Forums » Nekategorizováno

Dominant a jeho otrokyna

• 7 posts
    5. novembra 2009 9:07:13 CET
    A to je názor koho?Možno nejaký akožedominant,ktorý v reáli ešte nič nevyskúšal,len si pri nete honiť brko.
    Subinka bez osobnosti nie je subinka,taká sa nedokáže hrať a ešte mať z toho vzrúšo a dobrý pocit.
  • 4. novembra 2009 20:39:58 CET
    Pani dominanti,nie ty co sa len na nich hraju,skuste mi odpovedat preco je to problem uznat ze aj subinka ma svoju osobnost,coho sa bojite,ved vas nezjeme?
    • 5 posts
    30. októbra 2009 15:03:51 CET
    ..ok, takze mas to stastie, ze si pri hladani trafil tu spravnou, takze ako sa hovori, nezbyva nez ti priat, aby ti to vydrzalo s nou co najdlhsie a obaja ste mali s toho pozitok
  • 25. októbra 2009 23:24:57 CET
    Presne ako pise Somlensvoj - treba byt sam sebou, a hladat takeho ktory vyhovuje a nepotrebuje nic menit. A co sa tyka respektu, je len malo ludi ktorych ja povazujem za dominantnych a respektujem ich, ako Somlensvoja, ale urcite to nedosiahli bitkou ani divadielkom.
    PS: A nie som ani zakomplexovany balicek, ani tupo bezvyhradne oddana, ako to tu niekto spominal
    • 7 posts
    25. októbra 2009 22:46:38 CET
    Chápem,čo tým somlensvoj myslel, je to asi tým,že ho osobne poznám,aj s jeho subinkou som už prehodil pár slov.Možno nie úplne presne sa vyjadril on,možno nie úplne ste pochopili,čo chcel povedať.Je to správny,ale"svojský"chalan.
    • 5 posts
    25. októbra 2009 22:13:59 CET
    odporujes si ...v momente, ked druha strana suhlasi po nejakom rozhovore, je to "obchodny dohovor" ..ale pokial suhlasi len pod podmienkou, ze si jej vystruhol facku, len aby suhlasila, uz je to o niecom inom ...a uz to tu niekto vzpominal, nieco ine je mysliet si toto by sa mi pacilo a nieco ine je realna skusennost, takze aj ked ti subka povie, ze facka sa jej paci, nemusi to byt pravda ..a co potom spravis? ..pytas sa ich na pocity, alebo si spravis len ty dobre a subka nech si niekde vyplace problemy a tebe da pokoj?
  • 25. októbra 2009 21:21:22 CET
    Tvoj pristup a tvoje nazory su skutocne dost radykalne a ja sa musim pripojit k vatsine,zrejme dost casto striedas svoje subinky,lebo bohuzial mame tendenciu vyhoviet partnerovy a niektorym to trva trochu dlhsie pokial zistia ze toto nieje to co uspokojuje aj mna,ale iba teba,je mi ich skutocne luto
  • 25. októbra 2009 21:14:25 CET
    je smutné, že na ochranu svojho ega potrebuješ rákosku .. tak ma napadá .. ked chlapček nemá paličku a pästičky mu znehybníme, čo zostane z jeho dominancie ?

