako při močení. Pravý orgasmus se ovšem nedostaví – většinou následuje naopak kruté vystřízlivění v podobě několika kostek ledu přiložených na penis (na potlačení erekce) a znovunasazení pásu cudnosti.
  • 31. mája 2005 2:40:23 CEST
    Povodne som sa to chcel opytat cez sukromnu postu, ale potom mi napadlo, ze mozno je nas viac co nevieme co to je "milking".
    Prezradis ? Vdaka.
  • 29. mája 2005 23:25:57 CEST
    otrok nema prava..urcite nie v momente,ked je otrokom..
    a co sa tyka orgazmu,zasluzi si ho jedine vtedy, ak si jeho pan zela,aby ho mal..v opacnom pripade bude jeho sexualne vzrusenie narastat a opat klesat..vzdy pred vrcholom mu bude tato rozkos odoprena..no aby stale fungoval ako zdravy muz a bol kedykolvek pouzitelny, mal by mu byt vykonany milking..
  • 29. mája 2005 12:47:22 CEST
    Zaujímavá téma. No existuje aj taká forma orgazmu, pri ktorej otrok orgazmus sice bude mať, no nevyjde z neho ejakulát. Tesne pred nástupom orgazmu treba nájsť bod medzi semenníkmi a análnym otvorom. Tam treba silnejšie zatlačiť. Ak orgazmus pre otroka, tak len takýmto spôsobom. Po čase semenníky prestanú vyrábať ejakulát, nakoľko nie je vylučovaný. Každopádne to treba skúsiť.
  • 23. mája 2005 10:17:33 CEST
    Otrocký orgasmus není vlastně orgasmus. Otrockým orgasmem se rozumí stav těsně před vyvrcholením otroka, bez jeho vyvrcholení - v tu chvíli se aktivita, která by posléze vedla k vyvrcholení přeruší a otrok se uklidní, třeba kostkami ledu na penis... Některé dominy praktikují tyto orgasmy a opravdový orgasmus, tedy vyvrcholení, jen zřídka. Ve vstavu, kdy měl otrok jeden nebo více otrockých orgasmů je schopen udělat pro svou Paní cokojiv, jen aby mu nakonec dovolila vyvrcholit a prožít orgasmus opravdový... toť asi k vysvětlení. Doufám že je to k pochopení.
    • 2 posts
    23. mája 2005 7:23:57 CEST
    Trosku to specifikuj co ta na tom zaujima. Podla mna ma "otrok" na neho narok ale ja zijem v partnerskom zvazku tak je mi to tazko rozhodovat. Navyse sme obaja switch.
  • 22. mája 2005 23:56:11 CEST
    nevie o tom niekto viac velmi ma to zaujima a nikde o tom nic nieje