14. januára 2008 15:24:17 CET
Jak je možné, že zatímco jednou se díky oblibě u subíků dostala na první místo Madam Sombsa, která je alespoň natolik seriózní,že zde netráví celé dny a pod různými nicky, má své stránky, narozdíl od Alexandry a MA, at´ už jsou jakékoli, alespoň nějak se presentuje a nikdo nemůže říct,že špatně.
Jak je možné ,že Alexandra je neustále online a má za hodinu třeba 300 bodů?? Vám to nepřijde podezřelé? Mě tedy ano a to velice.
Jednou se dostane do čela a myslím že zaslouženě žena, která nemá určitě čas trávit celé dny u počítače a sledovat,jak s ní někdo soutěží, a BUUUUM....... za pár okamžiků ji Alexandra srazí na kolena? Jste všichni slepí,že nevidíte, jak je průhledný ten její podvod? Má určitě nějaké subíky,ale přeci Madam Sombsa také a přesto nemá potřebu tu být a hlasovat sama pro sebe! Včera jsem Alexandru sledoval . Od rána až do 3 hodin v noci byla na žebříčku online a klidně si připisovala body pod několika různými nicky. Ty nicky jsou pořád stejné,takže není problém je identifikovat,že patří k ní. Co si o tom myslíte? Není už potřeba změna ve vedení tohoto žebříčku? Chcete se dívat pořád na tu samou tvář na fotkách každý měsíc?? Já ne! Udělám pro to všechno,co bude v mých silách, aby ona dáma už "nehyzdila" tyto stránky. Pak by se tato soutěž mohla klidně zrušit a vyhlásit Alexandru za absolutního vítěze a je po srandě. Mám jí opravdu plné zuby a to nejsem sám,nepíši jen za sebe.
A upozorňuji,že osobně Madam Sombsu sice neznám,ale rozhodně je mi sympatičtější,než tato žena, která musí být evidentně postižená a zamindrákovaná. Asi nemá nic jiného na práci,než sledovat,aby byla první. Asi tedy subíkům moc času nevěnuje.
Je to absurdní a dost trapné-pro ni. Sama se ponižuje svou soutěživostí.
Karel
16. januára 2008 18:47:57 CET
Myslim ze tie Damy co eventualne hladaju vztah, sa nepotrebuju bit o to, ktora bude prva v rebricku domin. Je to prevazne zaujem a reklama Dam co si tym privyrabaju aby mali dostatok klientov.
Neviem kto je MadamSombsa, ale tym ze si zalozila auditko ako jej ublizuju sa riadne zviditelnila, aj ked to mozno nebol povodny zamer, len moje konstatovanie.
16. januára 2008 15:58:07 CET
neviem preco ale ja osobne mam silny dojem ze sa nejedna o dve strany, ale len o jednu ktora sa snazi si tu urobit PR na tom ako jej ublizuju, ako reklama je to velmi efektivne ale nema to dlhe trvanie za par dni po nej ani pes nestekne.
16. januára 2008 15:37:44 CET
"Hrozná a prolhaná Domina.."
"Co se děje v Mistresses World Chart??"
som sa neubránil pocitu, že Dominu.sk
napadol nejaký vírus.
Tak vehementne sa tu do seba pustili dve, bohvie o čo súperiace strany, až mi to vyrazilo dych.
Návrh pre admina : zmaž obidve fóra bez ostatku - sú o ničom.
16. januára 2008 15:25:35 CET
Ono by to chcelo prerobit to hlasovanie tak, aby kazdy mohol za jeden den dat len jeden hlas. Potom by to hlasovanie bolo ovela objektivnejsie, a horlivci by nemali sancu dat niekomu 300 hlasov. Staci ked sa bude odkladat zaznam o hlasovani npr. do cookies so zivotnostou 24hodin, to by nemalo byt zlozite naprogramovat.
16. januára 2008 10:55:06 CET
s Nenufer a Peterem 32.
Rozhodně mi tady nesedí určitá fakta ohledně registrace zúčastněných nicků, všechny mají téměř stejné datum a jsou aktivní pouze ve dvou fórech.
Myslím si že by to za to stálo.
16. januára 2008 8:36:42 CET
asi by som tie IP zaznamy prebehol lebo tie dve fora mne osobne pripadaju ako reklamny spot na konkretneho cloveka.
15. januára 2008 22:45:22 CET
mam pocit ze ma za chvilu touto kampanou natolko znechutite ze sa zacnem hrabat v ip adresach.
nechcete uz s tym ohovaranim a obranovanim prestat?
15. januára 2008 21:21:56 CET
Za prvé- všichni vidíme, kdo se nám tu pořád zjevuje dokolečka dokola a za druhý proč nedat šanci jiným?? Copak si to nezaslouží jednou taky někdo jiný? Co s tím má co společného to, že někdo je přihlášený jen kratší dobu,tak jako nemá právo na svůj názor,nebo co? Tobě přijde normální,že jsou tu takový krásný Dominy a vyhrává to jedna ruska za druhou? A když se chytí češka,tak je najednou povyk a M. Alexandra odsud ještě od včerejška neodešla a to ti přijde normální? Jak to vím? Vím,protože je nás víc,co sympatizujeme s Madam Sombsou, a rozhodli jsme se bojovat, ale ona Alexandra a MA evidentně podvádí,protože jinak není možné získat během jedné hodiny 300 hlasů,což se stalo včera. Nás je hodně a M.Sombsa má určitě své otroky,kteří pro ni taky hlasují a dobře dělají. Chce to změnu. To, že jsi tu dýl,ti nedává žádné právo nás jakkoli napadat.
Dobrou noc s paní podvodnicí,
15. januára 2008 20:51:45 CET
je zaujimave ze nikto z tu pritomnych tu nie je dlhsie ako 3 mesiacov a vecsina sa prejavila az v tomto fore
15. januára 2008 19:15:15 CET
dobry vecer musim souhlasit s karlem. je to divne jak se tady hlasuje...velmi podivne...
15. januára 2008 5:57:12 CET
Hele,nic proti tobě,ale co se do toho tady motáš? Ptal se tě někdo na něco? Já si toho nejsem teda vědom. A jestli jsi sem přišla někoho urážet,tak to dělej tam,kde o to stojí a ne tady,kde tě nikdo nezná Darino.CE,nebo kdo vlastně jsi.Četl jsem,co jsi napsala Madam Sombse a můžu ti zodpovědně říct,že já jsem sice dost drzej,ale tohle bych si nedovolil.Ty ji snad osobně znáš? A co tak strašného provedla,že jsi tak navztekaná,to by mě fakt zajímalo,co ty jsi za potvoru. Dnes se tu registruješ a hned děláš problémy a navíc o tvý příspěvky do mýho fóra vůbec nikdo nestojí. Tak si založ vlastní,hvězdo a dělej si tam co chceš a nech napokoji lidi,který neznáš a nikdy ses s nima nesetkala.
Pochopila?
Nazdar
15. januára 2008 0:34:33 CET
Mne je uplne jedno kto je prvy a kto posledny... Doteraz som ani nevedel ze take nieco existuje. Myslim ze cloveka si hodnotim sam pre seba a zaradujem si ho niekam vo vlastnom rebricku.
15. januára 2008 0:28:46 CET
To ty hraješ divadlo hérečko a nejen tady.
14. januára 2008 22:48:44 CET
Chtěla bych vám všem poděkovat, že se za mě stavíte, ale prosím vás, nechte to být, není proč tady dělat divadlo. Já se dokáži bránit sama ,ale je to od vás moc hezké.
Děkuji
Madam Sombsa