Forums » Nekategorizováno

fanklub Agaty

• 16. októbra 2008 8:31:30 CEST
    zase jeden, co svoj nazor vydava za poucku. Tak studuj: http://en.wikipedia.org/wiki/Celebrity

A celebrity is a widely-recognized or famous person who commands a high degree of public and media attention.
    • 5 posts
    16. októbra 2008 7:31:52 CEST
    Ty povazujes Paris a jej podobne husi za celebrity? ....to nemyslis vazne, ...pod pojmom celebrita si predstavujem inych ludi a nie namyslenu hydinu, ktora zaplna stranky bulvarnych novin a casopisov.
    • 0 posts
    15. októbra 2008 16:46:03 CEST
    Jen jsem tě zkoušel popíchnout..Ani to nedalo moc práce, co myslíš? Myslím, že problém tohoto fóra je, že ty si myslíš, že tvůj názor a vkus je jediný správný...
  • 15. októbra 2008 8:20:23 CEST
    dalsia vec, o ktorej tvrdis, ze je lepsia, pretoze to tak robis ty.. kazdopadne myslim, ze sa nachadzas v zlej diskusii.. a mozno aj na zlom portali, kedze dominu nemas.. venuj sa radsej svojim subinkam a nie mne
    • 7 posts
    14. októbra 2008 22:00:15 CEST
    Ja som dnes pomiloval dve a mali spolu minimálne 10 orgazmov,na rozdiel od Teba,čo si si nevrzol možno rok.A len pre zaujímavosť,mám dve subinky a otroka,takže mám o zábavu postarané a nemusím snívať o niečom nedosažitelnom,Ty"velký inteligent"a ešte väčší INTERNETOVÝ HONIČ,tak takých,ako Ty voláme.
  • 14. októbra 2008 21:21:09 CEST
    co prudite..co sa domna starate?co rozdavate rozumy? tebe este nikdo nepovedal,ze lepsie by bolo,keby si pomiloval nejaku holku poriadne miesto si nachavat mastit zadok? a ty preco takhovois mne o tej,ktorej chcem zalozit fanklub? myslis,ze len Tvoj vkus a nazor je ten spravny? chudaci
    • 0 posts
    14. októbra 2008 19:07:58 CEST
    ...nikoliv ta Ibsenova, ale Fridrichová. Ta by si zasloužila fanklub, a ne nějaké pískle s kachní pusou
    • 7 posts
    14. októbra 2008 8:37:31 CEST
    Väčší pôžitok budeš mať,ked si dáš zmastit zadok reálnej domine,ako v duchu niekde snívať.Si rojko a snívaj dalej.
  • 13. októbra 2008 20:43:34 CEST
    http://www.super.cz/stan-celebritou/26836-ctitel-hanychove-je-zpatky-co-si-pripravil-ted.html
  • 13. októbra 2008 19:55:49 CEST
    hej je to celebrita.. neda sa velmi prirovnat k inej tak krasnej a popularnej..Paris ta uz ma ne jednom fore moneyslavov svoj fanklub, ale v nemcine - tiez som clen :) ..Goddess Agata je ale blizssie a ma zajtra meniny
    • 5 posts
    13. októbra 2008 10:49:12 CEST
    vcera o nej pisali, ...ze to je ako ceska paris hilton ..hlupa, namyslena, a robi jeden pruser za druhym
  • 12. októbra 2008 23:29:51 CEST
    ja priznivy vseobecne nepotrebuju.myslel jsem ze se ozvou jen ti,co prave sdileji muj nazor.. ale to je jako na foru o financnim otroctvi,kdepisi jen lidi,kterym se to nelibi,misto tech kdo na tom funguji.. lidi laka asi to,kde si muzou zanadavat a vyjadrovat sve negativni emoce,misto aby se soustredili na to co se jim libi..vetsina je takova
  • 12. októbra 2008 20:10:26 CEST
    Ty jsi proste nenapravitelnej...jen tezko se muzes setkat s priznivym ohlasem, protoze to, jak ty vnimas ds, sdili malokdo...a to moc dobre vis
  • 11. októbra 2008 17:37:59 CEST
    nějaká Dáma okouzlí tak, jako se to madam Agatě podařilo s crowliem, pak si svůj fanklub rozhodně zaslouží.
    • 2 posts
    10. októbra 2008 18:12:47 CEST
    Tak teraz si to konecne vysvetlil, len neviem ci by Agatka mala zaujem o D/s fanklub ale skusit to mozete
  • 10. októbra 2008 9:10:58 CEST
    Nie je lepšie si užívať BDSM v reáli,ako tu fantazírovať,zakladať fankluby a honiť sa pri tom vtáka?
  • 10. októbra 2008 8:31:34 CEST
    Nenu a kedy zalozia nas fan-club?
  • 9. októbra 2008 23:41:25 CEST
    vies, mne je uplne jedno, ci ma chapes alebo nie.. ked do klubu sa aj tak nepridas ..alebo ked Ti to vysvetlim tak budes 3ti clen? ..niekto ma rad dominy starsiev kvoli autorite, niekto prisne s bicom a v kozi..ja mam rad mlade,naladove,luxusne, rozmaznane a arogantne.. myslim, ze to kazdy pochopi aj z mojich albumov,resp profilu..ak ma naozaj chce pochopit.. takze tak Nenufer
    • 5 posts
    9. októbra 2008 8:31:26 CEST
    vyraz tvare? ....dojdi v BA na stretko a ukazem ti jednu subinku, ktoru keby som posudzoval podla vyrazu tvare, tak ju zaradim medzi najtvrdsie dominy
    • 2 posts
    9. októbra 2008 1:27:00 CEST
    vies my sa snazime ta pochopit co ta na nej pritahuje ale zjavne to nevies ani ty :-)
  • 8. októbra 2008 23:51:13 CEST
    ja som chcellen zalozit fanklub.. bavim sa inac s kamaratmi a nemusim vypisovat do dikusii. Asi teda nebude.. inac ked pes33 hlada na googli tak si moze pozriet aj jeden z mojich abumov..tam tohoma viac a su to praave fotky na ktorych vidiet vyraz tvare.. ale vy tu o korzetoch ..ach skoda reci.. zase som nepochopeni..ato pisem do fora medzi svojich uchylakov :) ..som si myslel
    • 0 posts
    8. októbra 2008 21:06:29 CEST
    proč se hovoří o zřízení fanklubu zrovna na D/s tematických stránkách? Nic dominantního na ní nespatřuju. A že by byla "symbolem mladé panovačné ženy"? No to už je opravdu velká nadsázka...
  • 8. októbra 2008 16:23:02 CEST
    no mna by uspievala k smrti...pocujem praskat bubienky...hmmm...navrhujem novu kategoriu EARTORTURE
    • 5 posts
    8. októbra 2008 15:47:46 CEST
    Ta by bola asi na neho moc tvrda
    • 2 posts
    8. októbra 2008 14:27:50 CEST
    Ja mam lepsi napad, co taka Lucka Bila - vraj ma v Carmen na sebe niekolko korzetov a poslednu pesnicku spieva priviazana na kole v cizmach nad kolena. Proste oko uchylovo zaplesa :-))