Forums » Nekategorizováno

OTVORENE.

• 7. novembra 2008 13:05:19 CET
    Ďakujem.
    • 2 posts
    7. novembra 2008 2:00:53 CET
    Tak aby ta tu netrapili :-) do databazy sa dostanu 4 ludia - majitel stranok, ich programator, ja ako majitelka servru na ktorom to bezi a moj adminsitrator. Kedze kolega admin na to nema cas a chut a sefstvo dominy v poslednej dobe cas tak upratujem tu hlavne ja :-)
  • 6. novembra 2008 23:28:06 CET
    Nedá mi to abych nezopakoval to, čím jsem začal:
    ČLOVĚČE, TY MÁŠ, ALE ODVAHU!!
  • 6. novembra 2008 19:54:04 CET
    Mám 21 rokov,
    no asi som to presne nepochopil ale jediné čo mi z toho vychádza je to že nenufer môže mazať príspevky čiže asi ide o niekoho čo to celé vyrobil alebo tak ale inak sa nechytám.
    • 5 posts
    6. novembra 2008 14:21:23 CET
  • 6. novembra 2008 14:14:00 CET
    Hele nevadí ti, že ti budu fušovat do řemesla a poskytnu malou radu:
    POKUD SVOJI OTÁZKU MYSLÍŠ VÁŽNĚ?? Pak si pomalu a nahlas přečti poslední příspěvek hned pod tvým a zaměř se speciálně na tu závorku().
    • 5 posts
    6. novembra 2008 13:47:47 CET
    .....teraz sa natiska otazka ....kolko mas rokov?
  • 6. novembra 2008 13:45:40 CET
    Kto je to admin?
    • 2 posts
    6. novembra 2008 13:06:27 CET
    Na mazanie prispevkov nema pravo majitel fora len ten kto ich napisal a niekto z adminov (cize realne len ja - zvysok sa mazanim nezaobera).
    • 2 posts
    6. novembra 2008 10:50:18 CET
    Vazeny ak si bude este niekto mylit otazku s inzeratom tak sa tu zase bude mazat.
    • 5 posts
    6. novembra 2008 7:39:07 CET
    ..asi ti unikla pointa ...kocurik, suubiiik, janci, .... a podobne nicky nie su otvoreni ....ale len tu pisu blbosti a mysli si, ze zaujmu, ..pripadne sa pri tom pisani urobi a spokojene idu opat za svojou robotou .
    • 13 posts
    5. novembra 2008 23:56:23 CET
    OK, možno som ho omylom vyhodil ja. Len ma pobavil nick Kocúrik pre dominanta. Ale každý si dá meno také, ako mu pristane
  • 5. novembra 2008 21:30:11 CET
    Nie.ale tiež som sa čudoval prečo tam nieje.Ja ani tuším nemôžem vyhodiť príspevok niekoho iného.Neviem.ale ani by so to nerobil.
    • 13 posts
    5. novembra 2008 21:04:20 CET
    si vyhodil môj príspevok?
  • 5. novembra 2008 15:44:16 CET
    presne toto je otvorenosť.Kocúrik sa nehambí povedať čo rád robý a turtles napíše že moja téma je na hovno.Mimochodom raz som videl film presne o tom čo píše kocúrik99.Nebolo my to nepríjemne ani nechutné ale ja by som to asi nezniesol.
    • 0 posts
    3. novembra 2008 21:46:02 CET
    Ty vole, tohle je téma vo hovně jak vyšitý...
  • 3. novembra 2008 21:39:53 CET
    ahojte vsetci:
    mam velke skusenosti na vlastnej kozi ako dominan,no naco su mi pre seba?ked som sa jednemu vystal bol som sokovany,a zhacalo ma to bavit-a cil to potrebujem,lizanie mojej rytky ma zacalo natolko vzrusovat po 3x ze bez toho teraz nemozem sexovat,a ked som sa poprve vysral jednemu na ksycht,to som si vravel to si este mosim zopakovat-no bonba.Kto chce vediet viac piste na kocurik99
  • 3. novembra 2008 20:11:37 CET
    Ja mam pocit ako by vám vadilo že som zaviedol novú tému.ako by som minul miesto pre niekoho iného.Veď predsa nikoho do ničoho nenútim.kto nechce nenapíše.
    • 5 posts
    3. novembra 2008 15:48:09 CET
    ...."Nech sú vaše problémy alebo túžby akékolvek opýtajte sa a možno vám moja rada pomôže" ...to nie je ponuka na radenie a pomoc? ..hned tvoj prvy prispevok tu. Debatit sa da, ved na to tu su rozne fora, a vsade sa snazi ludia bavit otvorene, kvoli tomu nemusis zakladat nove forum
  • 3. novembra 2008 12:47:41 CET
    Mám ten dojem, že jsme to tu začali hodně nešťastně, tedy pokud chceš debatit.
  • 3. novembra 2008 12:40:02 CET
    To že mám rad footfetish som nenapísal len tak ale preto lebo sa ma na to KAZOUH pýtal.A nechcem sa ani urobiť cez net.čo je zlé na tom keď si chce človek pokecať.beriete to ako by som vám chcel radiť ako máte žiť ale to je blbosť.
    • 5 posts
    3. novembra 2008 7:07:18 CET
    ..mno, ked čítam tvoje príspevky, moc rad tam nie je ...len niektore všeobecné fráze a potom to, že máš rád - footfetish. Moj dojem je ten, že spiše hladáš spoločnosť, resp. mozno sa chces spravit pred PC, a napadlo ta, že to skusíš týmto sposobom.Poradím ti ...príd ked sa bude poriadat stretko v Ba a poznaš ludi v reali a nie len tu na nete.
    • 5 posts
    2. novembra 2008 11:52:14 CET
    Janči007 nema ziaden problem . len je nadrzaný a namiesto toho aby si precital na fore Kosice-profesionalna domina ako sa skontaktovat tu kade tade vypisuje a otravuje
  • 2. novembra 2008 11:44:08 CET
    Táto téma nieje moja téma.Toto je téma pre každého čo sa zapojí.napríklad Janči007 prosí o radu.Ja mu s tím pomôcť neviem ale ak niekto vie tak mu odpíšťe.Mimochodom horoskopy nepíšem.
  • 2. novembra 2008 11:40:56 CET
    Dostal som sa na toto Forum a prečítal som si témy.Do niektorých som prispel a myslel som že niekto bude aj reagovať.Vätšina tém je zo sexualnej oblasti a skoro v každej sa niekto pýta ako,čo prečo atď.po prečítaní niektorých otázok som dostal nápad že by na nielen takéto otázky mohla byt jedna celá téma.a keďže som si všimol že tu ludia píšu otvorene a nič necenzuruju tak som svoju tému preto nazval Otvorene.No proste som si myslel že budem mať príležitosť.Prešiel som obdobím keď som mal plno problémov a jediné čo som potreboval bolo aby si ma niekto vypočul.Trvalo to dlho ale zrazu prišiel do môjfo života človek ktorý ma pozorne počúval a perfektne sme sa porozprávali.Mne sa hrozne ulavilo a bolo my fakt dobre.Potom som si uvedomil že je vela takých ludí ktorý by potrebovali vykecať sa tak som si myslel že sa možno najdú nejaký trebarz aj tu.Mymochodom kludne ma môžte volať Abecedo.