Forums » Nekategorizováno

• 8. januára 2009 22:58:17 CET
    Pre mňa klietka znamená symbol oddanosti a dôvery mojej PANI,ona jediná rozhoduje,kedy ma do nej odloží a kedy ma vypustí von...to sú pre mňa najdôležitejšie pocity,nie,či tam vydržím 5 min. alebo 10 hodín...
  • 8. januára 2009 22:34:37 CET
    Ještě jsem si vzpomněl na jeden moc zajímavý druh klece a to ve tvaru čtyřbokého jehlanu o straně asi 80cm. Na fotkách to vypadalo moc hezky, jen se bojím, jestli není hezké jen na fotkách a příliš jednostarnné.
    Náhodou nějaké zkušenosti nemáte?
  • 7. januára 2009 23:28:44 CET
    Domlouváme se dopředu. Obvykle to bývá kolem 10 hodin, tak 8 ale i 12. Přesně vím o jakých pocitech píšeš i když všechna stádia jsem zažil v jiných pozicích než je klec. Ty moje uváděné časy jsou v kleci jsou jen stavy příjemné a od poloviny až dvou třetin se lámou na nepříjemné.
  • 7. januára 2009 23:26:02 CET
    jo, tu klec sem viděl na stránkách madam a je dobrá....jo a taky o tom zafixování rukou....když sem byl v kleci poprvé...nepočítal sem s tím...zaklap zámek a myslel sem, a je to, ale ozvalo se..."ruce!!" no a skončil sem s rukama pod tělem zkříženýma a poutama připoutanýma k mříži...prej když tu budu ted sám, aby mě nenapadlo si "dělat dobře"...no, ženy prostě myslí na všechno
  • 7. januára 2009 23:17:20 CET
    a jak dlouho jsi zavřenej, to si určuješ sám, nebo na to nemáš vliv? Myslim si, že dobou by se ty pocity určitě měnily. Od toho,teď baví, pak už nebaví až po uvědomění si....už je to fakt neúnosný,to přece nemůžu vydržet, až po to, že ne na mě, ale na ní záleží posouzení co jo....a co ne...
  • 5. januára 2009 2:53:49 CET
    Mňa Madam TEXA odkladá do klietky hlavne vtedy,keď sa ide občerstviť alebo na cigaretku...nie je to síce na dlho,ale aj tak cítim tuhnutie svalstva...a aby som sa nevrtel,tak ma ešte o mreže klietky pripevní svorkami...
  • 4. januára 2009 22:56:16 CET
    Placatá klec na stání by taky brala, ale musela by být fakt hodně úzká. V podstatě poku bych se v ní byl schopen otočit rameny, tak už je pro mě nezajímavá. To pak mám pocit, že si můžu stoupnout někam do prostoru a čekat. Nějaké zajímavé pocity by se dostavili asi za hodně dlouho.

Jinak zrovna nedávno jsem objevil někde na netu zajímavou klec. Je to v podstatě kostka, ve které se sedí, leze se zády, hlava kouká nahoře ven přes rozteč mříží akorád na krk. Nohy skrčené, ale nejdou dát k sobě, protože klec je jakoby zpředu klínovitě vykousnutá (prostor mezi nohama není "součást" klece a je tak krásný přístup k ocasu. Jen se bojím, že by byla hodně jenoúčelová.
  • 16. decembra 2008 11:33:24 CET
    V klietke som nebol tak nemozem posudit ale mohlo by to byt zaujimave...D
    • 2 posts
    16. decembra 2008 8:26:33 CET
    Klietka skutocne moc velka nie je ale uz sa v nej skusobne spalo a slo to :-) Dokonca sme do nej narvali dvoch velmi stihlych ludi na stojaka a to sa tam potom uz fakt nepohli.