dakujem, že sú aj prirodzene dominantní muži, ktorí nepotrebujú dokazovať svoju dominanciu silou pästí a aj tak my, subinky, k ním dokážeme cítiť obrovský rešpekt, úctu a pokoru ...
    • 5 posts
    25. októbra 2009 20:58:12 CET
    :-) ....ved ja ta udavam nejdem .-) ..len to co tu pises, citas to po sebe? ....tie baby co ti tady oponuju maju pravdu ....pises len to, ze si ty a subka sa ti prizpusobi ..a to potom nie je bdsm vztah,ale to je vztah vynuceny silou ....ale mozna sa mylim, a ta tvoja ti sama povie, ze potrebuje vyprask a ze si zasluzi par faciek ....
    • 5 posts
    25. októbra 2009 20:31:41 CET
    ..napadla ma este jedna vec ...neboji sa te nahodou ta tvoja "subinka" tak dokonale, ze ta este neudala? alebo stele dufa, ze on sa predsa len zmeni ....bohuzial takovych zien je stale vela na slovensku ..pretoze to co tu pises mi zacina tak pripadat ....
  • 25. októbra 2009 18:24:28 CET
    Takze, v konecnom dosledku, ostavame pri tom, ze Ty mas Svoj vyhraneny pristup,ktory vyhovuje niektorym osobam (neverim ze to funguje). Ten zvysok, sa ti na to vykasle po prvych vetach.
    Ako si spominal: "Tvoja konverzacia zacala fackou" mno, ak je tak,tak si nasiel niekoho,kto nedokaze zaradit ani Svoju malickost, do tejto "hry". Je to bud, bezvyhradne oddana osoba ktora,dokaze verit hned pri prvom stretnuti,alebo ma nejaky komplex.
  • 25. októbra 2009 17:49:27 CET
    pripajam sa k tvojmu nazoru a este jeden malicky postreh by som rada pridala tu oddanost a pokoru si aj kazdy jeden dominantny muz musi nejakym sposobom ziskat a tlachanim,privalom nadavok a bitim sa do prs kto je vatsi lepsi ako ja to urcite nejde,lebo prazdne slova su stale iba prazdne
  • 25. októbra 2009 12:24:14 CET
    nedá mi neokomentovať vaše príspevky :
    ak na mňa nejaký " dominant" vybafne v prvej vete, že ja som Pán, vykaj mi, suba a podobne, tak sa k dalšej vete zrejme už ani nedostane..
    sústavne čítam od takýchto "dominantov", že mám do subky daleko, lebo nie som dostatočne pokorná, nechápem, že mám okamžite vykať "pánovi", a vôbec, celkove mi nie je jasné, že som len handra, ktorú ráčil osloviť..
    nič v zlom, ale ak má niekto takýto prístup, tak je podľa mňa akurát neinteligentný hulvát bez spôsobov, liečiaci si nejaký svoj komplex ohľadne žien a o jemných odtienkoch vzájomne sa dopĺňajúcej dominancie a submisivity, nemá ani šajnu ..
    toto si dokáže vychutnať len inteligentný človek na nejakej úrovni ..
    mimochodom, páni dominanti, láskavo si uvedomte, že D/s robíme v prvom rade kvôli uspokojeniu svojich potrieb a až potom tých vašich ..
    • 5 posts
    23. októbra 2009 8:12:49 CEST
    evidentne si nepochopil co som povedal, ale ok, je to tvoj styl hladania subiek, tak ti prajem vela uspechov, nech najdes nejaku takovu ....
  • 23. októbra 2009 2:59:39 CEST
    Nemusis nic menit,na Svojich zvyklostiach,lenze najst si taku,o ktorej ty hovoris je dost obtiazne.
    Nie kazda ti povie presne to co ma rada.
    Myslim si,ze pre dominantneho partnera je predsa,len prijemnejsie a dokonca aj praktickejsie, si Svoju subinku "vychovat". Ale k tomu potrebujes viac menej skusennosti. Nielen pri vychove,ale hlavne pri ziskani subinky. Ak na subinky vyblafnes,co vsetko mas rad ty,tak sa mozno trafis do menej ako polovice toho, co ma rada ona.
    • 5 posts
    22. októbra 2009 21:06:46 CEST
    moj nazor je,ze aj tie,ktore to maju radi pekne z ostra a ako pises skor naplacat a potom zdravit,aj tie musis nejakym sposobom primat k tomu,aby boli dost blizko na to naplacanie a pokial na ne,teda myslim tym iba seba za ine pisat radsej nebudem,vybehnes hned z ostra a ani len nepozdravis,poslem ta kadelachsie
    • 5 posts
    22. októbra 2009 20:20:40 CEST
    ...no neviem, ale asi som univerzal ... ja to robim tak ako som pisal, a mal som aj tie laskyplne sem tam dostavajuce a aj tie co potrebovali mat prisny rezim, svoju misku,obojek a pravidelne dostavat vyprasky :-) ..ale najprv sme si sadli a porozpravali sa co si ona predstavuje .....neviem, ako si to predstavujes ty, ale nielen ze D-cko je spokojne po nejakej hratke, ale aj s-ko by malo byt, inak to nie je dskova hratka, ale len obycajne zneuzivanie slabsich a to uz s dskem nema nic spolocne.
  • 22. októbra 2009 5:38:42 CEST
    Teoreticky by na základné vyselektovanie mal slúžiť profil. Lenže už sa tu popísalo mnoho o tom ze niektoré profily sú doslova úbohé. Aspoň kolónka CO HĽADÁM by mala biť povinná :-).
    V nejakom fóre niekto priznal ze si vytvoril nick subinky,tuším koli tomu aby mal predstavu koľko a aké správy jej pridu. Rád by som vedel na co prišiel.
  • 21. októbra 2009 19:24:24 CEST
    uplne s Tebou suhlasim, treba sa bavit na zaciatku o beznych veciach a ozalubach a v podstate sa spoznavat, pokial si dani ludia vyhovuju a je im spolu prijemne tak sa urcite dohodnu na nejakej kave a az potom si mozu zacat predstavovat nejake sexualne hratky, ono cez internet sa da povedat vselico ale nikdy nezistis ci ta prava iskre skoci alebo nie.
  • 21. októbra 2009 19:06:01 CEST
    niet co dodat
    • 5 posts
    21. októbra 2009 17:11:27 CEST
    ...mam za to, ze najlepsie je najprv si s nou vobec vysvetlit co ocakava,alebo ako si to predstavuje, nakolko, ked na to hupnes hned od zaciatku tvrdo a nekompromisne, vacsinou to konci obojstrannym sklamanim,pretože ocakavnia boli ine.( teda pokial nechces len jednorazovku a potom ta uz nezaujima co s tou subinkou bude dalej) ...ale ked chces dlhodobejsi vztah, je najlepsie si hned na zaciatku vysvetlit pravidla a hranice (mimochodom hranice sa daju do urcitej miery stale posuvat ) ..a co sa tyka oslovenia, ked subinku oslovim normalne a bavime sa najprv o beznych veciach a potom plynule prejdeme na BDSM, tak si ma vazi viacej, ako ked na nu hned zhuknem, ze si moja subka a budes ma pocuvat
  • 21. októbra 2009 12:20:33 CEST
    Tak to si vystihol presne. Záleží vsak na tom ako subku oslovím. A tiež sa musím trafiť do toho ako si to predstavuje ona. Ci caka najskôr pár nezáväzných správ na otukanie,alebo hneď niečo tvrdé a nekompromisné.
    • 5 posts
    20. októbra 2009 23:29:34 CEST
    ..neviem, kde si na to dosiel, ze ked sa domin uchadza o subku, ze ztratí respekt? .....ono zalezi, ako sa uchadza o tu subku .....keby som mal cakat, az ma nejaka subka oslovi, tak do dneska neviem ako vyzera a co s nou robit
  • 20. októbra 2009 21:50:43 CEST
    Nezdielam tvoj nazor,len tolko
  • 27. januára 2009 20:07:14 CET
    dominantov minimum...liretaju..skusaju kade tade...subikov maximum...dobry dominant..stretnut takeho..nezabudnes..a chces zas..neda sa to...zabudnut