Forums » Nekategorizováno

Intekligence na prvním místě,že,Madam Nelyss?

• 1. apríla 2008 22:14:03 CEST
    ... Lady Katerina je ta nejlepsi Domina jaka chodi po tehle zemi ... Pro mne ))

http://madamsombsa.webgarden.cz/black-list
  • 1. apríla 2008 13:43:17 CEST
    mas pravdu, spravil sa z tohto hnoj...len ty si ta co nad tou kopou stoji v starej zastere, zablatenych gumakoch a hrdzavymi vidlami sa v tom spares len aby to neprestalo smrdiet a bolo stale cerstve....
    • 6 posts
    1. apríla 2008 13:28:55 CEST
    Drahý Jaroslave Ignatiusi Vokoune:

Jelikož přesto,že jsem tě žádala, abys mne nechal na pokoji a nevšímal si mne, a nemám čas, jako ty sedět u počítače celý den, UPOZORŇUJI TĚ zde přede všemi, že pokud nepřestaneš napadat mne, či kohokoli z lidí, kteří se mne zastanou, přidám k tvé fotografii a textu, který v podstatě nic neříká, i to, co jsi mi zde ve fórech napsal, mám to zkopírované, a další věc je ,že tento black list umístím na stránkách svých známých a velmi dobrých přátel, takže je jen otázkou času, kdy se to dostane do všech světových vyhledavačů, jelikož jsem registrovaná domina po celém světě.
    Klidně to ber jako výhrůžku-první a poslední,a vy ostatní také.
    Z těchto stránek jste udělali hnojiště, které si pěkně pěstujete, aniž bych já za poslední týden cokoli napsala.

To je vše

Sbohem

Madam Sombsa.

P.S.Ano, lekce poskytuji v tomto klubu a jsem za to ráda, protože mi to tak vyhovuje a nikomu do toho nic není- to je pro ty pisálky, co neumí odeslat zprávu více, než jednou.
  • 1. apríla 2008 12:18:51 CEST
    nemyslim si to....jednoducho skoncit a hotovo...
  • 1. apríla 2008 11:47:06 CEST
    kto ma pocit ze k tejto teme nam to uz pomaly aj staci nech zdvihne ruku
  • 1. apríla 2008 10:45:57 CEST
    http://www.domme.com/directory/Ratings/

Že vás to baví, ji pořád otravovat? Kde je ona a kde jste vy?

Mimochodem, velebnosti, moc ti to na tý fotce sluší

http://madamsombsa.webgarden.cz/black-list

• 1. apríla 2008 10:07:21 CEST
    Nechat to usnout by bylo super, ale to by se celý ten její cirkus nesměl vždy chovat jak vpád drákulovic famílije do krevní banky...

Vono to řve i když ostatní mlčí, na uřvaného vožralu nebo toxíka, když nedává pokoj vyleješ v duchu tradic předků z okna kýbl ledové vody, tohle se tu bohužel dělá špatně...
  • 1. apríla 2008 10:01:31 CEST
    viz 29.03.2008 v 16:58 hod

(zvláštní/zajímavé je, že se Ty se vždy vynoříš v okamžiku, když jiná místní identita zaleze, ano podobnost čistě náhodná )
  • 1. apríla 2008 4:22:12 CEST
    stale si vsak nenapisal ake su to a s kym ju to mam pribuznu... :-)
    • 2 posts
    31. marca 2008 21:54:54 CEST
    Tak tedy, netušila jsem, že Althoas má nádherné, dlouhé vlasy do pasu a ňadra dmoucí, tedy otče, to jsou mi věci :-)))
  • 31. marca 2008 20:52:26 CEST
    Víš X, mně je jí v podstatě líto. Vzpomínám si ještě na dobu, kdy mi ublížil Y, jak jsme se na netu hádali, ale nikam, to nevedlo, jen všichni okolo byli naštvaní. I když, já byla tehdy ve výhodě, protože většina těch, kteří byli na mé straně byli mí osobní, dobří kamarádi, chudák Y na to byl sám. Prostě hádky na netu nemají smysl, jen všechny naštveš.

Pokusme se nad tím zamyslet a nechat už jistou dámu i její multiidentity usnout spánkem spravedlivých

Vaše Broňa
    • 13 posts
    31. marca 2008 8:18:14 CEST
    :-) není to tak úplně z mé hlavy, jen si pokaždé, když slyším slovo žebřík, žebříček vzpomenu na jeden můj oblíbený polský jazykolam :-) a tu kostičku domina jsem k němu tak mezi řečí připlácla :-)
  • 30. marca 2008 21:15:41 CEST
    To jsou nádherné nápady
  • 30. marca 2008 20:52:00 CEST
    dostala by pidi - žebříček s vylámanými šprušličkami , kde nahoře bude přilepená ta kostička, kde na obou stranách je v políčku nic
    • 5 posts
    30. marca 2008 15:30:50 CEST
    Hej, padlo tam zopar navrhov, ako ju odprezentovat ..dokonca, ze sa spravi rebricek domin, kde bude moct davat hlasy len ona
    • 5 posts
    30. marca 2008 15:26:09 CEST
    Nádhera, teď už jen začít razit nějaké plakety s jejím portrétem, nebo nějaký putovní pohár
    • 5 posts
    30. marca 2008 15:24:19 CEST
    některé IP se třeba přitahují v duchu: vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá...

A vůbec, jak je možné, že ještě nikoho tady nenapadlo, že Ty jsi vlastně můj mulťák, nebo že by já Tvůj?
    • 2 posts
    30. marca 2008 11:44:04 CEST
    althoasi myslis ze ked my dvaja mame tiez velmi pribuznu ip adresu tak nas tiez vyhlasia za jednu osobu?
    Nasa iP adresa sa totiz lisi len v dvoch cifrach :-)
  • 30. marca 2008 5:51:22 CEST
    a čuduj sa svete,dostala ho sombsa.
  • 29. marca 2008 16:58:16 CET
    "jen velmi náhodně příbuzné IP" = více než jen ironie určená výhradně pro jednu dotyčnou potrefenou husu...

(Bohužel, nekteré hloupé paninky by však musel minimálně přejet tank, ani kopat do nich -zdá se- nestačí... Nebo se jen raději chtějí tvářit hloupě??? )
  • 27. marca 2008 11:16:57 CET
    Dotyčná madam sa už ospravedlnila,takže to považuj za uzavreté/sombsa/.
  • 27. marca 2008 11:11:42 CET
    L.Nellys vyzera fakt DOBREEE ))
  • 27. marca 2008 11:10:45 CET
    Len tak dalej ludia - DO SEBA !!! Vsetky komplexy musia von Aj za cenu ze dakoho naserieme ))
  • 27. marca 2008 11:09:30 CET
    Nech sa pridam - uz som sa v tom uplne stratil ))
  • 27. marca 2008 8:12:31 CET
    O něčem, jako je příbuzná IP adresa, slyším také poprvé.