  • 15. decembra 2008 22:22:40 CET
    Moc se mi nelíbí mít něco v zadku, ale i bez toho je to zajímavý...mě se docela líbí ta klec jak jak ji nabízejí na tomto bdsm obchodu, myslim tu placatou. Schválně jsem si podle udávaných rozměrů zkusil "jak by mi seděla"...no myslim, že by v ní moc místa nezbylo...nad nosem při poloze na zádech tak 15 cm??...do šířky taky moc ne a do délky taky tak 15 !! Na té fotce jak je tam vyfocená ta drobná slečna vypadá velká, ale na chlapa je "akorát" ??? :-( Už se vidim takto odloženej....myslim, že bych to měl určitě zpestřený "zapomenutýma" botama nad hlavou, aby bylo zřejmé, kdo je "pánem" situace :-)
  • 5. decembra 2008 0:56:06 CET
    ...ale jen obrazně Vám všem, co zažíváte pocity, které mě provází v mých snech...Na druhou stranu Vám to všem moc přeji. Jen kdybyste o nějaké volné kleci spříjemnpou majitelkou klíčů věděli, nechte vzkaz :-))
  • 2. decembra 2008 23:39:57 CET
    Tu znám, je skvělá. Doporučuji ti ještě si nechat udělat nějaký systém pro zafixování tyčí vedoucích skrz klec. Dá se tak hlava zafixovat v otvoru (buď stavitelný ve stěně nebo fixní ve dveřích), zadek zafixovat kolíkem na tyči, ruce spoutat před tělem a mezi lokty a zády protáhnout tyč, kterou zafixuješ ke kleci. Dalšími tyčemi můžeš vymezit pohyb stehen, lýtek, čeho si jen zamaneš. Ale takovýto druh spoutání není pro každého, většina lidí by ani nevydržela dobu potřebnou pro dokončení znehybnění :)

Jak Atame řekl, je to postradatelný kus vybavení, ale já osobně klece miluji. Většinou volím pouze kombinaci pout a té tyče vedené mezi lokty a zády zafixované velmi vysoko (tak, aby zadek byl vystrčený a hlava se dotýkala podložky). To samo o sobě minimalizuje jakýkoli pohyb a velmi znepříjemňuje pobyt. Poslušnost zaručena ;)
  • 2. decembra 2008 16:45:08 CET
    Máš opravdu pěkný vztah se svou Paní
    Někdy jsem v kleci pod dohledem, že by stačilo zavolat, někdy pod dohledem přes telefon s hendsfree, s tím, že se paní párkrát přeptá, jak jsem na tom. Křeče jsou v pohodě, netrpím na ně v této realativně pohodlné pozici.
    Do budoucna bych chtěl zkusit ještě jeden typ klece, kterou jsem viděl na webu. Člověk v ní klečí na čtyřech, zadkem se dotýká jedné stěny a hlava mu prochází skrz protější stranu a je v této stěně zafixován krk kovovým "obojkem". Aby to nebylo málo, tak zadek je fixován nastavitelnou kovovou tyčkou, která je zavedená do zadku. Dno klece je polstrované koženkou. Až zase nebudu vědět co s penězma, tak si ji asi nechám udělat.
  • 27. novembra 2008 1:54:11 CET
    Hmm, zatim jen hadry: nožičky, botičky, přenádherné, subíček...nic ve zlém...jenom až tedy něco "bude" tak napiš.....jinak ty hodiny,potom co "zaklapne" jsou opravdu krutý, ale když víš proč a pro koho....
  • 27. novembra 2008 1:31:35 CET
    Tý jo, docela dobrý, já, jako mírnej klaustrofobik, tě obdivuju... tu díru máte doma, nebo jsi byl v nějakym salonu? Měl jsi dohled? Já mám vždycky docela strach z křečí, ale když jsem tam dýl, tak jsem víc "na volno" abych si mohl ulevit, ale i jinak jsem se naučil,nebo spíš mě to donutilo. Moje pani je v tom odhadu mooc dobrá...vždycky když si myslim, že už to nevydržim a je u mě, tak mi naznačí...teprve teď trpíš pro mě, teprve ted už to není hra a přidá mi ještě...a když jsem pak venku, snažím se..abych tam nemusel znova
  • 19. novembra 2008 23:07:06 CET
    Nevím existuje něco jako klaustrofílie (opak klaustrofóbie), ale pokud ano, tak ji určitě mám. Miluji malé stísněné prostory, čím menší, tím skoro lepší.
