24. júla 2012 22:32:09 CEST
Urcite sa niektore budu opakovat, a niektore mozno nie. Niektore som nasla sama, niektore mi poradili ini ludia. Takuto zbierku som si vytvorila ja, snad niekomu padne na uzitok
:
Nebe peklo (2006) - cesky DOKUMENT o ceskoslovenskej BDSM komunite (alebo skor o ceskej) od Davida Calka
The pet (2006) - americky film od Stevensa o tematike dogplay, spojene s obchodom s bielym masom
Secretary (2002) - americky film od Sheinberga o zene, ktora objavila svoju submisivitu
The story of O (1975) - francuzky film od Jaeckina taktiez o zenskej submisivite
Maitresse (1976) - francuzky film od Schroedera, tento je o muzskej submisivite
SM retcher (2009) - belgicky film od Ramensa o chlapovi, ktory svoju zenu drzal v otroctve
Harem - (1985) - francuzky film od Jofféma o americkej zene ktoru arabsky sejk vzal do svojho haremu ako svoju sluzobnicu a otrokynu
My sassy girl (2001) - korejsky film od Kwaka, o chlapovi, ktoreho ponizovala zena ktoru nehodne spoznal
Átame (1990) - spanielsky film od Almodóvara, o chlapovi, ktoreho prepustili z psychiatrickej liecebne, a on zacne prenasledovat zenu s ktorou sa kedysi vyspal, obtazovat ju a sputavat ju, a chce jej tym dokazat ze by bol pre nu dokonaly partner
Anime perse (2006) - taliansky film od Matteiho o zenskej veznici, kde su vezenkine nutene uspokojovat chutky sadistickych dozorkyn a klientov v nedalekom bordeli
Walk all over me (2007) - kanadsky film od Suffleyho o zenskej dominancii, profi dominy
Nabbeum namja (2001) - korejsky film od
Kima, o zene, ktora musi vykupit svoj dlh v nevestinci...
Danny the dog - (2005) - Franc/USA/UK film od Leterriera o muzovi, ktoreho chovaju v klietke ako otroka - psa a vycvicili ho na zabijanie
Waldo the dog (2010) - americky film od Canonizada o muzovi, ktory sa za seba hanbi a tak nosi masku psa
Flambovana zena (1983) - nemecky film o zene, ktora utiekla z manzelstva, a novy priatel ju nuti robit veci, od ktorych utekala
Meins (2010) - nemecky film od Pflegera, o zene, ktora drzala svojho ex-priatela v klietke a sputaneho
Nebezpecna metoda (2011) - film od Cronenberga ,, príbeh Dr. Carla Junga a Profesora Sigmunda Freuda, vzťah medzi Jungom a jeho pacientkou Sabinou Spielreinovou -silne masochisticky založenou ženou"