Forums » Nekategorizováno

• 5. júna 2008 19:35:41 CEST
    daj si inzerat v zoznamke...
  • 29. júla 2008 21:26:57 CEST
    este som nemal dominu a chcel by som to skusit
  • 4. júla 2008 15:56:34 CEST
    Já Vás taky zdravím madam. Dlouho? No trochu se mi rozladil orchestrion a protože je vetchý tak ho už musím šetřit, abych ho co nejdéle zachoval
  • 4. júla 2008 15:45:06 CEST
    Ahoj chlape - ale disgrafik ma zase specificky projev, pricemz vetsinou aspon obsah psaneho projevu disgrafika ma nejakou hodnotu, na rozdil od lidi, kteri neumeji ani pouzivat svuj rodny jazyk... Jinak zdravim, dlouho o tobe nebylo slyset...
  • 4. júla 2008 10:43:23 CEST
    třeba charakter disgrafika takto těžko určíte, že...
  • 4. júla 2008 0:50:07 CEST
    na vyslovene "hrupki" jsem take alergicka. Ale je to zase asi tolik diskutovana otazka subici pohodlnosti - seznamenichtivec neresi, ze s hrukami v kazde vete stezi zaujme Damu na urovni....
  • 3. júla 2008 18:10:12 CEST
    "Hladam damu damy ktorym by som zlužil, aj staršie aj moletky do 40 rokov. Je to na tebe čo si budeš so mnou robit som v tvojich rukach"

Fiii-ha )) Ty to ale skusas riadne rafinovanym sposobom ..
    Zeby som sa poducil ?
  • 15. júna 2008 10:40:13 CEST
  • 14. júna 2008 23:31:44 CEST
    Asdareel:
  • 14. júna 2008 22:49:09 CEST
    tak už mi zavolaj, láska moja
  • 13. júna 2008 10:32:01 CEST
    je zaujimave ako sa clovek da namotat na novu temu chalan zacal ze hlada dominu dalsi napisal ze ak chce niekto tak nech pise po slovensky a dalsi ho na to upozornil ze on to moc po slovensky nemal a uz to islo ako retazova reakcia a povodna myslienka ostala tam kde aj predtym cize na zaciatku snad sa k nej niekto vrati pochybujem
  • 13. júna 2008 1:41:57 CEST
    Je to tak. Od lehkého vzájemného osočování, kdo se dopouští gramatických chyb, jsme se dostali k tématu, zda používat ve větě čárky či ne.
    Tak nějak nechápu, o čem se bavit ve fóru nazvaném SUBIK s podtitulem HLADAM VAS MOJA PANI. Protože bavit se o tom, že takovýhle způsob seznamování má nulové vyhlídky na úspěch, že přístup "tady jsem, starejte se o mě" je k ničemu, to už tady bylo mockrát. Voláním po seznamování tady je dokonce určeno jedno speciální fórum.
    No a například já si myslím, že ubohý projev, kterým se tady seznámeníchtiví často prezentují, bývá velice často jedním z důvodů, proč zústávají neseznámeni. Projev, který naznačuje, že je člověk samoukem vlasního jazyka, mu, zvláště, je-li to téměř jediné vodítko, podle které ho posoudit, určitě body nepřinese.
  • 13. júna 2008 1:05:20 CEST
    Vy tu skutočne vediete debatu na tému: "Použitie čiarok v písomnom styku na internetovej stranke www.domina.sk". Toto je téma na rôzne druhy prác napr. rigorózne, magisterské, doktoranské, atď. Blahoželám.
  • 12. júna 2008 12:43:21 CEST
    Nějak nemám problém strhnout do off topicu fórum, které postrádá vlastní téma jako tohle. A který by už tako konečně mohlo bejt možný rovnou smáznout, popřípadě nebejt možný vytvořit.
  • 12. júna 2008 10:36:44 CEST
    suhlasim s tebou. nemam potuchy ani o jednom ani o druhom tak mozme ist nato
    • 5 posts
    12. júna 2008 10:33:04 CEST
    zaujimava tema na domine, ci niekto pise, alebo nepise ciarky. To uz sa mozme zacat bavit o tom ako pestovat bonsaje, alebo ako chovat rybicky
  • 11. júna 2008 22:51:34 CEST
    list pisany na pocitaci list nie spravy a postu a rozne odkazy list to jest to ked pisem nejakej insttucii alebo lubostny priatelke kapisto?
  • 11. júna 2008 22:24:01 CEST
    domníval jsem se, že to, co sem posíláš, píšeš na počítači :)
  • 11. júna 2008 22:16:28 CEST
    dokazes len tak za par dni zmenit nieco co si robil cely zivot? ja viem ale ako vravim nie som jediny co to tak robi a chapeme sa pisem tak aj sms. samozrejme ked ide o listy a podobne veci pisane rukou alebo na pocitaci tak je to ine
  • 11. júna 2008 22:06:01 CEST
    Chápu, že pevně zakořeněné zvyky těžko měnit, ale musim tě upozornit, že ty čárky se píšou proto, aby to, co napíšeš, bylo srozumitelné, což v tvém případě opravdu není, navíc nepřítomnost čárek může změnit i význam sdělení. Zkus přestat psát mezery mezi písmeny, když už, tak už.
  • 11. júna 2008 20:15:51 CEST

je zaujimave ako dokaze jeden diskusny prispevok bez ciarok a s hrubkami ktore mam aj ja a viem ze ich mam ale ja uz som sa tak na nete za tie roky naucil pisat a ne som jediny kto nedava interpunkciu zmenit celu diskusiu uplne inym smerom ale tak aspon je o com kecat a nad cim sa zamyslat hmm no neviem kto s tym prisiel ale dobre snad o tyzden tu budeme preberat nesmrtelnost chrusta

• 11. júna 2008 19:00:10 CEST
    Tedy, myslím, že každý se díváme na to, jak někdo jiný píše. Osobně jsem spíše tolerantní k chybějícím čárkám, než k záměnám i,y. Určitě je to dáno tím, že bydlím ve Frýdku, kde je dialekt tak nasáklý polštinou (včetně přízvuku), že si hodně dávám záležet na tom, aby má čeština byla alespoň dobrá. Hmmm, ovšem když promluvím, okamžitě je slyšet můj "kratki zobak" :-)))Bo synci, ruki na srdečka, kdo z nas je pan dokonaly :-)
  • 11. júna 2008 17:24:49 CEST
    Pozrel som si svoje prispevky skutocne pozorne a uznavam ze tam ciarky chybaju, ale nakolko to vyvolalo takuto diskusiu nebudem to opravovat.
  • 11. júna 2008 14:51:44 CEST
    Celá diskusia vznikla z príspevku INTERNETOVÉHO HONIČA,ktorý sem vôbec nepatrí.IH nech si domenka potichu honia a nevíria hladinu.Krásny dník.
  • 11. júna 2008 14:48:59 CEST
    Ne, chyběj ti tam čárky. Nehodlám tě poučovat o gramatice jazyka, který ovládáš nesrovnatelně lépe než já, ale například věta vedlejší se od věty hlavní odděluje čárkami u vás stejně jako u nás. Takže například v tvým posledním příspěvku jsi s čárkami v mínusu o tři kusy.
  • 11. júna 2008 14:47:17 CEST
    a vies ze mi je to uuuplne jedno ako si kto co pise tu?
    a ciarky ti chybaju