    Nejčastěji jsem měl možnost používat sice ne klec v pravém slova smyslu, ale je to díra pod podlahou o rozměrech 80x60x120cm a zakrytá místo stropu mříží. Řekl bych, že to bylo docela pohodlné i v řádu desítek hodin, ale přesto dostatečně omezující. Nemožnost natáhnout současně záda i nohy je nádherná
    Kromě toho jsem měl možnost jednou zkusit klasikou klec o něco menších rozměrech, ale zavěšenou na kladce. Její dráty byly docela tenké, ale pevné a tak i když jsem nebyl nijak svázán, bylo to po dvou hodinách utrpení. Dráty se zařezávaly do zadku a nevěděl jsem, jak si sednout. To samé při snaze se nějak postavit nebo opřít o nohy.
    No a poslední zkušenost s klecí byla při mé poslední návštěvě ve vězení v OWK, kde jsem si chtěl zkusit přes noc úzkou klec na stání. Byl jsem z ní zklamán, připadala by zbytečně prostorná, byl jsem schopen se v ní zkulit na zadek a sedět. Přivázání za krk se nekonalo (totální neschopnost dominy), tak jsem raději požádal o malou temnici.
    Do budoucna plánuji malou kulovou klec o průměru nějakých 80cm, ale stále se k ní nemůžu dokopat, nějak moc práce a času málo.
    Takže tak to jsou mé zkušenosti. Klece, ty já můžu
  • 4. novembra 2008 23:26:14 CET
    Jo,ta na činčilu byla hodně těsná,a taky taková fórová, to bylo jen jako sranda...pak už mě sranda přešla...tahle je větší,i když...těsná je dost,otočit se tam nedá a nějak se dostat ven? Bez šance. Je to hodně nepohodlný,ale o moje pohodlí jde paní málo, zvláště, když to většinou kombinuje s poutama na pod tělem zkřížených rukou...rozuměj poloha na čtyrech,levá ruka pod tělem k pravé stěně a naopak. Celý den jsem tam ještě nebyl,za pár hodin sem "ronil kameny,sliboval nesplnitelné" :-)Pokud ji používáte,určitě víš o čem mluvím...a o elektřině? radši nepovím:-)
  • 4. novembra 2008 12:58:18 CET
    Tak jsem dostal imuls opět něco málo dostat ven z hloubi mé duše a z fantazií, které prožívám. kdo mě zná, tak ví že právě na téma KLEC často laškuji... I když ono se říká, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až.... Z toho co se člověk dočte je zřejmé, že i tato dost netradiční "pomůcka" již v několika DS vztazích funguje. Někde jako pohodlný doplněk k odložení subíčka, někde jako forma trestu. Sny o dlouhých nocích strávených v kleci je sice příjemná, pocit kdy zaklapnou dveře a klíček v zámku udělá "cvak" je úžasný. tedy v mém případě jen myšlenka. Ale co dlouhé hodiny v kleci? Spát? Přemítat o tom, proč tam jsem a ne u nožek své Paní? Ano, klec má podle mého velký psychický účinek pro toho, kdo je skutečně submisivní a oddaný své Paní. Je však nahraditelná a variací, které ji dokáží nahradit je nespočet. Protože asi ne každý pár bude doma takovou věc mít v ložnici či obýváku... I když v té ložnici by se mi to velmi zamlouvalo. Vidět jak Paní krásně spí v peřinkách, v kleci hlídat její botičky....myslím, že je to přenádherné. A jistě bych velmi rád sám takto trávil noci s tou, která by chtěla udělat i mou psí maličkost šťastnou...Ale to jsem odbočil. Náhradou za klec může být i jen obyčejné připoutání k radiátoru řetězy, nebo zavření do komory a opět přikovýní řetězy k okům ve zdi a podlaze. Tam už vám návštěva nevidí, komůrka je zamčená a tváří se jako sklad něčeho nepotřebného...A finanční náročnost minimální....pár ok...a řetězy...A ta tma....opět zajímavý pocit, který zatím zažívám jen ve své fantazii a nitru. A jak dlouho se to dá vydržet? netuším, protože je velký rozdíl o tom snít a reálně prožívat. Vím však jedno. Určitě se dá touto metodou vycvičit k absolutní poslušnosti...
  • 4. novembra 2008 9:13:36 CET
    Není klec na činčilu příliš malá?? A doporuč paní, že pokud klec připojí na zdroj elektřiny, dobře se pobaví:))) Já mám na svého subíka klec určenou pro psy, klidně tam může zavřený i celý den..